Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alina, eu cred ca mai bine taceam... ca vad ca am atins cel putin o coarda sensibila si nu asta vroiam.

dididi, daca il vezi, vei sti. n-am gasit poze elocvente pe net, dar uite baga un ochi aici: http://www.polartec.ro/ nu ma pricep sa-ti explic. e o inventie tare faina si buuna, polarul asta.

si daca ai timp, baga un ochi si aici: http://www.carpati.org/forum/echipament_montan-4/alegere_polar-1788/1/
cum sa recunosti un fake polar.

baby_boy, ai un baietel superb!

babytza, eu nu cred pana nu vad, deci baga filmuletul.

Ada, sanatate multa lui Teo!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

uite cum sta treaba cu polarul:

wwwpolarteccom, pui tu dots.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, sa stii ca ai toata aprecierea mea...in special tu.Adica nu stiu cum o fi cu doi....dar eu uneori ma simt obosita si de la unul - si unul foarte cuminte pe deasupra!

andy_galro, si David a avut cand era el de 2 zile si stateam in spital stafilococ auriu depistat in bontul ombilical.Si noi am facut atunci tratament cu antibiotic dar nu musai pentru stafilococul ala ci pentru ca mai aveam si alti crocobauri...mi s-a spus ca sunt infectii intraspitalicesti in principal, si cum noi tocmai iesisem din maternitate...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, scuze, n-am vazut mesajul tau cu polartec

Mai fete, glumeam da? BTW am observat ca cel mai bine mi-a mers regimul cand n-am vorbit de el si m-am tinut singura de treaba. Mai ales sotului sa nu-i zic, cum ii zic cum incepe sa vina cu torturi de ciocolata, clatite, forneti...
Incerc sa tin din nou Monti... sa vedem ce iese. Pana azi am mancat sufle de dovlecei, de broccoli, omlete, cascaval si de vreo doua ori salam, branza de vaci.

Azi era zi de gatit, DAR am casa vraiste, caldura oprita si schimbam coloanele de apa de la calorifere...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy_galro eu stiu ca stafilococul auriu se poate lua foarte usor de la un copil ce-l poarta in nas se freaca la nas si apoi te atinge pe tine, tu pui mana la nas... deci il putea lua din parc, de la vre-un copil... Am auzit ca se scapa greu de el si daca nu este tratat poate migra in organism si se poate localiza in diverse organe si atunci e mai naspa. Sper sa nu spun prostii, asta am inteles eu de la nasi-mea care a avut aceeasi neplacere cu fetitele ei..

oricum babymom, te va ajuta mai mult si mai corect!

Imi pare rau ca l-ati contactat!!! Pupici!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

andy g in primul rand multa sanatate Ce antibiotic v-a dat ? Sau nu stii inca ? Sa speram ca e ceva slab Nu te speria, nu e chiar asa grav ca ia antibiotic , important e sa scape de stafilococ
Din cate imi aduc eu aminte, parca Sofia de joy a avut.

Uooof mai Luminita , tocmai imi faceam bagajul , ca nu ma citeste nimeni

Edit : glumesc deaaaa ???

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

helloooooo

Mie de ce nu mi s-a urat somn usor inainte de a ma culca dupa-amiaza de ce, macar Karinei care inca doarme, offf cata rautate in voi, nu am vazut asa ceva.

ada de ce ti-as ura noroc in cura de slabit, de ce???Tu sa fii sirena de langa balena de mine???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza ce-l baga pe ta-su la apa!!!jap jap, ce tare!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nocom multumesc mult de info
babytza inca nu stiu ce antibiotic ii va da....acum e tati la doctor cu aqnalizele si sa vedem ce ii va da doctorita de familie...din antibiograma reiesea ca stphylococul asta e rezistent la multe antibiotice....acum asta este...il tratam si gata....

Mergi la inceput