Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya eu nu m-as stresa chiar asa de tare ca nu papa (normal ca te enervezi ca zici din ce traieste si tot asa, dar copii au resurse uimitoare pt noi), lasa-l o perioada de 1h in pace apoi revii daca nu ii dai altceva

Nerantula multumesc pt apreciere, esti o draguta

Babytza am prestat friganele cu cascaval si dulceata de capsuni, , a mancat Crina mea cu mare mare , multam de idee

Lumi acu e acu, da’ mai incolo cand cine stie ce se va ivi si se iau la altele…mi-ar place sa fiu o albinuta sa va vad

Piolica uofff, gaura la portofel cu cadourile da’ spa-ul din casa nu…, lasa mami macar Elsa ta sa fie sanatoasa , sa fie totul bine la eco

MonycaC uofff da’ ce program ai am mami, Eva si samburel

Didididi aceiasi dilema o am si eu…cum sa manance copilu’ ceea ce eu nu mananc….(nu-s multe mancaruri care nu le mananc dar sunt totusi)

Andy_galro speram sa fie totul bine cu voi si sanatate multa , super tare Andrei , a mea rade cand ne pupam eu si tacsu, dimineata cand pleaca ii face pa si ne pupa pe amandoua dar nu a reactionat asa pana acum

Laureta fetele noastre se iau de mana, Crina a inceput sa doarma cate 3 ore daca nu chiar mai mult

Laura mi-ai adus aminte ca are si sor-mea lectii de facut

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI Anamona, sa fii sanatoasa, fericica si inconjurata mereu cu dragoste de cei dragi!!!
Scuze pentru intarziere, am vrut sa-ti urez de aseara, dar nu mergea forumul... revizie tehnica...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza mi-a placut la nebunie filmuletul.Ma regasesc in anumite chestiuni de rapiditate.TIND SA DEVIN LA FEL!!!ESTE UN TEL!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, multumesc pentru gandurile bune! Si eu sper sa o tina asa (cel putin asa )! Acum am de rezolvat alta problema: mananca numai cu ochii in TV/PC, e fan crazy frog acum, in orice alta parte nu rezista mai mult decat cateva lingurite, asta daca incepe ...

Piolica, la comanda de la M am fost vreo 10 fete, lui Gruia i-am luat doar pantaloni de trening, blugi fleece-uiti si sac de dormit, nothing fancy ... dar stiu eu pe aici niste fete cochetzele care s-au innoit

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula, Crina in timpul zilei mananca in camera la tv si seara cand ne adunam cu totii in bucatarie, de fiecare data in scaunel si/sau patut

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Saluti!!!!

Si mie imi cade parul in draci!!! La fel, mi-am tuns minunatie de par lung si cret (ce crescuse in 8 ani!!!) gandindu-ma ca il ajut sa nu mai cada, dar NIMIC. De cate ori iau supradin, gata cade ff putin, cum termin cura, cade la fel de mult ca inainte!!! NU pot s-o tin non stop pe supradyn!!! Daca gasiti vre-o solutie......

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Mamica de la pepenasi, cu toata familia ei, a scapat de gripa!

"Noi suntem mai bine, dupa 8 zile de febra in sfirsit ne-am revenit.
Daca vreti ceva info de porcina va zic din experienta personala, ca stiu ca e multa isterie pe acolo. In final a fost o gripa urita, cu febra mare, cu tuse si ceva wheezing ( eu le-am facut zilnic preventiv nebulizator), important mi se pare sa controlezi febra sa nu urce prea tare, hidratare si multa odihna. cu mincarea a fost f greu dar in principiu nici nu e bine sa fie fortat un copil bolnav sa manince, conteaza sa bea. au slabit destul de mult, nici nu-i cintaresc sa nu ma deprim, da nu-i bai ca recuperam noi. cam asta."

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna ma bucur ca au papat fetele cu pofta Si la noi a fost tot asa

Andy g cat de dulce e Andrei Va pune sa va pupati Coool

Sa va zic si eu una :
David se joaca seara cu tati la baie in felul urmator : tati baga capul in apa si face bulbuluci David dupa el , baga capul si inghite apa Daca nu are chef sa bage el capul , il apasa pe ta-su sa nu se opreasca Daca nu s-a nteles, va pun filmulet

Nerantula super veste !!! MA bucur ca le-a trecut !!!!!

Laura cum i se pare pustiului la scoala ? Ii place sau i se pare greu ? E bucuros de mini vacanta ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nerantula, cine e mamica respectiva? Io's mai mult pe tel, mereu contra cronometru si imi e greu sa caut prin urma Intreb si eu in necunostinta, cum se deosebesta porcina de gripa obisnuita?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Nerantula, cine e mamica respectiva? Io's mai mult pe tel, mereu contra cronometru si imi e greu sa caut prin urma Intreb si eu in necunostinta, cum se deosebesta porcina de gripa obisnuita?

alexa, cipri si mami

Biribu este id-ul ei. Nu stiu sa te lamuresc asupra simptomelor

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput