La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Of, Laura, ce ma bucur ca e mai bine... macar fizic. Psihic... uite ca se repara mai greu, insa o sa reusiti voi sa-l faceti sa-si recapete increderea
Se vede ceva pe manuta testata cu tuberculina?
Eu am facut testul acum cateva luni si am iesit pozitiva din cauza vaccinurilor facute (sau cel putin asa sper ), iar dupa prima zi de la injectare deja aveam o pata rosie putin umflata. A doau zi se marise mai tare si mi-a iesit de vreo 14 mm, ceea ce se considera pozitiv. Sub 10 mm testul e negativ.

Laura, uite ce am mai citit pe net:

"Copiii prescolari cu reactii de peste 10 mm ca si elevii si adolescentii cu reactii de peste 13 mm se vor controla radiologic pulmonar daca nu au cicatrice BCG. Īn cazul prezentei cicatricei vaccinale BCG controlul este indicat īn caz de: febra, reactie locala necrotica sau cu diam. mai mare de 15 mm la prescolari si peste 20 mm la adolescenti si elevi."

Deci zice ca daca s-a facut BCG-ul, atunci reactia locala se considera pozitiva doar daca e mai mare de 15 mm.

Iar linkul e chiar de la Spitalul Clinic de Pneumologie Iasi!
http://www.pneumo-iasi.ro/articole/Ghid%20tbc/idr.html

ruxandra, in pregatiri de petrecere? Ce planuri aveti?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Lavinia, tu esti minunata, eu nici pe departe nu inteleg cum ai facut tu fata, de 3 ani deja, la problema lui Mihaita. Cat stres, cate griji, ce sperietura cand ai aflat... si nici nu ai povestit prea mult despre toate astea.
Chiar, cum ai facut fata?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,

Ce puteam sa fac?Cat a fost bebelus mi-a fost mai frica sa nu i se opreasca respiratia prin somn,sau ceva..apoi,crescand, am realizat ca face fata cu succes problemei si imi era mai frica doar cand facea febra sau tusea..era un efort suplimentar..m-am gandit de multe ori..daca i se intampla ceva ce sa fac prima data..(pe cine sa sun intai,sau ce metoda de resuscitare sa aplic..)
Acum cat a avut polipi respira tare rau..cu multe episoade de apnee si mereu ii dadeam un ghiont sa respire..ii pazeam respiratia in fiecare noapte.Asa ma bucur ca doarme asa bine de la operatie...
Si cazul Soniei m-a ajutat imens..mi-am zis ca daca ea cu atatea probleme a reusit,vom fi si noi bine.

Si,cu ajutorul lui Dzeu sper sa scapam, si la aniversarea de 3 ani sa avem un motiv in plus de sarbatorit!

Mi-am instalat google chrome si nu vrea sa boldeze,sa micsoreze,sa coloreze ce scriu.Stie cineva ce sa ii fac?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Am intrat sa va salut si sa pun ceva informatii http://www.antivaccin.tk/
Dragele mele, va rog mult de tot aveti net, informati-va din toate sursele, nu v-a lasati tasi in mlastina asta mincinoasa a masmediei. Intelegeti asta vor sa ne prosteasca, dar eu daca fac parte din forumul asta eu va cred niste curajoase si destepte.
Laura te inteleg ca nu e usor experienta ta, dar cre-ma ca Dani are nevoie de gandirea ta limpede , i-l poti ajuta gandind pozitiv. Nu te panica, credinta in Dumnezeu te ajuta sa treceti cu bine peste tot.
Lavinea draga, sa stii ca anume gandurile tale pline de credinta i-l salveaza pe Mihaita,eu cred in tine si stiu ca curajul si gandurile tale i-l vor face pe Mihaita sanatos tun. Dumnezeu este iubirea si acolo unde este iubire este Dumnezeu. Te pup cu drag si noi ne gandim la voi. Va transmite un brat de energie pozitiva. Eu deja va vad alergand prin Copou fericiti si plini de viata

Asa, daca tot am intrat sa va zic cuvinte si de noi:baietii sunt mari si vonici, suntem sanatosi voiosi, plini de nergie ca sa ma faca uneori sa ma apuce plansu ca nu-i mai pot opri. Dar in adancul sufletului ma bucur ca sunt asa , inseamna ca sunt sanatosi.Nustiu ce sa va zic de ei, stie sa faca multe. Am si uitat cum erau bebei, ma cert cu ei cot la cot. Mama imi zice ca prea matur vorbesc cu ei dar eu asa ii vad. Se joc impreuna se si bat se si iubesc. Avem de toate...
Va pup cu drag si mai lasati bolile astea sa inghete si veniti cu voie buna si bucurie. Avem niste copii minunati si merita sa fie laudati si iubiti.
Aveti grija de voi

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Lavinia, tot respectul!
In primul rand imi pare bine ca dupa operatia de polipi ati scapat de un stres, apoi ca aveti sansa sa scapati si de stresul mare.
Oare cand mergi acolo o sa poti sa comunici cu cineva? Sa aflam si noi cum sunteti. Cum v-ati organizat, mergeti toti, sau doar tu? Cate zile o sa dureze totul? Tu stii germana?

Mergi la inceput

Pai..imi voi activa roamingul si probabil voi putea comunica cu toata lumea..
Mergem toti 3 si nu stiu boaba de germana..eu am invatat rusa ..dar stiu engleza si sper sa ma descurc.Am numarul lui chinico si o voi suna in caz ca am vreo "incurcatura" germana.
Am biletul de avion pe o saptamana..in caz ca va dura mai mult,se va intoarce numai sotul ca un bilet luat cu o zi-doua inainte costa..
La spital au zis ca ar dura cam 4 zile.
Ma gandesc doar sa nu gaseasca ceva ce medicii romani nu au vazut...

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
a fost pediatra pe la noi, in sfarsit are ascultatie la plamani. de bine, inseamna ca isi face efectul tratamentul. tusea e bine, incepe sa expectoreze, semn bun. nu a mai facut febra de dimineata.
am facut aerosoli, am luat medicamentele, desi cu chiu cu vai. dar le-a luat.
a mancat de 2 ori cate un pic de lapte cu cereale si 1/3 dintr-un snitel de pui cu un pic de paine si ardei.
doarme din nou. sper sa mai stranga ceva puteri pentru maine si zilele ce vor urma.
maine mergem la pneumolog sa ii citeasca idr-ul, deocamadata arata tare bine.
m-a lamurit pediatra ce e cu opacitatea. inseamna ca acea bucata de plaman nu mai functioneaza, putea, la 2/3, sa faca insuficienta respiratorie. DD a avut grija de noi.
cam astea vestile.
va pup pe toate.
n usoara.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura,
Acu imi pare rau ca te-am descurajat cu spitalul sambata sau duminica..paote daca incepea mai din timp cu antibiotic poate erau mai putin de 2/3.
Oricum e de invatat din experienta ta urata..ca mai mult de 3 zile febra e ceva serios..
La etajul 4 sunt asistente super totusi..am uitat sa spun.

Ma bucur tare ca e mai bine luptatorul...nu ai intrebat de vitamine?Oare e o complicatie de atunci cand a tusit mult?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Laura,
Acu imi pare rau ca te-am descurajat cu spitalul sambata sau duminica..paote daca incepea mai din timp cu antibiotic poate erau mai putin de 2/3.
Oricum e de invatat din experienta ta urata..ca mai mult de 3 zile febra e ceva serios..
La etajul 4 sunt asistente super totusi..am uitat sa spun.

Ma bucur tare ca e mai bine luptatorul...nu ai intrebat de vitamine?Oare e o complicatie de atunci cand a tusit mult?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

cred, totusi, ca din frica de spital, a mea si a lui dani, am ajuns atat de rau.
dc pediatra ne-a spus ca avea pneumonie de cel putin 2 sapt inainte de saptamana febrila. iti trimit pm, ca nu vreau sa dezbat dc pe forum.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Laura, ma bucur ca are putere.... Psihic se va linisti mai greu, dar va trece si asta.

Lavinia, eu am fost doar la etajul 4 la spitalul de copii si n-am avut probleme majore.... CAnd a fost cazul am anuntat-o pe d-na doctor.... si s-a rezolvat.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput