La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI tuturor sarbatorililor; imi cer scuze ca nu mai nominalizez, totul e din lipsa de timp
Laura, se va recupera, dar e nevoie de timp... ai grija de tine
Astea fiind zise ma apuc iarasi de munca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Laura, hai, capul sus, totul e sub control, previziunile alea sumbre de la inceput nu s-au adeverit, Dani e pe drumul cel bun, nu mai ai motive de asa mare tristete. vei vedea ca se va recupera rapid, va manca foarte bine sa recupereze zilele de foamete crunta, si va redeveni baietelul energic, o sa va manance si urechile, draga mea !! Putere multa !!

ce mi place de tine

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim frumos pentru urari.
G nu prea impresionat.. ii tot zicea M "La multi ani!" "Azi e ziua ta!".. dar era mai intersat de altele..

Danutz si noi fost in excursie pe la Bran, isi dorea M mult sa vada castelul... apoi cam nedumerit.. unde erau vrajitoarele si scheletele??
Asa rapid ramas cam dezamagita de cum este administratata localitatea.. parcarea (scumpa si) murdara, parculetul nu prea ingrijit.. Nici castelul nu stralucea... parcul fain, dar coji de seminte in curtea interioara si vizitatori romani care spargeau seminte si in incaperi! A trebuit sa-i atragem noi atentia supraveghetoarei.. cam putin personal.. degeaba sunt 2 paznici la intrare daca inauntru poti face aproape tot ce vrei..

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a
Si in cat timp de la aparitia primelor bubitze i-au dispatur toate? Ca ma ingrijoreaza, are deja aproape 2 saptamani...

Nu mai tin exact minte.. dar destul. Plus ca pana dispar bubitele de tot .. curge multa apa pe Sambata..

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Vacanta... pana si de zapada mi-e pofta, de sanie... da' musai sa se termine cu un vin fiert!
Ce fain cu oamenii de zapada
Si tu? Sedusa si abandonata?

Las ca vine acusica si la mataluta.
No, io facut de cap la oras.. apoi in w-e purces la recuperat de barbati.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Simo, sa-ti traiasca flacaul!!!! Abia astept sa ne vedem maine! Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani Serban!

La multi ani Eva!

La multi ani Rares!

La multi ani David!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sambata am fost sa tundem pe tzutzi si pe mamarutza
cu freza, nu oricum. ala micu a vrut si gel in freza, ala mare nu, ca nu-si mai poate pune gluga...
si dupa ce am iesit de acolo, conform intelegerii, am intrat intr-un magazin de jucarii, de-ala de cartier. am zis ca scap ieftin cu 2 briz-briz-uri
si acolo, la vedere, ne astepta... pinky pie un ponei roz de cauciuc - asta e noua pasiune a piciului. si imi arata ca-l vrea. si toanta aia il intreaba da' ce esti tu, fetita?! eu foarte naturala e baiat si-i plac poneii roz. conteaza?! el de zor... maah fitita nu (=marc nu e fetita) dar tot un zambet cu poneiul in brate.
si ne-am petrecut w-end-ul cu noul membru al familiei, pe care l-am numit "pinky pie" - la nani, la pipi, la masa, non-stop. la culcare si la trezire ii piaptana coama si coada ii da lapte din biberon (are in cutie un pieptene mic, un bibe de plastic, agrafa in coama si suzeta) si il tot apasa pe picior sa faca "lalala" (la care poneiul scoate un soi de ras). este foarte incantat ca ii poate spune numele asa clar si curat "pinky pie"

si inca una mai putin draguta. de 2 zile are scaunul f.f.moale. sa nu-i zic diaree pt ca a avut doar 3 scaune ieri, cu durere de burtica cu tot. ieri observ pe brate, in zona interioara a cotului, ca apare eczema, asa cum avea la dermatita atopica. suspectez un iaurt danone (casa buna...) de alaltaieri seara, pe care mama a avut proasta inspiratie sa-l cumpere si pe care eu am avut SI mai proasta inspiratie sa cedez si sa i-l dau desi de regula ii dau doar iaurt simplu, ex. milli. ieri arata cat de cat ok pielea, azi-noapte insa a inceput sa-l manance si sa se scarpine. am stat 1 ora in baie, pana spre 4, cu apa pe eczeme, zici ca-s surori, s-au extins pe ambele brate la fel, de la axila pana la cot, pe toata suprafata bratului, pe interior, unde e pielea fina si subtire. se scarpina intruna, cu disperare, scancind... ufffff...

morala: adio forever danone! sper sa fie doar de la iaurt si nu ceva mai serios. vom vedea azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Multumim, dragelor, pentru urari! Si poftiti (cu intarziere) la o felie de tort, un aperitiv, o sampanie!

Noi am petrecut frumos tot wk, sambata in familie cu ai mei si finii, iar ieri cu copiii la un loc de joaca. Sa va spun ca nu mai am loc de jucarii in casa acum? Pe masura ce se maresc, se mareste si dimensiunea jucariilor? Mai in gluma, mai in serios, i-am spus sotului meu sa ne mutam la hotel, si sa-i lasam loc lui Serban sa se desfasoare in tot apartamentul... enumar din noutati: o sosea ce se poate aranja in multe feluri, parcare cu 3 etaje si tot felul de functii si accesorii, un set de salvare cu tot felul de masini si alte accesorii (adica targa, geanta pt doctor, gardulete pt inconjurat locul accidentului...), tractor cu remorca ce cara busteni, un ditamai terenul de fotbal cu jucatori cu tot, un magarus de plus ce canta si danseaza (magarusu' Shushu), carti cu povesti, hainute... Are de lucru cateva luni bune cred fara sa se plictiseasca, si ma intreb cat va mai gusta Mos Nicolae si Craciunul si ce am putea sa-i mai luam...

Laura, refacere usoara!

Lizzy, si la noi se pare ca revine dermatita atopica, desi am sperat ca anul asta nu... pt ca an de an a fost din ce in ce mai putin evidenta. La noi clar are legatura cu racirea vremii si nu cu alimentatia, pt ca tot studiez fenomenul de cand s-a nascut... Ei, acum, desi de cand s-a facut rece l-am dat constant cu crema Sanosan pe fata inainte de a iesi afara, nu vrei sa stii ce obraji aspri are si cum se inrosesc in special spre seara... Si mai are o pata si in spatele unui genunchi... asta e, o sa ma duc sa-i cumpar cremele pe care le folosesc iarna de iarna si trecem noi si peste asta... iar din experienta voastra nu pot spune decat ca ma felicit inca o data ca pana acum am refuzat cu indarjire sa-i dau produse de la aceasta firma lui Serban... eu mai bag cate un Activia, dar pt el nu...

Pupici si tot ce va doriti sarbatoritilor de pana acum si celor ce urmeaza! Recunosc ca si eu citesc zi de zi si dau refresh de un milion de ori si va raspund in gand de fiecare data, dar nu stiu de ce degetele nu se misca pe tastatura... promit sa revin si cu poze dupa ce le sortez un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
eu sunt la munca, asta inseamna ca dani e ceva mai bine.
s-a jucat, a mancat, nu f mult, dar ce mai conteaza. mai bea, mai nu ...
maine mergem la spital pt analize si radiografie, o sa stim atunci ceva mai multe despre starea lui reala.
cam atat, ca-s pe fuga, incerc sa plec pe la 3 acasa.
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Beeeeeiiii, asa de bine ma simt azi - ziua de 9 noiembrie e cea mai frumoasa zi din tot anul - asa ma simt de mandra,de implinita de......

Am baiat de 3 ani asa ca serviti bunatati

si dansati:

Multumesc din suflet pentru urari !!!

Simo si David - 3 ani AZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere, dar din toata inima:

La multi ani tuturor celor care si-au serbat ieri ziua numelui!

La multi ani Grigore!

La multi ani Eva!

La multi ani Rares!

La multi ani Serban!

La multi ani David!

Multa sanatate si numai bucurii!
Felicitari mamicilor!

Mergi la inceput