La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, multumesc.

Lavinia, ne pentru voi sa fie bine.

Azi am luat rezultatele la urina si n-a iesit nimic.... Si am dus proba pentru scaun... la care asteptam rezultatele...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lavinia sa treaca totul cu bine

donia am vazut poze ce au crescut! cum ai avut tu rabdare sa scoti hartia aia lipita pe potty? eu m-am chinuit un pic, si cand mi-am dat seama ca de fapt am doua de curatat am lasat-o balta si acum isabelle o recunoaste pe a ei ca urmele de la lipiciul cu care a fost lipita hartia difera de la una la alta

vad ca vorbiti de metoclopramid: eu am luat o singura data (nu am stiut ce e, mi-a dat socrul meu ca imi era rau) si m-a doborat pentru 3 ore - am dormit neintoarsa, iar cand m-am trezit eram tare ametita si nu stiam ce e cu mine (aia a foat prima si ultima data cand am luat pastile de la socrul meu)

laura cum mai e daniel? ai inceput sa-l scoti pe afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inca nu am facut bagajele. si plecam in 2 ore... n-am citit nimic ultimele 2 zile, numa' ultimele mesaje am apucat... si-s agitata rau.
deci sunt scurta

daca nu mai apucam...
bolnaviorilor, refacere rapida... laura

lavinia, sa aveti drum bun cu noroc... cu ajutor de la DD va fi totul bine, va tinem pumnii sa va intoarceti repede cu inimioara reparata in ce priveste gestul de prietenie... e normal, mai ales atunci cand e vorba de cineva drag noua, cunoscut - chiar daca unora doar din poze

va pup si daca am net revin cu transmisiunea de la capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

LA MULTI ANI, PUIUT!!!!!!!!!!!
azi e ziua lui Dani. Imi doresc sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de fericire, bucurii, imliniri si un car de noroc. sa aiba DD mereu, mereu grija de el si de noi.

voua v-as da de baut, dar cum ne sarbatorim in cerc f. restras nu prea am pregatit mai nimic. dar virtual sa servesc cu tort, sucuri, sampanie, prajituri si tot ce mai poftiti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

la multi ani Dani!!!
Sanatate multa multa si pt mami tau la fel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Dani!
Sa dea DD sa fii bine si sa fii fericit alaturi de mami si tati.

mamaana, eu iau Metoclopramid picaturi pentru raul de masina... La 20 de aci cand mi-au depistat ulcerul printre medicamentele recomandate mi-a prescris si Metoclopramid, dar pastilute... Dormeam efectiv pe mine... am luat vreo doua zile si am renuntat ca eram in sesiune si nu puteam sa invat... ca dormeam intruna... La asta picaturi, poate e si doza mai mica, nu reactionez asa... Oricum Stefaniei nu-i mai dau....

Donia, sa-ti dea DD sanatate, ca de cand am schimbat Metoclopramidul nu a mai varsat deloc... Sper eu ca de acum e spre bine... Azi la pranz a cerut sa manance singura supa... ea care de obicei spune ca la cresa poate sa manance singura supa dar acasa nu....

Lavinia, ne pentru voi sa fie bine.

Lizzy, si pentru voi ne [ruga. Asteptam vesti....

Noi am fost la plimbare... E ceva mai vioaie... A facut baita, a mancat... vad ca a inceput sa ceara mancare... ca zilele astea nu a prea mancat.... si acum doarme...
Am luat rezultatele si de la ultima analiza si tot nimic nu a iesit... Medicul spune ca e posibil sa fi fost o indigestie...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Dani!
Laura sa-ti traiasca puiutul drag si sa fie sanatos, frumos si destept.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mare sarbatoarea astazi si nu puteam sa o ratez.....
Din mijlocul Transilvaniei pana sus la Iasi transmit urarile de LA MULTI ANI frumosului Dani. Iar tie mami sa-ti aduca numai si numai impliniri si bucurii.....
Si cu astea spuse ma uit la ceas si astept sa ajung si eu acasa la smecherul meu....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani Dani!

Sa fii sanatos, sa nu mai ai intamplari din astea urate de acum si pana la adanci batraneti si mult noroc in viata!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput