Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 9
alexa si mami spune:
Nerantula, multumesc. Ma bucur f tare ca Gruia a inceput sa pape.
Lumi, am lacrimat citindu-ti postul unde povesteai de huni. esti o super mamica. M-am regasit in raspunsul tau cu intratul rarut, dar sa stiti ca eu citesc zilnic (traiasca netul pe mobil), ma bucur la fiecare realizare a boboceilor si sufar cind e cineva bolnavior.
Multumesc mult fetelor care ne-au urat si ieri
alexa, cipri si mami
Didididi spune:
Lumi, normal ca da! Mai scrisesem cate ceva , dar s-au ascuns cuvintele in spatele maldarului de zambareti .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
baby_boy spune:
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Didididi spune:
Ma lamureste si pe mine cineva ce e aia polar? Nu de alta, dar sa inteleg despre ce vb, nu de alta dar pare ceva f calduros si nu f gros .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Nerantula, cine e mamica respectiva? Io's mai mult pe tel, mereu contra cronometru si imi e greu sa caut prin urma Intreb si eu in necunostinta, cum se deosebesta porcina de gripa obisnuita? alexa, cipri si mami |
AM AUZIT LA STIRI CUM CA AR EXISTA SITE-UL ASTA... POATE TE AJUTA!!
WWW.AH1N1.RO
Didididi nu stiu cum sa-ti explic, cred ca tu ai descris hanoracul acela sintetic, cu care mergi pe munte.. nu? Exact ala e!! Sper ca nu te-am bagat si mai tare in ceata. Poza www.artsport.ro/images/products/artsport.ro/polar_vertical_troll_f.jpg&imgrefurl=http://www.artsport.ro/echipament_montan/&usg=ZK1Pxed2wnu-riVNxrzwH_lQsPM=&h=400&w=400&sz=19&hl=en&start=1&sig2=RYQ5UMvFvSX64HQyHCI8Lw&um=1&tbnid=hOknJAfycn7XQM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dbluza%2Bpolar%26hl%3Den%26client%3Dsafari%26rls%3Den-us%26sa%3DN%26um%3D1&ei=D5rxSu2NAZWj_gb1wqAx" target="_blank">ASTA te ajuta cu ceva??
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
gaia.nevia spune:
deci acu' pot sa ma supar?! am declarat sus si tare (nici nu mai stiu daca la capitolul precedent sau anteprecedent) ca de la 1 noiembrie am inceput cura de slabire!!!
Si nimeni nu a cazut pe spate!!! Nimeni nu mi-a urat succes! Nimeni nu m-a primit in echipa slabanoagelor. Si nimeni nu m-a intrebat daca am reusit sa rezist pana azi.
DEEEEECI!!!??? Ma urati? Nu cititi ce am scris? Sau trebuie sa deschid un topic de dieta pe care sa nu-l citeasca nimeni. Mai bine ma duc sa ma defulez pe blog.
(daca pana aici nu v-ati prins daca fac misto sau nu... well... nici n-o sa va zic)
Gata cu gluma.
Noi suntem asa:
Radu pare ok, dimineata insa l-am gasit cu muci uscati pana la barbie, dar uscati, doar urme pe fata. De respirat respira bine, nu are febra... deci ok.
Teo tuseste spectaculos. Azi dimineata, deja tuse latratoare, la pranz mai latratoare decat dimineata si tot asa, speedy gonzales.
Am gasit homeoptata in sfarsit, si m-a trimis ca o fata serioasa ce este sa fac radiografie la plamani, dupa aia vorbim de remedii. Sa nu fie pneumonie si sa ne scape cumva... (Doamne fereste!!!!)
In fine, ca principiu are dreptate.
Am gasit si pediatra care m-a mai linistit, dar
- nu poate sa vina sa ne vada, e f ocupata,
- ne asteapta maine la cabinet, cand aveam programare pentru vaccinul lui Radu, cu amandoi copiii.
- daca se sufoca noaptea asta, sau face febra pe care nu o pot controla, sa o sun si imi trimite salvarea.
Cam atata cu ea, mai adaug doar ca tusea ingrozitor la telefon, si zic, aoleu, sunteti gripata! Daaaa, vai de capul meu!!!
Pai si sa mai vin eu cu Radu sanatos la vaccin?!
S-a gandit putin si a zis ca da, mai bine vin numai cu Teo...
Nu m-am hotarat ce sa fac... daca reactioneaza pozitiv la tratament parca nu m-as duce maine, as mai lasa pana luni cand am alta programare.
In fine. De luat, luam asa: Prospan, de luni seara deja. Zyrtec, si Ventolin sirop de doua ori pe zi (astept sa vina tati cu el).
Am inceput tot acum aerosolii cu dexametazona.... si asta e tot.
Ma rog, pe langa ce homeopate i-am dat eu dupa urechile mele, dilutii joase, ma gandesc ca ori nu-i face nimic, ori il ajuta sa lupte mai prompt.
In plus, oscillo, influenzinum si imunorezistan care sunt oricum parte din schema lor de imunizare de 10zile pe luna.
Ma doare inima cand il aud cum latra... si incep sa ma intreb ce inseamna CROUP... desi sper sa nu fie asta, nu tuseste atat de des si nici nu a vomitat.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
Cristina, f tare Raducu ce-mi place cum ia curbele!!!
D-na Nocom, aveti semnatura noua bafta multa la slabit! senx pe link.
alexa, cipri si mami
Nocom spune:
Ada acu ca zici mi-am adus perfect aminte cand ai zis ca tu ai inceput deja de la 1 nov!! Cum stai? Cum rezisti? Ce mananci?
So, suntem 4 pe listuta!!!
BTW dya orice zi e buna de inceput dar depinde fff mult si de ce ai in frigider!!! Ia zi, ce ai balotat azi??
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
tzitziri spune:
Ada, eu nu ti-am urat vis a vis de cura ca si eu mai zic:incep.Si cu inceputul raman.Dar se pare ca tu trebuie sa fi luata in serios.
De urat nu va urez decat sanatate!Asta cu slabitul nu e un 'must'.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy_galro spune:
Am primit si noi rezultatetele la analize si la coproparazitologic a iesit negativ dar la exaudatul faringian i-a iesit staphylococcus aureus si care cica se trateaza numai cu antibiotice...offfffffff eu nu i-am dat pana acum deloc antibiotice lui Andrei, bine ca nici nu a fost cazul.
Ce ma nelamureste este ca peste tot pe net unde am citit depre bacteria asta imi explica doar simptomele si ce efecte are dar nu imi explica nimeni si cauza...de la ce provine? de la ce se ia?/....voi ce stiti? v-ati confruntat vreuna cu asa ceva?
babymom cand esti pe receptie poate stii ceva despre asta