La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Laura,
stiu si eu k e bine

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

bun, deci ma duc sa ma culc.

pup pe toata lumea

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Noapte linistita!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, un buchet mare de pentru o mamica tare obosita....Sper ca azi sunteti mai bine....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Numai bine Laura!
Putere multa.

Si BAFTA!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

pentru cei care-au citit pe mailul comun, dar n-au mai intrat de curand:

Contul este in RON, nu in EUR!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

un model de refuz al anumitor vaccinari.. bine, eu ma gandeam la o forma mai soft

Catre SCOALA ......
In atentia Domnului Director si cadrelor medicale din scoala

Declaratie de refuz a vaccinarii

Prin prezenta, subsemnatii ...., cnp ...., parinti al copilului ...., elev al Scolii ..., in clasa a ..., va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilului nostru ....

Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintei noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.
Deasemenea declaram ca NU NE ASUMAM raspunderea neefectuarii oricarui tip de vaccin atāt timp cāt nici producatorii si nici cei care decid vaccinarea NU ISI ASUMA nici o raspundere privind efectele secundare ale vaccinurilor.

Data _ _ Semnatura_ _ _

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna dimineata mamici.
dani inca doarme, de aseara de la 18.
a fcaut febra acum dimineata, 38,3 ceea ce e fff bine, dupa spusele pediatrei. oricum va mai face cateva zile febra, dar e f bine ca a scazut si ca face din ce in ce mai rar.
a baut ceva ceai azi noapte si o canita de lapte. altceva nu vrea. din nou normal, dupa spusele pediatrei. cica si ea a facut cefort si nu a mancat nimic 1 sapt ... o durea si limba de la el.
dani e in continuare speriat, f speriat, cand punem mana pe el incepe sa planga, sa il lasam in pace ... se linisteste doar dupa ce ii spunem ca nu ii facem nimic.

cam atat pt dimineata asta. mai revin.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura draga mea... multa putere va doresc si tie si lui florin . veti trece si peste asta.
asta imi spuneam, mie si lui marc, la fiecare spitalizare... cand gemea si plangea in bratele mele, cand suferea si nu-l puteam ajuta, ii sopteam intruna in ureche "mami e cu tine, mami te iubeste... vom trece impreuna si peste asta... vom trece si peste asta, va fi bine..." nu stiu cat intelegea el saracul printre sughituri, dar pe mine asta m-a tinut pe linia de plutire de atatea ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, ma bucur ca a scazut temperatura si ca apare mai rar. Multa sanatate lui Dani si voua putere sa teceti si peste asta.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici, puiul meu s-a trezit pe la 1, a mancat un pic de lapte cu cereale, a baut suc dintr-o portocala si un pic de teddy. si-a luat medicamentele, cu crize, bineinteles.
ne alunga pe rand, ne impinge si ne scuipa. dar, asta inseamna ca are putere sa o faca. ceea ce ma bucura.
azi am vazut si un zambet cand a primit un robot.
Doamne ajuta!
un pic mai tarziu vine pediatra sa il vada, revin dupa aceea.
pup.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
Bravo..si-a incarcat bateriile putin.Vine Simi acasa?Cred ca o mustra constiinta putin.Dar la spital trebuie sa mai mergeti?

Si voiam sa va mai spun ceva:Sunteti minunate! - o spun cu lacrimi in oki...

minunea mea

Mergi la inceput