Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 21
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Si eu am patit-o cu Victor acum 2 ani - a facut brusc un episod de laringita edematoasa subglotica; s-a trezit in toiul noptii plangand si sufocandu-se, era deja cianotic si chiar nu putea respira mai deloc. E bine de stiut ca in astfel de cazuri cel mai rapid remediu e sa duci copilul de urgenta la aer rece, sa deschizi fereastra, sa-l scoti afara. In contact cu aerul rece se reduce edemul astfel incat respiratia se amelioreaza si nu risti sa-ti moara copilul in brate pana sa ajungi cu el la spital. Din pacate, stiu un astfel de caz care s-a sfarsit tragic. LE: Noi am avut avantajul ca l-am sunat pe homeopat atunci noaptea ( era trecut de ora 1 ) si de urgenta s-a dus la cabinet sa ne dea remediile potrivite, deci... suntem chiar privilegiati, asa ca am scapat fara cortizon care e tratamentul standard in astfel de situatii. |
wow, ce situatie, si sa mai fii si calm, chiar nu stiu cum as fii...

| citat din mesajul lui elly_16 Toata chestia asta cu gripa porcina e exacerbata... si eu cred ca e o isterie in masa creata si alimentata de mass media. Chiar astazi am fost intr-un supermarket si am vazut o tipa cu masca la gura... ma simteam ca intr-un film SF... |
Mda, am avut o discutie cu sotzul, again, aseara, si a conchis clar: el nu va purta in vecii vecilor masca si nici fi-su, ca sa nu cumva sa ii vb de gargara ca el nu e bosorog- si lesina de ras, iesind din camera-, ca sunt paranoica si ca de fapt tot porul roman e paranoic si ca daca se mai discuta subiectul asta pe vreun canal tv si daca, cel mai rau, eu indraznesc sa il mai abordez el in Ro nu mai calca. El vrea sa mearga la banca unde a lucrat si sa isi vada toti fostii colegi, sa mearga la restaurant cu ei, sa iesim, adica fix in aglomeratii vrea, nu renunta neam, el nu sta "inchis in casa cu parinti mei, glumesc?". Ca daca e p'asa nu vine si gata. Nu se discuta.
Dar faza cu masca m-a enerva ca nu isi va pune in veci chiar daca e pandemie, ca in ce film ma cred?
Cu alte cuvinte e in coada de peste, nu mai am voie sa abordez subiectul, nici macar telefonic de fata cu el, ca pt el Romania e o tara cate traieste numai prin titluri de scandal si nu are chef de povesti din astea.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andreutac Eva, super tare ce povestesti tu acolo despre familia, de fapt familionul vostru. Cred ca va fi super de Craciun, ca-n filmele americane (dupa care ma topesc) in care se strange toata familia cu mic cu mare in jurul bradului si a mesei de Craciun. |
Daaaa, e frumos de Sarbatori cand ai asa familion, mai ales cand sunt asa multi copii care alerga in toata casa. Noi stam la socrii, dar pentru familion inchiriaza o pensiune sa intre toti. E chiar fain. Cadouri multe sub brad, copii, mese imbelsugate...asa ne mai adunam cu totii ca altfel peste an nu reusim.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
angelynna82 spune:
Cristina dap, in ultimul timp ii place 
Babymom pai doarme asa: la prans cam 2-3 ore apoi dupa amiaza inca 1-2 ore, deci de asta e copilul meu la disco noaptea
…poate reusesc sa o fac sa nu mai doarma un somn …
De ex acum doarme de pe la 12 si un pic
Dya la mine tati e cu torrent-ul, eu sun cam varza la subiectul asta 
Laureta ma bucr ca Bianca nu a facut febra, sper sa nu fie cazul de pneumonie 
Felicic sunt in impas la fel ca tine, am niste brocoli in congelator si am sa ii fac zilele astea la cuptor cu unt, pana atunci azi mananca ostropel 
Kllemi multa sanatate 
Lumi sunt superbi hunii, m-au lasat fara cuvinte, cortul minunant, si-a meritat banii 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Nocom spune:
Ma bag sa fac capitol nou. Sper sa ma timp ca tre sa se trezeasca mandra...
pup
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
angelynna82 spune:
Lala moama ce superbe sunt fetele tale

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
dyanira spune:
Nocom cum mai e Dariuta cu mucisorii?Voi cu ce v-ati tratat???
Laureta am citit si eu si m-am ingrozit.Uneori cred ca nici nu e bine sa aflam din astea ca devenim si mai stresate eu cel putin da
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bitza2008 spune:

Maxx
Sa ai o viata fericita!
Luminita super cortul si pare mare fata de al meu.Si mi-a placut tare poza cu pretiosul dormind pe mana lui tati(n-am recunoscut hunul
trebuie sa-i vad ochii)
Eva 
iubesc familiile numeroase!!Chestia cu masca e mai mult asa pt confortul psihic...se zice ca masca n-are nici o valoare daca te afli la o distanta mica de virus.
Dya eu i-am dat 2 zile cate un tub Oscillo azi ar fi a treia zi. L-am trimis pe tati la farmacie sa ia antitermice sa fie,sper sa nu le folosesc.Multa sanatate!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL