Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici INTREBARE: Cum mai stati cu caderea parului???La mine este inca horror, imi vine sa ma rad in cap, va jur.Cade rau rau!Tre sa aspir in fiecare zi! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
exact si fix la fel. cred ca e un cerc vicios. ma stresez ca imi cade si imi cade de la stres.
m-am tuns. sunt baietas de cartier. cred ca fi-mea de aia nu mai doarme bine noaptea ca are cosmaruri cu ma-sa.
EvaF spune:
citat din mesajul lui Nerantula Babymom, la noi e un mister si cu parul blond, intrucat eu eram aproape creola de mica, iar taica-su clasic saten inchis ... e drept, cu ochi albastri, apoi verzi, apoi verzi-caprui, dar blond never! Gruia, farama de steluta |
si fi-miu e blond, mediu ca nuanta, iar eu si sotul cand eram mici aveam parul mai inchis. Oricum, din cate stiu eu, mostenim de la a doua veriga genetica ascendenta, respectv bunici, si chiar asa este, tatal sotululi meu era blond. Din pacate nu mai e de fff multi ani pintre noi dar am vazut si eu pozele si are acelasi par.
Fetelor, noi miercurea viitoare avem biletele sa venim acasa. Ne tot uitam si noi la stiri, vorbim cu Ro, prieteni si parinti, unii relaxati ca e numai scandal mediatic si lupta politica sa scoata un vaccin, altii chiar ingrijorati ne roaga sa le aducem medicamente si stoc de masti in caz ca...aseara la stiri am vazut ca si croatii au inchis granita cu Ucraina si urmeaza Ro, spuneau astia aici ca e jale in Ukraina.
Ce ati face in locul nostru? Ati veni acasa sau ati sta in banca voastra, stiind ca aici e liniste si pace...
Voi ce versiune aveti? E asa grav cum pare sau se face din tantar armasar pt audienta?Eu chiar vreau sa vin acasa, nu mai pot, sotzul aseara spunea ca ar fi cazul sa nu venim...:(((
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babytza spune:
citat din mesajul lui Nocom BABYTZA probabil coteaza sensul de amestecare, astfel nu ne mai spunea nimic de el...zic si eu... Si ori ai scris tu gresit ori punem cantitati diferite de apa. Noua ne-a zis sa punem in cat mai putina apa, 0.5 ml si dat chiar picatua cu picatura la interval de 2-3 secunde, caci ideea este ca medicamentul sa-i ramana cat mai mult timp in gurita, gat...... nu sa ajunga in stomac ca de acolo nu poate face nimic! Daca e mult lichid il inghite imediat... Asa ne-a zis, asa zic si eu.... |
Pare foarte logic cum spui tu. Mie nu mi-a spus nimeni cum sa fac, asa am crezut ca e bine. Multam pentru informatie
Legat de dieta, mie una chiar mi-ar face placere sa va aud cat ati slabit si cum stati cu regimul . Abia va facem galerie si va incurajam sa nu renuntati
Deci, care va bagati la dieta fetelor ???
Dya m-ai spart cu 3,14 3,14
niko si la mine e jale cu parul O sa raman cheala in curand
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Nushulica si ma bucur ca avem vesti de la voi, eu nu stiu ce voi face la iarna cu gaza dar intrecad urlete si alte cele cand o voi baga in casa
Nerantula ma bucur tare mult ca a inceput sa pape Gruia
Dya am sa o pozez si pe Crina in cosmonaut
Nikolici mami fii zen . Imi cade parul foarte rau (bine…de multe ori sunt stresata sau suparata sau..)
Babytza ma gandesc numai la friganele acum, ma duc la magzins a cumpar ce am nevoie [:D}
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
nikolici spune:
nerantula nu iau vitamine deloc.Le-am oprit dupa nastere.
Dar cred ca o sa incep sa iau.
iepurila exact si eu, dintr-un par lung lung si frumos, am ajuns si io un baietzas de cartier, ieri incercam niste sepci d ale lu barbati miu
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
aia sunt cremwursti, cumva, in filmuletul de mai sus?
am zis
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
dyanira spune:
Babymom m-ai dat gata cu pulpa de porc cu soriciCand ai timp sa o scrii pe aici ca murim de pofta.Iar cu ,,sa iti bati copii" asta e vorba lu taica meu care e de prin salaj
Nikoliciule ne-ai prins la cotitura.In curand si eu voi fi cheala si fara dinti cred ca mi-a cazut si o plomba si nu stiu cand am timp sa merg.
Babytza deci lista pana acum e asa:
1.Nocom
2.Dyanira (pe care insa o intere reteta lui Babymom cu pulpa de porc)
3.Nerantula
... si lista ramane deschisa deci galerie va rugam
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Eva, e greu sa dai sfaturi chiar din perspectiva plasarii imaginare in pantofii celui care le cere, insa iti spun parerea mea despre gripa asta: mie mi se pare un mare tam-tam mediatic, nu stiu ce dedesubturi are, nu ader la teoria conspiratiei nici in acest caz, as putea sa presupun ca si goana dupa audienta are multe de a face cu 'seriozitatea' problemei. Eu incerc sa consider gripa asta ca pe una normala, sa ma protejez, atat eu, cat si familia, in limita bunului simt, o sa evitam locurile aglomerate, respectam regulile de igiena, greu de convins sotul sa faca gargara cu apa sarata . In rest daca, Doamne fereste, ne va atinge, eu sper si cred ca vom trece peste ea fara urmari si, in plus, vom avea si imunitatea naturala. De vaccinat nu ne vaccinam, e mult prea nou vaccinul si prea putin testat, are thiomersal dupa care nu ma innebunesc ... in plus, virusul poate suferi foarte usor mutatii, asa ca ne-am vaccinat degeaba si am luat o sansa organismului de a-si folosi propriile forte in a se apara, printr-un mecanism natural innascut si cunoscut.
Daca as fi, totusi, in locul vostru, as purta masti in aglomeratie (avion, aeroport) si as folosi solutii dezinfectante foarte des pentru maini, in drumul spre tara.
Gruia, farama de steluta
luminita2008 spune:
eu mai fac o ultima precizare vis-a-vis de ultima 'disputa', in special pentru Nausica, Nerantula si Iepurila, pe care poate fara sa vreau, le-am suparat: problema nu e ca intra cineva doar cand arde, ci ca nu asteapta raspunsul(cazul Lucuttei), deci de fapt nu arde... si nu inteleg de ce sa mai pierzi timpul, daca tot nu arde, si de ce mama n.... mai te si superi???? eu sper ca n-am lezat pe nimeni, e normal si firesc sa intri cand ai timp, daca ai timp, si doar pentru ca arde. eu vorbeam despre altceva...
si nausica, am mai invatat ceva: daca nu pui o intrebare, nu astepta neaparat raspuns... si mie mi s-a intamplat, nu o data, fie sa pun intrebari care au fost trecute cu vederea, fie sa spun cate ceva, fara sa primesc feedback. dar daca arde, am revenit, daca nu, m-am adaptat. e firesc, suntem multe, se scrie intr-un ritm f alert, n-avem timp si nici neuronii nu ne ajuta de multe ori. sper ca nu v-ati suparat, indignarea mea nu se indrepta catre voi!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"