La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
Salutare!
Nu stiu ce-i cu Stefy... Nu are febra, nu tuseste, nu are secretii nazale... in schimb e apatica si vomita...si la cresa ieri la pranz si aseara acasa....gatul nu pare a fi in neregula .... dupa amiaza mergem la medic sa o vada, aseara doar am discutat la telefon... Azi sta acasa cu tati.... ca e liber dimineata...De azi primeste Metoclopramid.... sa vedem cum se va descurca tati cu ea....
Lizzy, multa bafta luni.
Laura, dar ce a mai tras saracutul Dani... Sper sa nu urmam noi dupa voi.... Stefy i-a toate amaraciunile de medicamente singurica... Cere seringa sa i-o dau ei si isi toarna singurica pe gatut medicamentele...
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Ieri am fost la plafar si am luat ceai Echinaceea si aseara a baut tot familionul....
Am inteles ca are efect asupra virusilor gripali.... sa vedem daca ii putem tine departe....
Bazar pentru SEBI
danutz spune:
back to work!
Laura, valuri valuri de energie pozitiva si de la noi...tinem pumnii!!!
Danita, hai ca ne-ai lasat in ceata... Unde anume ati fost? ceva poze nu pui?
Ruxandra, noi ne-am cazat la Moeciu pana la urma. Initial rezervasem la o pensiune in Bran, am fost tare dezamagiti acolo, mizerie, instalatii defecte, frig, plus Bran-ul era super aglomerat, galagie multa si agitatie. Am impachetat totul la loc si ne-am cazat la Moeciu la pensiunea unde tot mergem de circa 2 ani incoace... O sa scriu mai multe la subiectul despre Bran, sa se fereasca si altii de o experienta ca a noastra.
Lizzy, am salvat link-ul ...imi fac timp sa ma uit pe el...ca sa fiu pregatita la astfel de intrebari, cand o da Dumnezeu
chinico spune:
'neata.
iulia_stefy mare atentie la metoclopramid, aici e contraindicat copiilor sub 3 ani. parca. sub 3,acum nu mai stiu exact daca sub 3 sau sub 5...si nu mai stiu unde citeam ca si echinaceea nu se administreaza copiilor...te-am lamurit bustean. oricum sanatate stefaniei. Anul trecut in august am fost in ro, bea s-a imbolnavit, vomita la fiecare sfert de ora, si remediul pediatrei la care am ajuns a fost sa-i infiga o injectie cu metoclopramid in preapretiosul. La intoarcere s-au ultragiat docii de aici. Din cauza metoclopramidului, nu din cauza lezarii fundului.
Laura ma bucur ca e mai vioi Dani. cum sa-l convingi sa ia medicamentele nu stiu. deocamdata bea a capatat numai siropuri...Dar daca are inca "plantata" branula si nu mai plange, de ce sa nu renunti la buline.
lizzy bafta la bucale, sa va intoarceti cu vesti bune.
porumbita hai mai des pe aici si pove, e fain sa citesc ce-ti fac flacaii!
La noi e relativ liniste, ne plimbam mai mult singurele pe carari la ceas de seara , adunam matele din cartier sa le scarpinam nitel, salutam vecinii, tragem rata cu roti dupa noi sau impingem voioase la carut, in care sunt ba pietre/castane/frunze, ba cate o papusa..daaaaa. o papusa!!!!...cred ca din cauza faptului ca petrecem mai mult timp in casa de cand a dat frigul, oaca a inceput sa se joace cu jucarii..
lego. masinute. bebe.
V-am spus ca nu a plans deloc la vaccin? Deloc, deloc? eu si el eram transpirati de griji,iar oaca mea..nika. plasturele insa n-am avut voie sa-l dezlipim pana ieri. vaccinul l-am facut joi.
Urmeaza rapelul in 3 dec. Sper sa fie la fel de curajoasa si atunci.
danutz spune:
La multi ani David!!!
mami Simo, sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el!!!
Chinico, m-ai bagat in ceata, ce vaccin ati facut? Ala de porcina?
ruxandra_sb spune:
Flore, cum se simte Ema?
Citat: |
citat din mesajul lui chinico iulia_stefy mare atentie la metoclopramid, aici e contraindicat copiilor sub 3 ani. parca. sub 3,acum nu mai stiu exact daca sub 3 sau sub 5...si nu mai stiu unde citeam ca si echinaceea nu se administreaza copiilor...te-am lamurit bustean. oricum sanatate stefaniei. Anul trecut in august am fost in ro, bea s-a imbolnavit, vomita la fiecare sfert de ora, si remediul pediatrei la care am ajuns a fost sa-i infiga o injectie cu metoclopramid in preapretiosul. La intoarcere s-au ultragiat docii de aici. Din cauza metoclopramidului, nu din cauza lezarii fundului. |
Da, Metoclopramid tb folosit cu extrem de multa prudenta, mai ales la copii asa mici. Si lui M i s-a facut injectie cu (cred ca tot) acesta.. dar lui G nu; pediatra ne-a zis ca-i prea mic. Nu a luat decat picaturi, cu ff mare zgarcenie si pt un timp limitat. Si asta pt ca voma la greu..
Sanatate lui Stefy, probabil ca-i vreo gastroenterocolita.. ceva. Mare grija, sa nu se deshidrateze. Daca accepta saruri ar fi super.
Danutz, trimite si la fata pensiunea faina din Moeciu.
Chinico, pupam Beoaca curajoasa. Si G l-a descoperit in vacanta pe bebe.. o papusica prapadita, veche de cand lumea. Si l-a adus dupa el, acasa la oras. Ne zice: "Ia mai taci, ca doarme bebele meu".
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
salutai mamici,
am cazut. psihic. dani e mai bine, dar acum ca nu mai imi fac atatea griji pentru sanatatea lui incep sa ma gandesc la toate cele.
mama mea a facut un cheag de sange, care i s-a plimbat prin organism vreo luna, dupa care s-a fixat la genunchi. e inoperabil. ma gandesc ce se putea intampla, daca i se duce la creier, inima, plaman.
maine ma duc sa imi fac rmn lombar, sunt ceva probleme totusi cu spatele, trebuie vazute si rezolvate pentru a putea sa mai duc o sarcina cand va fi cazul. ma costa 450 lei. am cheltuit de-a bani cu medicamentele perioada asta ... stiu, important e sa fim sanatosi, dar tot ma doare cardul/buzunarul/bugetul.
incep sa ma gandesc si sa imi para f rau pt dani si ce va pierde. gradi, colegi, iesiri, serbare de craciun, etc. nici macar de ziua lui nu va putea primi copii in vizita. stiu, nici asta nu e f important, important e sa se faca bine, dar tot ma darama ...
lizzy "ioi" . super. ma bucur ca se simte un pic mai bine cu dermatita si va tin tare strans pumnii pt vizita la bucuresti.
iulia-stefy multa multa sanatate stefaniei. eu nu stiam de metroclopramid ca trebuie dat cu grija la copii. multumim lui DD dani nu a luat decat o singura data cand vomita la greu. sper sa treaca repede orice ar fi care o supara.
sper sa ma ridic ... cumva, candva. daca mai absentez pe aici sa stiti motivul.
azi mergem prin oras sa ii cautam cadou de ziua lui, vrem sa ii luam o corabie cu pirati si tunuri (de cand e bolnavior ne-a innebunit cu peter pan).
pupici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
Helau, helau la toata lumea!!!
Am revenit si eu ...cu greu dar am revenit...duminica trecuta am avut petrecerea de ziua lu' EMULICICHI...multa lume, nebunie...eu calma, drogata, pasiva...venit, trecut f repede...POZEEEEEDupa ziua ei, adica miercuri am plecat la Resita, cica in concediu...Nicu era si el liber ...din pacate concediul a tinut 4 ore, pt ca Emma a inceput sa vomite din 5 in 5 min, dupa vreo 2 ore era lesinata...mers la urgente la resita, au vrut sa ne interneze, am refuzat pe proprie raspundere si am venit de urgenta la Tm. Miercuri noaptea am stat acasa...joi dimineata kk sange...am zis ca mor...era sange tot nu kk cu fire de sange...vorbit cu DIA si la ora 3 eram la spitalul de copii...de la ora 4 , timp de 24 de ore a stat in perfuzii...ea moale, eu terminata efectiv ( foarte rpd disper cand e vb de ele, si ma panichez...)...i/au facut analize...copro neg, sange ok, putin anemica, gat, nas, ok. Am stat pana duminica...duminica am plecat invoite pt ca eram bine si luni ne/a externat...acum suntem pe regim...incet, incet ii introduc noi alimente...Cel mai dureros a fost ca 2 zile nu am avut voie sa alaptez...ea lesinata nici nu acerut...dar cand a cerut ...era disperata, tipa pana se invinetea, lovea cu capu, musca...eu am inceput sa plang, doct a incercat sa o calmeze, fara vreun rezultat...at m/a sfatuit sa o pun la san cateva minute si sa urmarim scaunu...cateva min s/au facut apr o ora, pt ca urla cand o luam de la san...scaunul a fost ok , asa ca am avut unda verde...In spital am stat f bine, ferite de alte boli...cadrele fff de treaba...eu in schimb jos de tot...am intrat in spital cu 47,8 kile si am iesit cu 45,9...pur si simplu m/a terminat...Acum sunt bine...Nicu incepe de maine lucru...asteptam sarbatorile, parliti, dar sanatosi Cam atat despre noi...mai vin euLAURA nu zic nimic...imi imag ce/i in sufletul tau...
iulia-stefy spune:
citat din mesajul lui chinico iulia_stefy mare atentie la metoclopramid, aici e contraindicat copiilor sub 3 ani. parca. sub 3,acum nu mai stiu exact daca sub 3 sau sub 5...si nu mai stiu unde citeam ca si echinaceea nu se administreaza copiilor...te-am lamurit bustean. oricum sanatate stefaniei. Anul trecut in august am fost in ro, bea s-a imbolnavit, vomita la fiecare sfert de ora, si remediul pediatrei la care am ajuns a fost sa-i infiga o injectie cu metoclopramid in preapretiosul. La intoarcere s-au ultragiat docii de aici. Din cauza metoclopramidului, nu din cauza lezarii fundului. |
chinico, multumesc. Am studiat prospectul, stiu ca afecteaza sistemul nervos.... ca lui i se si adreseaza de fapt, dar avem de luat 3 zile cate 5 picaturi de doua ori pe zi.... Alta solutie... nu vad la stilul in care varsa....
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Sanatate lui Stefy, probabil ca-i vreo gastroenterocolita.. ceva. Mare grija, sa nu se deshidrateze. Daca accepta saruri ar fi super. |
Ruxandra, multumim. Am fost la medic, dar mare lucru n-am facut, cum ma si asteptam... Trebuie sa mergem la analize.... si apoi vedem ce e de fapt.... Medicul se gandeste la o enteroviroza sau enterocolita ca deja are si scaun moale ea care de obicei e constipata rau. De azi dimineata a baut un litru de apa aproape... si accepta sarurile....
Bazar pentru SEBI