La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,

s-a citit idr-ul si e negativ. adica NU are TBC. dar trebuie repetata peste 10 zile ... n-am inteles de ce.
azi a mancat cate un pic, dar la pranz a cerut el de mancare! mare lucru.
nu prea mai vrea sa bea, dar cate un pic, cate un pic.
trebuie sa ii facem cu ventolin si nu ne lasa ... nu stiu cum sa il conving.
au venit parintii mei, i s-a luminat fata dupa 4 zile.
va pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

salutari mamici,

s-a citit idr-ul si e negativ. adica NU are TBC. dar trebuie repetata peste 10 zile ... n-am inteles de ce.
azi a mancat cate un pic, dar la pranz a cerut el de mancare! mare lucru.
nu prea mai vrea sa bea, dar cate un pic, cate un pic.
trebuie sa ii facem puf cu ventolin si nu ne lasa ... nu stiu cum sa il conving.
au venit parintii mei, i s-a luminat fata dupa 4 zile.
va pup.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Sunt o mamica de ghiocel de martie 2009 care a intrat sa va ureze LA MULTI ANI pentru puii vostri maaaari fata de ai nostri

Am citit azi despre baietelul Laurei , DANIEL si m-am bucurat mult acum sa aflu ca e bine! multa sanatatesi sa cresteti mari si voinici

Piticul meu are 7 luni si abia asteapta sa dea o fuga prin casa de unul singur
KLORANE http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am intrat sa urez cu intarziere fulguletilor ce si-au serbat ziua de nastere pana azi!!!(cu mii de scuze pentru intarziere! )

La mine la servici mai rau ca la nebuni - azi n-am apucat nici sa mananc - si m-am ridicat de la birou la ora 17.00.
Nici n-am mai citit pe forum de vreo 2 saptamani de aceea, urez multa sanatate fulguletilor ce au fost si sunt bolnaviori !!!

Deci, LA MULTI ANI CU SANATATE !!!
Crina Maria
Antonia Gabriela
Ana Nicole
Anamaria

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia, cum baietii is plecati ca-i vacanta nu facem party acu.. mai vedem. Pana una alta au avut parte de o bucatica de iarna.. cu sapuneala, dat cu sania si oameni de zapada . Fiecare cu al lui.. Tati unul mare, M unul mai mititel.. iar lui G i-a iesit cica un dragon.

Vacanta... pana si de zapada mi-e pofta, de sanie... da' musai sa se termine cu un vin fiert!
Ce fain cu oamenii de zapada
Si tu? Sedusa si abandonata?

dianav, de la testarea cu tuberculina nu se poate sa ai reactie pozitiva la o noua testare.
Reactia pozitiva e data de faptul ca ai anticorpi in sanage, fie din cauza vaccinului, fie din cauza ca ai fost expus microbului, deci ai fost in contact cu cineva bolnav. Dar nu inseamna automat ca ai tbc, pentru diagnostic trebuie corelate mai multe date, cum ar fi simptomele, radiografia, cultura din sputa etc.

Laura, ce bine ca Dani e negativ, la fel va fi si la testarea urmatoare. Nici eu nu stiu de ce se repeta testarea, insa tot asa le facem si noi pacientilor de aici, in doua etape.

danutz, sanatate multa, sper sa va puneti pe picioare cu ocazia minivacantei. Ce talentat la limbi e Rares, unde le invata?
Cristi isi tot da drumul si el la engleza, il aud cu multe cuvinte, dar cel mai mult imi place cum zice "this way" si "this one", ca e usor peltic (dar numai in engleza) si ma emotionez toata cand il aud

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Serban
Mami Lucia, sa-ti traiasca baiatul, sa te bucuri de el si de realizarile lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Danutz,Ruxandra,

Multumesc pt informatii.Azi noapte am visat ca nu la berlin trebuia sa ajungem si am venit repede sa ma mai uit o data pe invitatie..deja nu mai pot sa dorm de emotii..

Laura,

Ma bucur foarte mult..zi-ne ca nu a mai facut febra!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Danutz,Ruxandra,

Multumesc pt informatii.Azi noapte am visat ca nu la berlin trebuia sa ajungem si am venit repede sa ma mai uit o data pe invitatie..deja nu mai pot sa dorm de emotii..

Laura,

Ma bucur foarte mult..zi-ne ca nu a mai facut febra!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

nu a mai facut febra.
incepe de azi prednison. ce imi spuneti de el?
e palid, f palid, se joaca 15 min dupa care sta in pat 2h, oboseste f repede.
vroia afara mai devreme, vazuse soarele si a spus ca vrea afara. nu are voie cel putin inca 10 zile.
cam astea vestile.

pup.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
Noi am laut de 2 ori pt tuse.
Stiu ca e recomandat la bolile de plamani..regenereaza nu stiu ce..Cat timp va lua?

Ti-am zis,da-i cavit (sunt vitamine),in timpul tratamentelor cu antibiotice este redusa absorbtia vitaminelor,plus ca nu mananca si e recomandat sa vii cu suplimente.Eu o saptamana i-am dat si cavit si osteocare si s-a pus pe picioare..ca era cam la fel.

minunea mea

Mergi la inceput