La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Cu intarziere urez LA MULTI ANI lui David. Simo, cine stie poate apucam si noi sa ne vedem intr-o zi....
Multa sanatate celor mici care sint bolnaviori: Dani, Emma si Stefi
Lizzy, ma gandesc la voi cu mult drag
Lavinia, multa energie pozitiva inspre voi
Bine ca am citit despre metoclopramid... eu nu am luat niciodata si nici Luca.... dar macar acum stiu si efectele adverse. Luca la enteroviroze vomita doar de max 3 ori, dupa care incep multe scaune apoase... deci nu am trecut prin accese de voma
El este bine; foarte vesel si comunicativ. Ne intelegem tare bine in ultima perioada... chiar ma intrebam daca este asa pentru ca eu sint mult mai calma sau sint mai calma pentru ca el este mai intelegator.
Din pacate ne vedem rar dar incerc sa petrec cat mai mult timp cu el. De vreo luna si ceva nici n-am mai ajuns la mine in camera, dormim impreuna ca mi-e tare dor de el. El oricum adoarme singur, deci nu am de ce sa ma stresez.
Ii spune uneori mama Olimpiei, dar si sta cu ea toata ziua... insa ma asteapta cu nerabdare seara sa vin de la serviciu.
Eu mai am doar un pic si termin cu perioada aglomerata.... ne pregatim sa venim la Bucuresti unde vom sta ceva dupa care habar nu am ce se va intampla. Dar fata de anul trecut am invatat sa nu ma mai stresez. Iau fiecare lucru incet fara sa imi fac mii de ganduri aiurea.
Va pup si sa aveti grija de voi si de cei mici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI ADINA!!!!!! Si astept poze.....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

la noi in familie e zi mare

frumoasa Adina Andreea implineste astazi 3 anisori, motiv pentru care mami va invita unde va servim cu drag cu

si va roaga sa ii cantati
si bineinteles ca dupa o masa asa imbelsugata trecem si la putin .

uram tuturor fulguletilor care s-au serbat pana astazi La multi ani fericiti si plini de sanatate si noroc si ne cerem scuze de intarziere.
bebele nostru cel mic ne-a dat putine emotii si dureri de cap la cateva zile de la botez si ne-a purtat prin spital, a luat medicamente si apoi a fost si operat - timpanotomie bilaterala - si nici dupa operatie nu a evoluat prea bine si abia astazi micutul fratior a vrut sa ne faca ziua mai frumoasa si ne-a facut cel mai frumos cadou - s-a vindecat - incizia din urechiuta s-a inchis si am terminat-o cu antibioticul. .

va pupam cu drag si va dorim tot binele din lume. pozele de la aniversare vor urma saptamana viitoare.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am ajuns si eu acasa si astept sa vad cum stau lucrurile.... Sper ca mai bine....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna mamici.
adinutza
david
sa va dea DD multa sanatate si o viata plina de bucurii si fericire.

am fost la RMN, am luat rezultatele. care nu-s f bune, hernie de disc in 4 locuri si inca niste chestii care-s prea rehnice ca sa le pricep. maine merg din nou la reumatolog, sa vedem ce tratament imi da. sper sa fie tratament si sa nu fi e cazul de operatie ca atunci chiar ca ajung deprimata, la socola.
dani e spre bine, a inceput sa ceara si sa manance ca un copil sanatos, se joaca si e plin de energie. in continuare oboseste mai repede decat de obicei, dar am inteles ca e ceva normal.
vineri sau sambata ne vom intalni si cu pediatra pentru un nou control.
cam atat de pe la iasi.
pupam pe toata lumea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Pediatra a zis doar sumar de urina... N-am inteles de ce... Maine ma duc eu de la mine putere sa-i duc o proba pentru scaun, dar nu stiu ce analiza sa cer... coproparazitologic sau coprocultura....pentru enterocolita sau enteroviroza....

Laura, multa sanatate. Sper sa nu fie cazul de operatie...

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Pediatra a zis doar sumar de urina... N-am inteles de ce... Maine ma duc eu de la mine putere sa-i duc o proba pentru scaun, dar nu stiu ce analiza sa cer... coproparazitologic sau coprocultura....pentru enterocolita sau enteroviroza....

Laura, multa sanatate. Sper sa nu fie cazul de operatie...

Bazar pentru SEBI

pe noi pediatra ne pune sa facem coprocultura si coprocitograma in cazuri din astea.
multa sanatate.
dar ea cum se mai simte?
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani Adina!

Raluca,
imi pare rau ca ati avut probleme..dar bine ca a trecut pana la urma!Multa sanatate si zile senine!

Laura,
Of,of..de la ce se face hernia asta?in 4 locuri?
Hai nu fi deprimata,drumul e lung,mai sunt si hopuri o sa le trecem cu curaj si optimism.Daca anul asta nu merge la gradi va racupera la anul,va sarbatori la anul dublu ziua lui,nu mai fi suparata..
Eu mereu ma gandesc ca sunt altii care o trag si mai rau..si imi spun ca trebuie sa imi revin.
Incearca si cu homeopatia cand isi mai revine portofelul..

Lizzy,
Chiar ca imi vine si mie sa ma dau cu capul de un perete pt tine..ce medici ignoranti...chiar era necesar la acea vreme,of doamne!
Stiu ca esti o optimista si o luptatoare!

Chinico,
ce vaccin ati prestat?nu ne mai pui si tu o poza cu beoaca?

Donia,
Hai pune si tu o poza doua ca mi-e dor de roxana!

Dandusa,A-deju!
Unde sunteti?

Yagmur,
ce m-a bucurat mesajul tau calm si linistit!Bravo Luca!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Laura, multumim.

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Donia, multumesc inca odata ca mi-ai zis cu ce sa inlocuiesc Metoclopramidul. Am cautat pe net si am gasit Motilium si am vazut ca ei au si sirop, dar din ce mi-a zis farmacista in RO nu voi gasi decat comprimate de 10 mg... Mi-a calculat ea doza, am mai calculat si eu acasa si i-am luat asa... Din seara asta a primit deja Motilium....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput