Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 ... asa-s de mandra sa-i vad cum merg pe amandoi si cum vorbesc, cum incearca sa-mi explice de ex. ca vor afara, asa, cu frumosul, iau ghetutele, merg la usa, si vorbesc cu mine, nu tipa, dar asa pe limba lor spun frumos ca vor afara... si-mi place ca nu se isterizeaza daca n-au voie cu un obiect sau intr-un loc anume. se reorienteaza rapid si asta e. |
Uooof ce frumos povestesti de huni ...de ar face si soricelul asa ...dar nu nu si nene Urla instant cand vrea ceva sau cand nu ii dau ceva ...uof si se mai potolise cu urlatul asta Mai nou urla si de fericire nu doar de suparare/enervare
Laureta ca mi-am amintit : nu plecaaaaaaaaaaaaa , te rugamn stai cu nooooooooooi Nu iti lua jucariile sa pleci , ca ne privezi copiii de ele
De sirop nu stiu nimik, dar ramai totusi aici cu noi
Monyca pupici pe burtici Si frumoasei Eva unul mare Bine ca a scapat de vaccin
Andy g sanatate mami. Nici eu nu imi fac griji prea mari cu gripa asta. Ne protejam cat putem si speram sa nu o facem. Iar daca e cu ghinion si o luam, asta e, o tratam si ne rugam ca de obicei sa ne treaca repede
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Lumi, , ai niste baietei exceptionali! Iar tu estio o mama deosebita, la cum povestesti de ei
Babytza, o sa-i fac poze simbata Lizucai la piscina, ca am niste filmulete de acolo dar sint prea lungi
Nerantula, ne pui niste poze cu ultimele achizitii de la mother care?
Anamona, cum fu ieri? Nu ne-ai povestit mai nimic!
Laureta, please don't go, don't goooooo away!
pup you all, am vrut sa scriu mai mult... dar am uitat tot, iar forumul merge ca ochiul mortului, asa ca nu ma pot duce in urma sa revizez.
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy_galro spune:
andreuta multumim ca ai intrebat de noi
si da cred ca intr-adevar nu v-am mai spus demult ce mai face Andrei...e tot mai nazdravan si mai plin de energie
sa va zic cateva faze faine:
-tati al nostru cand pleaca la servici si cand vine de la servici ne pupa pe amandoi..adica eu il iau in brate pe Andrei si amandoi il pupam pe tati si desigur ca si el pe noi.... si ce credeti ca s-a invatat asta mic??? cand il iau in brate si-l asteptam pe tati ca sa-i dam pusi, el isi pune o mana dupa capul lui tati si una dupa capul meu si ne impinge unul spre altul sa ne pupam noi: adica eu cu tati
- o alta faza misto este ca vine si incearca sa ne puna papucii in picioare ...ieri am fost la ziua verisorului lui si a gasit pe hol o pereche de papucei si imediat s-a dus si a vrut sa-i puna in picioare la verisoru' lui....ceea ce m-a uimit este ca a stiut ca sunt ai lui si s-a dus direct la el, nu a incercat sa -i puna si la noi in picioare
- intr-o zi eram la ai mei si bunica mea se uita la slujba la televizor...el s-a dus la TV, i-a facut mai-mai(draga-draga) si apoi i-a aratat la buni pe perete icoanele care le are ea puse acolo si apoi si cele de pe mobila: deci el a facut conexiunea ca ce a vazut la TV este si pe perete
- si multe altele; imi devasteaza casa scoate oalele, hainele din dulapuri si le poarta prin toata casa, jucariile si papucii la fel
fug ca s-a trezit si trebuie sa papam si apoi mergem un pic pe afara
luminita2008 spune:
dididi, eu ma prind greu la glume... deci GLUMESTI, dea???
bitza, chiar asa, pe unde disparusi? mai, tu ai fugit in Olanda si ne-ai lasat???
serios acum, sper ca sunteti ok. cum merge cu soacra?
monyca, f frumoasa atitudinea ta! sanatate!
nerantula
babytza
piolica, ma faci sa. da' mai zi-mi, mai zi-mi, ca-mi place si uneori chiar am nevoie...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Cristina intrebai de administrarea Chamomilla.Eu ii dadeam si ma simplu luam 2-3 bilute pe care le puneam intr-o bucatica de hartie le zdrobeam si apoi praful intr-o linigurita putina apa pe el si direct in gurita.Simplu 10 secunde fara seringi si alte complicatii.Deci pana la urm aia gasit? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Multumesc Dya ..si multumesc tuturor pentru metodele de administrare.
O sa incerc next time ..ca zi nu prea a mers.
Nu am gasit pastilute in Craiova...salvarea mea se numeste ADA
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
iepurila spune:
Lumi, eu NU M_AM SUPARAT. Nu am cum si nu a de ce.
Nu ai facut decat sa spui ceea ce eu gandesc deseori despre mine. Mi-e o ciuda ingrozitoare pe mine. Imi sunteti atat de dragi, aflu si invat atat de multe de la voi. Macar pentru asta ar trebui sa-mi gasesc timp. Adica, egoist vorbind, daca nu intru sa va spun la multi ani, sa va incurajez cand voi sau puiutul vostru aveti ceva probleme, macar pentru informatiile utile sa intru.
Sa va spun ca nu am intrat nici sa citesc urarile de ziua Elenei? Sa va spun ca Ramo (300) mi-a trimis SMS si eu i-am multumit abia a 2-a zi? Vreti sa va mai spun? Urla frustrarea in mine.
Ma opresc ca nu e cazul si nici subiectul. Cred ca am nevoie de medicatie.
piolica spune:
Fetele, sa-mi tineti pumnii, ma duc la o eco de control sper ca nenorocitul ala de chist / hematom sa nu mai fie acolo. Ca iar ma apuca nervii cind ma gindesc ca am fost operata aiurea in mareata Franta!
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Sa va spun cum se procedeaza in familia noastra de sarbatori.
Socrii mei vin ambii din alta casatorie, adica sunt un patchwork family. Fiecare are copii din prima casatorie, si au unul din casatoria lor. Sotul meu mai are o sora buna si in rest nu enumar, fff multi frati si surori vitregi. La randul lor toti au copii.
Asa stand lucrurile si la ei facandu-se fff des petreceri, baluri mascate si nebunii, ne adunam ca la nunta, ca sunt bunici duble la numar si nepotei si stranepoti, fiecare are cam 3, noi suntem exceptia cu unul singur. Anul asta de Craciun ne adunam 45 de suflete.
Ca atare, la noi in familie se obisnuieste ca organizatorul, respectiv "Padre" socra-miu sa faca un e-mail cu regulile jocului, ff clare, cine cui face cadou, sa nu existe discutii. Ne impartim sarcinile si daca vrei sa faci cadou si altora o faci intim, restrans, nu in ochii lumii, ca esti in afara regulii. Si astfel fiecare copil are sub brad un singur cadou, sa nu existe discutii cate are ala si cate ala.
In alt an s-a hotarat sa facem cadouri exclusiv copiilor, sunt ff multi, si daca dorim unor adulti sa o facem separat. Asa fiecare copil a avut fix 15 cadouri de la Mosul, fara comentaii si priviri ca il iubesti mai mult pe copilul din casatoria x sau y.
Sotul are o sora vitrega pe care a vazut-o de 2 ori atat si nu stie ce sa ii ia la o adica, asa ca facem cadouri celor din familia efectiv de sange, cu care ne vedem, fratilor buni, si nu cadouri de complezenta.
Sper ca s-a inteles ce baigui eu acolo, cert e ca la noi petrecrile mari, cu fff multi oameni, se desfasoara dupa niste reguli, daca nu, de fiecare data ies discutii in dos. Asa e mai bine, socra-miu face si desface si gata!!! Eu il admir ca stie sa organizeze tot felul de evenimente fara sa ne asmuta intre noi cu invidii sau discutii.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
laureta spune:
Haoleu da nu plec nicaieri, orice ar fi io is pe baricade. Si daca vreodata (cea ce nu creeeed) nu o sa ma vreti io va vreau
Biancu doarme de la 11. Acuma io ma framant daca e bine sau nu sa doarma atata, mda nu e bine nici daca doarme nici daca nu doarme
iepurila am vazuto si eu pe Elena harnica
andy_g frumos foc piticu. Tot asa ca babytza l am vazut de mai multe ori
nicolici o sa facem clubul fetelor fara par? Serios acuma io zilele astea cautam sa gasesc o solutie. In casa nu prea observ da la spital (intro camera mica ce pot sa faci numeri fierele de par pe jos) m am ingrozit ce era pe jos, numai parul meu
Io o sa iau supradin forte
babytza felicitari pt pipilica in punga
Andy out din butoi, n ai voie
nerantula felicitari pt papica so tineti tot asa ( ptiu ptiu sa nu deochem baiatul)
Nocom pe mine nu ma deranjeaza deloc sa vorbiti despre slabit. Va sustin
Lumi
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
andy.p spune:
Am culcat gaza,am citit si lectia cu Andy..greu cu literele astea de inceput
Lumi multi ici..vaai cat de dragutzi pot fi,da'si ce greu e cu ei..numa tu stii cel mai bine.
Dya fusesi in vizita la mama?..eu cu musafiri,cumnata,soacra
Cristina,cam la fel fac si eu cu homeopatele.
Ada voi cum mai stati cu tusea???Da tu cum esti?
Bitzaaaaaaaa!!!! ai bagat sotzul in sedinta si ai disparut???
Monyca da' tu esti plina de energie,bravo
Nerantula ce bine papa Gruia,s-o tineti tot asa
Babytza ma bucur ca ati rezolvat cu pishu
Piolica tin pumnii sa fi disparut uratul
Andy_g ce dragutz Andrei...stie si el o gramada de lucruri
Laureta am trecut iar la borcanele,ca altfel nimik nu papa,numa lapte.Voi ??
Eva sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna ptr Noah,la noi inca nu a ajuns gripa asta si sper sa nici nu ajunga.
Nikolici din ce-am vazut eu tu ai un par frumos si des,si mie mi-a cazut o perioada da'acum vad fire noi...noah ai niste vecini
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)