Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 20
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Nu apuc efectiv sa citesc tot si cu mintea asta cam buimaca bine ca resusesc sa fac activitatile zilnice , asa nu care cumva se supara cineva ca nu e bagat in seama si ia jucarelele si pleacaSEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
ba uite ca eu m-am suparat si chiar imi iau jucariile si plec
sananate multa biancului

Sabina si Amalia
babymom75 spune:
Ada, Salbutamolul nu se da numai in criza de astm, ci in orice patologie respiratorie cu componenta obstructiva pe bronsii. Flixotide e tot bronhodilator, din aceeasi clasa cu Salbutamolul si parca are si cortizon - nu mai imi amintesc exact si n-am la indemana agenda medicala sa verific. Ideea e ca au acelasi efect si din cauza ca ti le-a dat asociate, se poate ajunge la efecte secundare din cauza supradozarii ( agitatie, tahicardie ). E mai eficienta terapia inhalatorie, dar probabil pt. ca e greu de controlat la un copil sub 4 ani, ti-a asociat si cea orala. Eu as ramane doar la nebulizari.
Dar mai exact, care e diagnosticul?? Ca daca la plamani nu se aude nimic, eu nu prea inteleg...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
dyanira spune:
Laureta cu pata rosie nu cred ca e ceva la plamani.Sa nu fie semn ca face febra.
Oscillo voi cat dati pe zi si cate zile ca eu ii dau de 3 zile dar doar juma de tubulet o fi prea putin?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
felicic76 spune:
neatza! (mai pe la pranz)
Multa sanatate boboceilor! 
Ma jeneaza urechea in continuare, dar nu intr-atat cat sa merg la Dr
Am circulat azi cu mijloacele de transport in comun, doua RATB si un tramvai, toti in jurul meu aveau ceva pus la gura, nu masti ci fulare, gulere etc. Io nu inteleg ceva, daca este viral nu trece prin masca, fular etc? (ma refer la porcina
)
In alta ordine de idei: ce mai gatiti piticlor, la legume ma refer, ca eu tot am avut conopida, dovleci, fasole verde, cartofi si am intrat intr-un impas. Am vazut praz, este indicat?
sabinel spune:
| citat din mesajul lui dyanira Oscillo voi cat dati pe zi si cate zile ca eu ii dau de 3 zile dar doar juma de tubulet o fi prea putin? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
la fel ii dau si eu amaliei, jumate de tub la zi, pana le termin. sunt 6 tuburi deci 12 zile. numai bine termina cand imi trece mie faza cu mucii.
Sabina si Amalia
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 Io nu inteleg ceva, daca este viral nu trece prin masca, fular etc? (ma refer la porcina |
Te-ai prins, asa-i? E o mare prostie asta cu mastile pe fata, mai ales ca masca nu sta etans pe figura. Eventual daca esti deja contaminat se evita oarecum imprastierea virusului, dar de protejat...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
laureta spune:
Asta e un subiect mai vechi unde am citit si despre obrazul rosu.
E trist ce scrie o mamica
. Cum sa sa nu se prinda doct de pmneumonie ooof.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=93059&whichpage=1
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andreutac spune:
Feli, eu i-am dat praz cu pui, pt. noi am facut cu masline. A halit un castron intreg, nu ma asteptam. Inainte imi faceam probleme ce-i dau daca nu vrea, dar n-a mai fost cazul.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
kllemi spune:
buna fetele recunosc ca nu am citit nimic din urma deci nu stiu ce sa discutat, poate reusesc sa recuperez mai tarziu.....am lipsit 2 zile motivat, am avut o durere in gat si o stare de ameteala de nu am putut sa ma dau jos din pat, initial am crezut ca este vb. de o raceala, dupa care mi-am dat seama ca sau nu este, nu stiu ce este, cum s-o numesc, capul l-am simtit dublu, gatul triplu' de nu pot nici propria saliva sa o inghit
, putina temperatura 38.5 nu foarte mare
fara mucozitati
si cu o durere de corp de ziceai ca am fost aruncata din tren si calcata de tramvai
.....acum nici macar nu mai pot sa vb. se uita saracu' copil la mine ca doar ma marai.....sau o ingan pe ea, daca incerc sa vb. ma doare si in urechi
........hai ca deja v-am facut capu' patrat ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Muuh spune:
Ramo am documentatie o gramada despre candidoza la san. Da-mi tu un mesaj cu adresa ta de msn daca e sa mai schimbam impresii acolo. Zaharul e un favorizant dar mai sunt si alte lucruri de care trebuie sa tii cont.
Astazi nu voi fi sugar free ca muncesc si o sa beau Cola sunt aproape sigura.