La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 18
chinico spune:
La multi multi ani frumosi DANI!
Laura sa-ti traiasca feciorul, sanatate si noroc ii dorim!
Lizzy bafta la bucale.
Lavinia va tinem pumnii sa va intoarceti cu inimioarea sanatoasa acasa si asteptam vesti!
Donia spune:
Laura, La multi ani lui Dani
, sa aiba parte de tot ce-i mai bun, si voi pe langa el!
lizzy, valuri de energie pozitiva si pentru voi! Oricum voi v-ati pus pe un drum bun, deci de acum o sa tot urmeze progrese 
Lavinia, nu cred ca mai intru pana plecati, ca sunt in deplasare. Va imbratisez cu drag, ma rog lui Dumnezeu sa ai putere sa treci prin emotiile operatiei si sa ajungeti acasa cu bine. Sunt convinsa ca acolo nemtii vor avea grija de voi, cere ajutor pentru cea mai mica problema, sunt profesionisti si o sa simti asta.
Daca ai ocazia sa dai vreun semn la fete, eu astept cu sufletul la gura vesti de la voi 
iulia-stefy, ma bucur ca Stefi e mai bine, dar probabil ca deja a trecut peste ce-a fost mai rau. Nici Motilium nu opreste mereu simptomele, dar macar are mai putine reactii secundare.
mamaana, am scos hartia cu timpul, ca m-am incapatanat
, da' stiu ca-i enervanta!
Si ziceti ca au crescut copiii mei? Posibil
... aseara parca il vedeam si eu pe Cristi mai marisor, iar la Roxana schimbarea mare e ca are parul mai lung si eliminam bretonul.
Azi merg cu Roxana si cu o prietena la balet in Toronto, la Sleeping Beauty, de abia astept, sunt sigura ca o sa fie o incantare!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:

Lamulti ani Dani! 

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia Si ziceti ca au crescut copiii mei? Posibil Azi merg cu Roxana si cu o prietena la balet in Toronto, la Sleeping Beauty, de abia astept, sunt sigura ca o sa fie o incantare! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
aseara am reusit si eu sa vad pozele. da, au crescut, e o schimbare vizibila. nu tu spunei nu de mult ca deja fulguletii fac 3 anisori? acusica ii implineste si cristinel.
cel mai mult imi place veselia pe care o emanati, parca trece din calculator si ajunge la noi in casa.
s-a uitat si dani la poze si vroia sa stie unde e canada, unde sta prietenul lui cristi

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
simo29 spune:

DANI 

Sa va aduca numai bucurii!!!

ADINA 

Scuze de intarziere!
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Donia, e posibil sa fi coincis sfarsitul "crizei" cu schimbarea Metoclopramidului, dar pe perioada cat i l-am administrat, in timpul mesei varsa.... ceea ce nu s-a mai intamplat chiar din seara din care am facut schimbarea. 
Stefy e mai bine, mai zburdalnica... manaca numai ce si cand vrea ea... Insa problema e ca bea lichide de stinge un incendiu si noaptea trebuie sa o schimb macar o data de pijamale.... Nu stiu exact care e motivul, dar am inceput sa ma ingrijorez... ca de eliminat pe calea urinara nu elimina mai mult decat de obicei, desi bea.... foarte mult.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
La multi ani, Sara!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Zara!
La multi ani, Matei!
La multi ani, Alexandra Maria!
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
danita spune:
La multi ani, Sara!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Zara!
La multi ani, Matei!
Mamici : O SAPTAMANA BUNAAAAAAA !!
Lavinia_P spune:
La multi ani, Sara!
La multi ani, Daria!
La multi ani, Zara!
La multi ani, Matei!
Ne vedem intr-o saptamana!(nu cred ca azi mai apuc sa intru)
Am emotii, dar stiu ca va fi bine totul.
Once again:sunteti minunate,va multumesc pt tot!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare