La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 9
chinico spune:
La multi ani Eva,Grigore si Rares!!
Va dorim sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Laura putere multa in continuare, noi ne gandim la voi si vorba Doniei, incercam sa trimitem valuri valuri de energie pozitiva!
saryta spune:
La multi ani!EVA
La multi ani!GRIGORE
La multi ani!RARES
La multi ani! tuturor ce parta numele MIHAIL si GAVRIL.
Multa sanatate si multa fericire si bucurii!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
bamboletta spune:
La multi ani !!! tuturor ce poarta numele Sf.Mihail si Gavril
LA multi ani!!! Eva,Rares,Grigore
noi suntem bine am scapat de muci..tuse mai are f rar,maine incepem iar gradinita nu stiu sa o duc sa nu o duc...imi e frica de gripa
multa sanatate bolnaviorilor
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Laura13 spune:
salutari mamici,
in seara asta am schimbat venula, i-a spart 2 vene pana sa o nimereasca , a plans dani rau ... a trecut, acum doarme.
dupa amiaza s-a vazut ca nu mai e bubu, a fost mai moale si fara chef. sper ca sa ii pot face si eu jocurile la fel de distractive ca tata ...
cam atat de la noi, is amarata si eu ca au plecat ai mei ... o sa imi revin, promit.
n usoara
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
La multi ani sarbatoritilor : Serban, Grigore, Eva, Rares !!! Multa sanatate si fericire, iubiti fulguletzi !!!
Ruxandra, ati petrecut la munte de ziua conului?? Cred ca a fost de vis sarbatoarea, va imbratisez tare, tare !
Fatima, sunt atat de curioasa cum mai arata Eva, cred ca e domnisoara in toata puterea cuvantului...Ma auzi???
Laura, hai, capul sus, totul e sub control, previziunile alea sumbre de la inceput nu s-au adeverit, Dani e pe drumul cel bun, nu mai ai motive de asa mare tristete. vei vedea ca se va recupera rapid, va manca foarte bine sa recupereze zilele de foamete crunta, si va redeveni baietelul energic, o sa va manance si urechile, draga mea !! Putere multa !!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
David al meu
Donia spune:
Vin si eu la spartul chefului (vorba vine, ca nici macar o maslina n-am vazut pe aici ) ca sa le urez La multi ani sarbatoritilor Serban, Rares si Grigore!
ruxandra, felicitari, sa va bucurati de grozavul cel mic, sa aiba parte de o viata frumoasa pe langa fratele cel mare si cei fericiti parinti!
Laura, Dani a avut o pneumonie foarte serioasa, asa ca recuperarea va dura, nu e iesit din comun. Eu am vazut adulti zdraveni care au tras ceva timp dupa o pneumonie serioasa, deci nu e de mirare ca dureaza mai mult si la Dani. Dar hai c-o scoateti voi la capat!
simo, La multi ani pentru maine lui David, sa aiba parte de toate cele bune!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
La multi ani, David!
Laura, cum mai sunteti astazi? O sa deureze putin recuperarea.... Numai febra cate zile l-a chinuit.... O sa fie bine, ai sa vezi. Iar tie... iti doresc multa putere sa treci si peste asta.
Noi aseara am fost la o petrecere... in trei... evident. Stefy a stat numai pe ringul de dans de la ora 15 pana la 20... cand am decis ca mergem acasa, ca era rupta de oboseala, dar nu se dadea dusa de pe ring. A dansat... pana n-a mai putut. La plecare ma intreaba daca mai mergem si maine la dans.....
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
ruxandra_sb spune:
La multi ani Serban!
La multi ani Eva!
La multi ani Rares!
La multi ani David!
& fericitelor mamici.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)