La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia-stefy spune:
La multi ani, Serban!
Danutz, multa sanatate la amandoi.
Ingerasa, Stefy a facut varicela la 9 luni si a durat vreo doua saptamani pana a scapat de bubite...
Laura, Prednisonul e Cortizon. In spital i-au dat intravenos, acasa ti-a dat pastilute. A luat si Stefy pe la un an si jumatate. Ma bucur ca a iesit negativ idr-ul. Multa sanatate. Ai grija sa ii scoti sarea... cat e pe cortizon....de orice fel....
Eu urez de astazi
La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Laura13 spune:
mamici, o noua problema la orizont. se plange ca il doare cuculetul. asa ca maine facem o urocultura (daca il convingem sa faca pisu ... face f rar) si merge cu florin la spital, la un chirurg sa vada daca nu e fimoza.
ne mai tineti pumnii inca o data?
in seara asta a venit o alta asistenta sa faca injectiile (e plecata cea care vine de obicei) si a spus ca s-au facut prost dozele, adica cefortul a fost impartit in doua si o doza statea la frigi 12h. ne-a spus ca isi pierde toate proprietatile dupa 6h. ca cum am putut sa ii facem asa copilului? de parca noi stiam ... asa am primit dozele din spital, asa le face asistenta ... imi vine sa mor.
ma duc sa ma bag in pat, sunt epuizata. m-am saturat. vreau sa il vad sanatos si scapat de dc, asistente, analize, raze si toate cele.
is din nou depresed ... sper sa imi revin ... trebuie sa imi revin.
n usoara
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
laura mai tinem odata...de la atatea medicamente poate pipi e mai acid acu si ustura...insa daca a facut infectie urinara de la antibiotic ar trebui sa se duca. Examineaza putza...e rosie, umflata? decalotat nu-i? bea copilul suficiente lichide? mie mi s-a spus(nu toti medicii s-au deranjat in a-mi spune asta) ca daca ia antibiotic trebuie marita cantitatea de lichide luate in timpul zilei...oare Aquarius nu i-ar place?
nu-ti mai fa probleme cu doza impartita-n 2, fapta-i consumata iar Dani febra nu mai face
la multi ani serban!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Laura, dati din una in alta... Si eu stiu la fel... ca la antibiotic trebuie sa bea si multe lichide.... asta e valabil si pentru adulti... Si cum a scris si Dbunny, de la antibiotic poate fi mai acid... poate face si candida.... I-ai dat si Biotics? Intreb, ma gandesc ca i-ai dat... ca astia din spital nu stiu sa spuna... Iar cu Cefort tinut 12 ore in frigider si la noi a fost la fel.... si nu s-a intamplat nimic... Si ei i le-a facut nana ei care e asistenta.... si nu-mi aduc aminte sa fi spus ca isi pierde proprietatile dupa 6 ore.... Fiecare.... cu parerea lui... Daca mie mi-a zis medicul asa.... asa e....
Nu-ti mai fa atatea probleme, capul sus....si Stefy a dat tot asa din una in alta... in februarie... Un buchet mare de pentru tine si un val de ganduri bune.
La multi ani, Eva!
La multi ani, Grigore!
La multi ani, Rares!
La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Stefy acum e la masuta ei coloreaza... vorba vine... e incantata de noul set de carioca KOH-I-NOOR.... ca au si doua carioca magice... adica transparente, dar cand dai cu ele peste ce ai scris deja cu celelalte schimba culorile....
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Am mai pus cateva jocuri din categoria 2-3 ani.
L-am vazut
Luati un obiect de marime relative mica(un ceas, un dop,…) si aratati-l copilului. Apoi il faceti sa iasa din camera si in timpul absentei lui, puneti acest obiect in alta parte, intr-un loc discret, dar fara sa-l ascundeti cu adevarat. Apoi chemati copilul, il postati in mijlocul camerei si il cereti sa caute cu privirea obiectul, fara sa se miste din locul din care se afla. In timp ce cauta, numarari rar, cu voce tare.De indata ce a gasit obiectul, copilul anunta “L-am vazut” si vi-l arata. Incepeti din nou, fie schimband rolurile, fie schimband obiectul; astfel copilul va incerca sa-si imbunatateasca “recordul”.
Nu te-am vazut, nu te-am prins
Va intoarceti cu spatele la copil, care profita de ocazie sa faca tot felul de comicarii care-I trec prin cap: salturi, strambaturi etc. Dar, de indata ce va intoarceti,trebuie sa se opreasca sis a stea nemiscat. La inceput aveti grija sa-l avertizati cand va intoarceti, printr-un mormait sau cateva cuvinte, dar foarte curand o puteti face fara sa-l preveniti, obligsndu-l astfel sa va pandeasca miscarile cu foarte multa atentie.
Comanda
Un joc de memorie si de vocabular. Cereti copilului sa execute o actiune simpla (Ex: “Du-te si pune man ape masuta din sufragerie apoi intoarce-te”). Dup ace copilul a inteles ii propuneti o alta actiune, cu doua instructiuni in loc de una: “Du-te si bate la usa camerei tale, apoi cauta o lingura si adu-mi-o”. Jocul continua, nu cu doua, ci cu trei actiuni si asa mai departe... Jocul consta, pentru copil, in memorarea diferitelor instructiuni si executarea lor in ordinea indicata.
Bazar pentru SEBI
asiza spune:
Buna dimineata, mamici!
Laura, draga mea, te cred ca esti epuizata! Am trecut si noi prin asta anii trecuti, cam tot prin perioada asta...Va trece, dar acum trebuie sa fii puternica pentru Dani, nu ai voie sa cedezi...Eu ma gandesc la voi si va tin pumnii si trimit muuuulta, muuulta energie pozitiva catre voi!!!! Asa cum a spus si Lacramioara, la Prednison nu e voie sare deloc. Cat despre doza de antibiotic tinuta la frigi 12 ore, nu-ti mai face griji...daca asa ti-a spus medicul, inseamna ca asa e corect!...Mi-e tare tare mila de Dani! Pupici multi!
LA MULTI ANI, SERBAN, EVA, RARES, GRIGORE!!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Mamici, cum ati petrecut cu copiii? Ce cadouri au primit piticii?
Lavinia_P spune:
Laura,
Poate e candida sau doar iritat..iar cu antibioticul..dr ti-a zis ca isi face efectul tratamentul,nu?Deci ori o suni sa intrebi ori nu mai baga in seama ce zice asistenta,ca si astea se mananca intre ele,nu stii cum sunt femeile?
Nu te mai consuma,ca te-ai consumat destul...
Ce-i drept eu i-am dat enetrolactis sau enterol un plic pe zi,de la mine putere..
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Laura13 spune:
dragi mamici,
nu are fimoza. am dus pisu pt urocultura, e gata peste 3 zile.
in schimb are o mica ... ceva, cred ca infectie a spus florin, la cuculet, adica mizerie infectata acolo. cica se rezolva cu spalaturi insistente cu ceai de musetel. Doamne ajuta!
lavinia i-am dat si eu biotics, cum am putut - tot de la mine putere. pus in ceai si a tot baut din el pe parcusul zilei.
lichide bea si nu prea. are zile cand bea multisor, zile cand abia isi umezeste buzele.
azi a fost mult mai vesel, cu chef de joaca. dar la pranz pleca parintii mei .... imi vine si mie sa plang si sigur va plang si el. tata ne-a ajutat f mult, a reusit sa il convinga sa ia medicamentele, sa faca aerosoli ... ...
prednison ... fara sare. pai nu pot deloc sare. ca pana si cerealele contin sare ... i-am facut supa, i-a pus trei fire la o oala, ca sa aiba un pic de gust si tot nu are gust. dar incerc sa o tin la minim.
cam atat de pe la noi.
va pup si multumim din nou.
G
rares
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
simo29 spune:
EVA ,GRIGORE, RARES s]
tuturor ce parta numele MIHAIL si GAVRIL
LAURA multa,multa putere - totul va fi bine! Ne gandim la voi! Sanatate!
Simo si David(9 noiembrie 2006)