La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 iulia-stefy multa multa sanatate Stefaniei. eu nu stiam de metroclopramid ca trebuie dat cu grija la copii. multumim lui DD dani nu a luat decat o singura data cand vomita la greu. sper sa treaca repede orice ar fi care o supara. |
Laura, multumesc. Ma bucur ca Dani e mai bine, dar imi pare rau ca tu esti in "butoiul cu melancolie". Hai iesi, vine ziua lui Dani. O sa va simtiti bine voi trei. Daca asa se cere.... Nu trebuie sa fii necajita... Capul sus...
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Flore, ma bucur ca acum sunteti mai bine si sunteti acasa... Multa sanatate.
Bazar pentru SEBI
Donia spune:
Sal'tare! N-am reusit sa intru ca am lucrat din greu.
Ma tot gandesc iar cum se sare in Romania cu medicamente pe copii... de exemplu Metoclopramidul asta, care aici nu se prea foloseste nici la adulti. Eu de cand lucrez nu l-am intalnit, este preferat Motiliumul (care exista si in Romania), pentru ca Metoclopramidul actioneaza in creier, pe centrul vomei, pe cand Motilium actioneaza doar la nivelul tubului digestiv, si din cauza asta se considera ca e mai putin riscant.
In plus, in caz de varsaturi, aici copiii nu primesc nimic, ideea e ca ei trebuie sa elimine toxinele alea care sunt cauzele starii de rau. Si atunci nu se intevine nici in caz de voma, nici de diaree, organismul are sistemele lui de aparare, trebuie lasat sa-si faca treaba.
lizzy, pai scrie-ne de plecare in fiecare zi, ca mie nu-mi strica, eu uit de la mana pan' la gura.
Oricum, vor fi progrese insemnate, asta trebuie sa te incurajeze.
Ce mi-a placut de Pinky Pie As vrea sa-i iau si lui Cristi ceva de genul asta, ca se cam baga pe maimutoii lui Roxi, in fiecare seara ii fura cate ceva si fuge catre patul lui Dar unde sa le mai pun?!?! Ca vorba lui danutz, nu mai avem loc de jucarii, in curand scot mobila pe gazon si las in casa doar jucariile!
Lavinia, voi cand plecati?
chinico, si Cristi a fost tare bine la vaccin, dar vorba ta, sa vedem data viitoare... ca prima oara nu stia ce se intampla, insa acum e avertizat.
Stefi, Emma, Marc, Dani, sa va faceti bine cat mai repede!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Donia,
Luni plecam din Iasi,marti din Bucuresti,miercuri intram in spital,joi va fi interventia.
Voi trimite sms uri..
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
lizzy spune:
marc a luat metoclopramid vreo 3 luni, zilnic, pt esofagita de reflux, ca urmare a operatiei de la stomac de cand era nou-nascut. mi se face rau cand ma gandesc in ce fel i-a afectat sistemul nervos metoclopramidul. era dupa varsta de 1 an, asta imi amintesc. si era pe vremea cand inca nu eram paranoica cu intrebarile la medici.
scriu in modzilla si nu ma lasa sa pun nici emoticoane nici nimic. vreau sa pun unul de-ala de se da cu capul de pereti!!! si asta pt ca ma gandesc cu groaza ca tot chinul si efortul si grijile de acum cu retardul lui verbal se datoreaza POATE unor efecte secundare acumulate...
deci tot stresata cu evaluarea de luni... :(
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy marc a luat metoclopramid vreo 3 luni, zilnic, pt esofagita de reflux, ca urmare a operatiei de la stomac de cand era nou-nascut. mi se face rau cand ma gandesc in ce fel i-a afectat sistemul nervos metoclopramidul. era dupa varsta de 1 an, asta imi amintesc. si era pe vremea cand inca nu eram paranoica cu intrebarile la medici. scriu in modzilla si nu ma lasa sa pun nici emoticoane nici nimic. vreau sa pun unul de-ala de se da cu capul de pereti!!! si asta pt ca ma gandesc cu groaza ca tot chinul si efortul si grijile de acum cu retardul lui verbal se datoreaza POATE unor efecte secundare acumulate... deci tot stresata cu evaluarea de luni... :( …I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way? Maybe one day, can it really be that simple?! To shower you in unconditional love, not leave you to flounder, But inspire you to test the waters of this alien land… (‘Open Your Eyes’ - T.Granell) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
am eu si pt tine
dar, sa gandim pozitiv. evolutia lui marc e vizibil favorabila, totul va fi ok. tin pumnii. si stii ca stresul de dinainte nu te ajuta cu nimic, nu?
eu sunt buna la dat sfaturi, dar cand vine vorba sa le aplic
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iulia-stefy spune:
Salutare!
Evident ieri la masa de dupa amiaza a vomat iar.... a mancat putin si... gata. Pe seara a cerut mancare si a mancat doar cat a vrut. Scaun moale a avut unul singur....pe la 10 dimineata si in restul zilei nu. Acum suntem pe regim alimentar, ii mai dau si azi Metoclopramid.... Ultralevura, Electrolyt de la Humana altceva nu prea... a si Smecta un plic pe zi. A dus sotul dimineata un sumar de urina la laborator sa vedem ce iese.... Ea vad ca e vioaie... scoate untul din noi.... In schimb transpira foarte tare dupa cap la somn.... ca pe la miezul noptii a trebuit sa o schimb de pijama... Dar febra nu avea....
Donia, multumesc. Ma duc sa caut Motilium. Nu stiam ca pot inlocui Metoclopramidul cu altceva. Prima data mi-a recomandat Metoclopramid la 8-9 luni si farmacista mi-a zis de atunci sa nu-i dau mai mult de 3 zile ca are efecte asupra creierului.... dar medicul o tine pe a lui ca alegi raul cel mai mic....
Lizzy, tinem pumnii sa fie bine luni. Cum mai e Marc.
Laura, si eu sunt buna la sfaturi, dar cand e sa le aplic.... Mai pic. Cum mai e Dani?
Flore, ce face Emma?
Bazar pentru SEBI
danutz spune:
La multi ani Adinuta grasuta!Mami Raluca, sa-ti traiasca comoara si mai hai si tu pe la noi!
ruxandra_sb spune:
La multi ani Adinuta!
Da-i un pupic si lui Stefan si spune-i lui mami sa puna si ea niste poze cu comorile ei.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)