La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!(voi sunteti mai cu experienta)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe fuga, da' mai viu - am trimis poze pe mailul comun: mami_nov_dec_06@yahoo.com

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

La multi ani frumosi si sanatosi Adina!
Raluca imi pare rau sa aud ca ati avut probleme. Sa dea DD sa fie liniste la voi de acum inainte.

Danut pe Bea am vaccinat-o impotriva gripei clasice. Nu o sa o vaccinam impotriva celei porcine, cel putin nu anul asta...pana la anul mai vedem..

Am intrebat.
Metoclopramidul nu se administreaza copiilor sub 14 ani.
Cel putin aici nu.Dar adevarat e si faptul ca nemtia sufla de 10 ori in iaurtul rece...

Lizzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Chinico,

Dar echinaceea ce are?ca e o planta..cumnata mea de la o luna ii da fetitei ceai..si chiar in 2 ani a racit de 2 ori.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

chinico, multumesc. De ieri l-am schimbat cu ce mi-a recomandat Donia. Si pun si eu intrebarea Laviniei; Dar Echinaccea de ce nu?

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Raluca, frumoasi mai sunteti. Si ce-a crescut Adinuta.. e leita tati. Tu arati splendid! Frumos ati mai petrecut de botezul lui Stefan.

Laura, pare rau pt rezultatele rmn-ului. Multa sanatate si bafta!

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
Dar echinaceea ce are?ca e o planta..cumnata mea de la o luna ii da fetitei ceai..si chiar in 2 ani a racit de 2 ori.

Dupa ce stiu eu (inclusiv pediatrul nostru) echinaceea este interzisa sub 3 ani. Planta, planta.. apropo si frunzele de coca sunt plante .. banuiesc ca din cauza ca sunt imunostiomulatoare nu sunt indicate la bb. Adica.. zic si eu.. sa nu-i stimuleze/zapaceasca prea tare.
la o prima cautare pe goggle:
http://www.avantaje.ro/Sanatate/Director-Plante-medicinale/E/Echinacea.html?a=6392/852341

Lacramioara, probabil ca se gandeste.. daca scaunele nu sunt modificate.. ca infectie nu-i acolo.. zic si eu.

Donia, valeu, valeu ce-au crescut. Si Cristinelu e ditamai baietelul.. nu prea mai aduce a bb , dar Roxana.. mai sa n-o recunosc... o adevarata domnisoara. Ce party a tras.. Iar tu [omulet aratand acuzator cu degetul] nu te dezminti!! .. iar gramada dupa pompieri Faine rau pozele cu apa si focul.

Intersanta chestia cu Motilium-ul.. mai intreb.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Adina!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Raluca, sa-ti traiasca printesa!

Mergi la inceput

Donia,

Shame on you!Nu ne-ai mai aratat poze de atata timp ca nu ti-am mai recunoscut copiii...Intr-adevar Roxana s-a schimbat mult..Si asa vesela e in toate fotografiile ,foarte frumos!
Si Cristi iti seamana leit..si copacii aia ma innebunesc...aici din cauza nu stiu a ce...poluare,prea cald,nu stiu parca odata ingalbeneau altfel frunzele..acum cad deodata,mai mult verzi.

Ruxandra,

[give me five]! "gramada dupa pompieri" ce am mai ras!
Am bagat la cap cu echinaceea..ne oprim..i-am dat sirop de la otita incoace..

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

De fapt..aproape avem 3 ani..uitasem

minunea mea

Mergi la inceput

Au inceput emotiile... inca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla noua..
NU-mi vine sa cred ca o comunitate virtuala poate fi atat de saritoare si sufletista...

Si va spuneam o data ca simt ca a venit timpul sa facem interventia?In ultimul timp imi spune mai des ca e obosit si respira adanc.. parca nu ar avea aer... si iarasi nu imi vine sa cred cum a venit exact la timp minunea...parca sunt intr-un film,cumva..

minunea mea

Mergi la inceput