Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Dya, legat de Lucutta, atunci cand admonestezi asa in general pe forum, tb sa te astepti si la replici. Pacat pt ca ea chiar era activa intr o perioada si imi placea. Daca a cerut parerea nu tb sa se supere de opiniile primite. E adevarat ca in ziua de astazi toate au chimicale si coloranti, dar pe langa asta crenwurstii sun horor. Mi a povestit un prieten care a lucrat la o fabrica de pui procesul tehnologic al cw si nu am mai mancat 2 ani. Legat de Miruna, se poate sa sa nu manance legume din cauza startului devreme, dar eu am inceput cu Mihail diversificarea de la 4 luni (ma rog motivul fiind medical) si nu avem aceasta problema. Cred ca mai degraba obligarea copilului sa manance duce la inapetenta. Miruna ti a dat un sfat, nu te a judecat daca l-ai urmat sau nu.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

asa, acum ziua buna!!

nico, nu pot sa vin cu cate un hun pe rand... nu ma lasa sufletul, niciodata nu i-am despartit. si la doctor am fost cu amandoi, chiar daca doar unul avea vreo problema... si nici n-am cu cine sa las un hun acasa, so... dar as vrea sa vin cu amandoi. cand intra indemnizatia, te anunt, ok? (posibil sa vina si sotul, am nevoie de ajutor la transport....)

laureta, staaaaaaaaaaaai, nu pleca!! nu am dat hunilor si nu stiam ce e ala, da' am alfat si vreau sa nu pleeeeeci!
multi, ma bucur ca sunteti mai bine!

baby_boy, stiam ca e voie ciuperci la copii dupa 1 an si in cantitate mai mica, cum spui tu, in pilaf ar fi ok, de ex. sunt mai greu digerabile, de-asta. eu nu le-am dat, dar e in plan si asta curand. (nu de alta, dar fara ele nu pot presta reteta minune de paste/spaghete a la Feli si ce ma faaac??)

nerantula, bravo pentru Gruia! si eu sper s-o tina tot asa, cu mare, mare pofta de mancare! sa fiti sanatosi!

claudinna, dap, peste 39 pot oricand aprea convulsii. cand hunii au avut rosu in gat si 39.4, le-am dat urgent novocalmin, panica nu a disparut ca deh, nici febra n-a scazut cum am batut din palme, am chemat salvarea (eram in Olimp) si asistenta mi-a spus sa am mereu la indemana DESITIN. pentru febra 40, sau in caz de convulsii. Si Ada zicea despre el acum o vreme. L-as prefera in locul fenobarbitalului. Sanatate multa!

ange, IBALGIN-ul contine Ibuprofen, in cea mai mare cantitate ce poate fi data fara reteta... daca eu din asta inteleg ca are mai mult Ibuprofen decat Nurofenul, clar prefer Nurofenul... da' nush daca asta se intelege exact.
imi pare rau de noaptea avuta!

laura, butoiul e la Bucuresti, e spart demult, nush ce butoi vezi tu acolo la Oradea!

giuli, mocasini am vazut eu si am dat comanda, vineri ii iau (sper). da' nu stiam ca asa se cheama.
esti mai bine azi?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, eu nu m-am suparat si nici nu m-am simtit lezata , ar fi culmea, eu chiar am problema asta cu mine, as vrea sa intru/scriu mai des, dar uneori trec multe zile fara sa o fac, si cu cat trec mai multe, cu atat imi e mai greu, pentru ca sunt multe fete carora as avea sa le zic ceva sau numai sa le dau o (Cum ar fi si Angelynna, de exemplu, care tot timpul are un cuvintel si pentru noi si mai sunt fete asa ) Iar eu ma simt tare prost cand intru ca disperata si ma plang de apetitul lui Gruia si apoi .. liniste ..
Stiu ca sunt mamici singure, chiar cu 2 copii, care sunt mai prezente aici decat mine si am pentru ele toata admiratia si multumirea, ca multe lucruri aflu de la ele si de la voi, toate, dar nu apuc sa multumesc sau sa ofer inapoi ..

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! eu ieri dimineata m-am trezit cu durere de gat si cu nasul infundat, tusesc, plus ca ma doare capul...tot am citit pe net despre simptomele gripei Ah1N1 si zic doctorii ca simptomele sunt asemanatoare cu cele ale unei viroze obisnuite......febra inca nu am facut.....sper totusi sa nu fie....bag Oscilo la greu si Stodal si Tantum verde Spay si sper sa ma refac...nu mi-e ata de mine cat de Andrei...ma rog la DD sa fim bine si sa nu capatam gripa asta afurisita.

babytza ce tare e video cu copilul
ange e foarte fain cosmonautul ...sa-l poate Crina cu placere
nikolici ce ghetutze frumoase aveti
nerantula ma bucur ca Gruia papa mai binesi sper sa o tina tot asa....noi din pacate tot la 100 de grame sunte/masa si uneori chiar mai putin
eva si eu am crezut ca se amlifica lucrurile degeaba dar uite ca in fiecare zi apar cazuri noi si tot mai multe.... mie cel putin mi se pare destul de grava situatia...eu in locul tau nu as veni in tara acum pentru ca se vor inmulti cazurile aici...acum tu stii cel mai bine daca merita sau nu sa veniti si pana la urma tu iei decizia dar sa iei in calcul in primul rand sanatatea lui Noah( ceea ce sunt convinsa ca stii deja).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dididi si eu stiam ca daca ii obligi sa manance ajung la inapetenta.Dar la mine nu a fost cazul ca eu nu l-am obligat pe Andrei sa manance niciodata si nici nu am alergat cu mancarea dupa el ci masa s-a desfasurat cam asa mananca cat vrea el cand nu mai vrea jos din scaunel si gata papa.Mai incercam peste vreo ora daca nu vrea nici atunci bine.Eu am fost adepta principiului ca daca ii e foame mananca ca doar nu va muri de foameAcum am ajuns la ideea ca nu mananca legume si carne ca nu ii plac.
Ah si nu stiu daca v-am spus ceva eu nu am mancat nici un fel de carne pana la 10 ani, o fi mostenind ceva????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, e greu, dar si frumos cu doi nazdravani. uite azi mi s-a parut greu cand aveam 3 oale pe foc si incercam sa-i adorm. de regula adorm in 10 min, timp suficient sa nu se arda mancarea, dar azi nuuuuuuuuuu... am dat focul mic si m-am rugat sa nu se arda. a fost ok.
sertare, usi, dulapuri, prize, toate asigurate. usa la baie mereu inchisa. ca sa-mi iau de-o grija. doar cu aragazul e buba, n-am gasit protectii pentru butoane, dar oricum le suflu in ceafa mai mereu, asa ca e ok. in rest, Dumnezeu cu mila: cara tot ce pot duce, incearca si cu ce nu pot, ascund lucruri, se imbrancesc, duc munca de lamurire sa se fereasca unul pe altul, si sa se iubeasca (culmea, vad ca merge!), sunt ca argintul viu, da' si mie cred ca-mi place adrenalina! si, repet, asa e de frumos, asa-s de mandra sa-i vad cum merg pe amandoi si cum vorbesc, cum incearca sa-mi explice de ex. ca vor afara, asa, cu frumosul, iau ghetutele, merg la usa, si vorbesc cu mine, nu tipa, dar asa pe limba lor spun frumos ca vor afara... si-mi place ca nu se isterizeaza daca n-au voie cu un obiect sau intr-un loc anume. se reorienteaza rapid si asta e.

ah, cat despre tati... sa stii ca ii deosebeste greu, daca sunt amandoi prin preajma. nush cum asta. eu ii stiu si dupa plans, daca nu sunt langa ei, si noaptea cand sunt ametita de somn stiu exact cine plange in dormitor. dar eu si stau cu ei 100% din timp, tati mult mai rar, din pacate.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Lumi . Eu m-am suparat pe tine, .

Nausica, Nerantula, ce este cu voi? Zau, voi chiar intrati des si scrieti. Lidia este lipsa la apel de ceva timp, dar daca invata e scuzata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

multumesc mult pt raspunsuri, am primit si raspuns din Canada, sosoneii au talpa din piele intoarsa si sint antiderapante, asa ca m-am pregatit sa-i iau Elsei 4 perechi sa aiba pina pe la 4-5 ani. Ce o sa rid dupa daca nu o sa-i tina pe picioare.

vorbeati de soacre si de cumnate. A mea soacra e o comoara, nu da sfaturi decit daca o intrebi, nu te zapaceste, nu se baga in viata ta. E genial. Sper ca si eu sa fiu ca ea. In schimb, cumnata mea de aici din Franta e jale cu J mare! Bai fetelor, are niste idei, de va sta mintea-n loc. Plus ca le comunica in scris, cu paragrafe si alineate, cu buline din alea ca sa enumere chestii... ca o adevarata directoare ce e. Are senzatia ca noi sintem angajatii ei. Deci ultima idee, pe care ne-a comunicat-o ieri seara in scris, a fost ca ei nu mai fac cadouri de carciun la frati si surori, ci numai la copiii acestora, pt ca familia a devenit prea mare (mai mult din partea ei ca acolo sint o gramada) si ei nu-si mai permit. Ca sa nu va spun ca si-au facut spa in casa pe care au dat 25.000 de euro, insa asta e alta mincare de peste, cadourile de craciun le dau gaura in buget. E de risu' plinsu! Eu ma gindisem sa-i raspund ca noi facem cadourile din inima si nu neaparat din portofel, dar nu va intelege. Eu cred ca o sa fiu super a dracu si o sa fac misto la greu de ea, asa ca o sa-i cer cadou dublu pt Elsa ca ea e singura, pe cind noi va trebui sa facem cadouri pt cei 2 copii ai ei. Sau anul asta ii fac cadou unui copil de-al ei, la anul celuilalt. Sau mai bine nu, ca noi ii facem cadou baiatului lor de 4 ani deja, iar Elsa a avut incepind cu anul trecut, deci 3 cadouri nu se mai fac! Acum eu am explodat, va dati seama ca nu o sa fac asa ceva, insa de batut joc tot o sa-mi bat, ca altfel astfel de idioti nu inteleg. Noi o sa le cumparam cadouri la toti, dar la cit e ea de nesimtita, nu cred ca se va simti prost. Se va simti mult mai prost daca o sa fac putin misto.

ziceti-mi si mie, vi se pare normal? sint eu aia nebuna? am rabufnit. scuze!!!!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetele !!!
ce mai faceti ?
revin si eu cand pot, cum pot
in ultimul timp NU AM TIMP DE NIMIC !!! nici noaptea nu ma mai pot ocupa de mine, asa cum o faceam inainte caci pitica mea, mai nou simte ca nu-s langa ea si incepe concertul !!!!
ma trezesc dimineata devreme si: fac unghiute, fac parul, spal vase, calc , fac micul dejun ptr mine, ptr sot..

Eva e bine in general..adica e bine sanatoasa, nici o reactie la vaccinuri, e jucausa, rade, papa in continuare putinel, suhge cat cuprinde si in special noptile preferatele ei..

Nerantula saru'mana mult mult ca te gandesti la noi.. din fericire serviciul meu nu are legatura cu publicul..

Eva se intoarce roata !!!
e randul meu sa-ti zic ca TE INTELEG PERFECT !!!! cu intorsul acasa..parerea mea..de fapt sunt de acord intru-totul cu ce a scris Nerantula in legatura cu aceasta "gripa".
pe mine una nu stiu de ce dar nu ma streseaza absolut DELOC..
tin pumnii sa-l convingi pe sot..

Mergem cu Dumnezeu inainte !!!

Nikolici si mie imi cade parul intr-un haaallll...chiar m-am si tuns..dar...degeaba..nu stiu sincer de unde mai am par in cap...iau si viatmine..dar...

pup all..

fericita 15+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Dya si atunci ce vrei sa pape baiatul si pt ce nu ai mancat tu? .

Mergi la inceput