La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sara
Zara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lavinia drum bun, sa va mearga totul ca pe roate, sa veniti cu un nou mihaita gata de alergat si zburdat!
Doamne ajuta!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

vesti bune de la iasi ... dani a scapat de branula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nici nu va inchipuiti ce fericita sunt, ca nu mai sta cu ea in manuta, pot sa il spal!!!!!!!!
vb cu doctorita si revin cu vesti, sper bune!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

ma bucur mult pentru voi, Laura.

Multi, multi ani si buni lui Dani pentru ziua lui de nastere. Celeste i-a desenat o masinuta drept cadou pentru ca i-am spus ca a fost ziua lui si ca, din pacate, a fost bolnavior.

Lavinia, mult mult noroc in calatorie.

Mi-a fost tare dor de toate fetele si de minunile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Lavinia, drum bun si DD sa fie mereu alaturi de voi. Sa va intoarceti cu bine si cu un jucaus....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor cochetelor multumim de urari! Gargarita va pofteste la prajiturele, sucuri, bombenele si corba de perisoare . In pozele de aici o puteti vedea pe Garga chiar azi in parc la o "bauta" cu prietenii ei buni.http://picasaweb.google.com/kikineata/LaMultiAniFrumoasaNoastraSara3ANI#

Laura, din tot sufletul La Multi Ani, chipesului Dani! Si multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Sara!
Daria!
Zara!
Matei!
Alexandra Maria!

sa va dea DD tot, tot ce va doriti, multa sanatate, fericire si multe, multe bucurii!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Sara, sa ai parte de toate cele bune!

kikineata, da' cam multe torturi... mai puteti, mai puteti? Cam de cate ori a suflat Sara in lumanari?

Am vazut ca pe plovarul cel verde al gargaritei e Upsy Daisy si ma intrebam daca in Romania aveti desenele "In the Night Garden", aici e site-ul:
http://www.inthenightgarden.co.uk/en/visit-upsydaisy.asp
Lui Cristi ii plac tare mult si trebuie sa recunosc, si mie...
www.youtube.com/results?search_query=in the night garden&search_type=&aq=2&oq=in th" target="_blank">Aici cateva clipuri, in caz ca nu le stiti.

Laura, ce bine ca Dani e liber de branula! A tras din greu dragutul, dar uite ca vin iar vremurile bune.
Cu tine cum a ramas cu hernia de disc?

Lavinia, va astepam cu vesti bune, tin pumnii sa treaca usor saptamana asta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, multumim! Le stie toate, dar dupa asta e disperata.
http://www.youtube.com/watch?v=mb-SQaL6a6s
makka paka si alea 3 mici colorate le zice...macapacele
Are si toate figurinele alea mici din clip si papucei de casa.
favoritele ei sunt Pocoyo, Fifi si floricelele, Mickey, Upsy Daisy, Teletubbies, Peppa Pig, Postman Pat, Roary Racing Car, Little Princess, Papusile Muppets, si alea in engleza ABC song, cu baloane, cu numerele, cauta ABC song si gasesti toata familia.
Ea acum isi pune singura tot ce vrea stie sa selecteze, duce mouseul, click , mareste imaginea, da escape o micsoreaza. Nu te lasa sa faci nimic tu.
Si evident dc isi pune vreun clip imediat fuge prin casa sa gaseasca corespondentul de plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Donia, multumim! Le stie toate, dar dupa asta e disperata.
http://www.youtube.com/watch?v=mb-SQaL6a6s
Chiar clipul asta l-am ascultat si eu cand am pus linkul mai devreme!
Ma gandeam ca poate ar merge si pentru Marc al lui lizzy sa faca exercitii cu sunete.
Ce fain cu macapacele Vezi? De ce nu ne povestesti mai des?
Si Little princess imi place la nebunie! E ala cu regina cu batic? Si amiralul care se joaca cu barcute pe lac, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput