Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

In alta ordine de idei: am o durere surda in urechea stanga, care se acutizeaza pentru cateva secunde, ma doare gatul si am probleme cu masticatia pe partea stanga. Giuli help

Exista un antiinflamator forarte bun la orice farmacie, se numeste solutie auriculara, merge folosit si la copiii mici. Pe mine m-a ajutat mult. Se incalzeste putin in prealabil (in mana de ex) si se pun vreo 2 picaturi si apoi un pic de vata (asta e optional dar altfel aluneca picaturile din ureche).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata.
LA MULTI ANI MAXX!!! SA CRESTI MARE SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE CE E MAI BUN IN VIATA!!!

Offf cati bobocei bolnaviori.
Noi am avut o noapte tare rea nu a putut dormi de muci, am crezut ca am scapat dar se pare ca au revenit in forta.
Deocamdata nu are febra 37,8 rectal asta e temp lui de obicei.
Offf nu stiu ce sa ii mai dau sa ii treaca, sunt in butoi dar am pus capacu.
Va rog spuneti-mi cam ce sa iau de la farmacie ca am stocul de pastile 0.Il trimit pe tati de urgenta.

Claudinna ma bucur ca sunteti mai bine.
Bitza off si Andrei stranuta intr-una de cand s-a trezit o iau pe aratura.
Laureta cum e Biancu?
Ada sa ne tii la curent cu starea lui Teo, sa fie mai bine.

Vroiam sa mai scriu ceva dar la cat sunt de necajita am uitat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ici, cum ati petrecut noaptea?

Laura uoff si cu invatatorii astia, la sor-mea la scoala invatatoarea e suparata si nu i-a dat premiu anul trecut pt ca nu scria fff frumos
Sper sa rezolvi

Lala

Bitza ai putea sa ii dai niste Panadol, dar totusi 37.4 eo temperatura normala

Babymom sa stii ca si eu ma gandesc la acelasi lucru, ziua doarme in total cam 4-5 ore…deci trezirile de peste noapte s-ar datora somnului din tmpul zilei….problema e ca daca nu doarme nu ma mai inteleg deloc cu ea

July

Preety noi am faut aerosoli asa: 0.5 adrenalina si 3 ser fiziologic

Andreutac sper sa fie asa…caci azi noapte eram daramata efectiv si plina de nervi, oricum o puneam nu vroia si pace, urlete si tot asa

Dya multa sanatate va dorim, imi pare rau ca au revenit mucii

Laureta o veste de la voi sper ca sunteti bine

Crina si-a mancat micul dejun si laptele (ca niciodata a baut 240ml), sor-mea la fel

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Imi pare rau ca sunt atitia bobocei bolnaviori.
Dya, Claudinna, Ada multa sanatate pentru puiutii vostri

Angeii cam place Crinului la disco

Noi am dormit superrr binedoar la mine e problema ca am o durere de cap...de azi-noapte..ufff

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

piolica, ma bucur mult ca nu mai e chistul! acum asteptam cu nerabdare bb2, da??

nocom cum a fost noaptea??

claudinna, uff, imi pare rau, sper sa va reveniti repede! noi n-am patit asa, dar eu zic sa ai rabdare ca-si face tratamentul efectul. cat despre soacra, stii tu vorba, poama acra, nu mai pune la suflet, mai ales acum, concentreaza-te pe Razvan! sanatate!

babytza, soricelul e mortal! o sa faca broaste in burtica... hehe...

dya,, stii cum se zice: ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa devina realitate! eu iti doresc, ce-ti doresti si tu!

baby_boy, la noi sunt mini-munti de jucarii. le-am sortat zilele trecute, pe cele de bebelusi cu care nu prea se mai joaca, de cele de toddlers. e mai 'uman' acum. am pus si plusurile, mare parte, la locul lor. oricum, aproape ca nu fac altceva decat sa strang jucarii, castroane, pufuleti, incaltari, sticle..... da' vad ca a juns sa-mi placa sau m-am obisnuit si e ok. doar cand se mai loveste tati de cate una e jale, in rest e fun.

babymom, saru' mana. ma bucur mult ca a papat Dragos, s-o tineti tot asa! si cu papatul, si cu excursiile!

elly, returnam pupicii!

sabinel, esti mortala! am ras cu lacrimi imaginandu-l pe tati de Amalia sarind ca ars, buimac de somn...

laureta, cum sunteti???????????????

ada, uff, sanatate multa, sper sa treceti si voi cu bine peste asta!

laura, tu mergi la psiho, dar cu siguranta e totul ok. apoi, o sa ai cea mai buna scuza sa-l muti. invatatoarea poate fi chiar sanctionata pentru asta. mama ei de treaba!!!

bitza, dya, sanatate multa si la voi!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MAXX!! Sa fii sanatos si cuminte, vesel si norocos!

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

am trimis pe contul comun invitatie la poze cu huni, in noul cort rosu, printre altele.

aveti parola de acces in corpul mailului.
, fugim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Babymom sa stii ca si eu ma gandesc la acelasi lucru, ziua doarme in total cam 4-5 ore…deci trezirile de peste noapte s-ar datora somnului din tmpul zilei….problema e ca daca nu doarme nu ma mai inteleg deloc cu ea

Ange, 4-5 ore/zi??!! Uau!! Pai atunci ce te miri ca nu doarme noaptea ?! Dragos doarme in zilele lui bune 2 ore, foarte rar a dormit 3, iar ieri a fost o exceptie ca fiind leganat pe drum... a dormit dus baiatu' si noaptea a facut bal.
Si al meu e marait de somn si ar mai trage un puisor de somn dupa-amaiza tarziu, dar nu-l las si il distrag cu tot felul de activitati si alergaturi si atunci mai uita de somn. Pot sa-l pacalesc asa pana pe la ora 20:30 cand mergem la baie; la baie plange de somn ce-i e, dar dupa, invie si are iar chef de joaca.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Iar vin cu rugaminti de data asta cam off topic (dar mai astept sugestii si cu mucii nostri)
Care dintre fete imi poate trimite pe PM instructiuni pt download de pe torrent please e ceva urgent azi totul arde ceva nu imi iese si nu imi dau seama ce nu e ok am nevoie de helpMerci.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Biancu e ok, n a facut febra. I am pus un supozitor de paracetamol si dormit linistita. Io in schimb am stat de paza.
Mi e tare frica cu obrazul rosu ca stiam ca e simptom in pmneumonii. Ea o tot tine cu pata/obrazul rosu de vreo 2 sapt apare dispare, e ca atunci cand le este cald deci nu e pata dermatologica.

claudinna uf febra asta. La noi pata pe obraz a fost mica cam 4-5 cm si se marea daca avea febra era tpt obrazul rosu rosu. Daca i scadea febra disparea si pata/roseatza. Multa sanatate lui Razvan

Ada deci avem acelasi lucru. Noua la spital pt laringita de au facut Zinacef, cortizon si aerosoli cu adrenalina. Acum a casa i dau Sinecod, Aerius si aerosoli. Toti doctori care au vazuto (4 la numar) au zis ca nu se aude nimic la plamani.
Multa sanatate si sa fiti fara febra

Dya sa ai Nurofen, Paracetamol, Calpol astea pt febra. Poti sa i dau oscillo , multa sanatate

Andy pai toti cupii la varsta lui sunt super activi Nu te ingrijora nu cred ca este cazul

piolica bafta la bb2

lavida ce tratament ati facut?

Nu apuc efectiv sa citesc tot si cu mintea asta cam buimaca bine ca resusesc sa fac activitatile zilnice, asa nu care cumva se supara cineva ca nu e bagat in seama si ia jucarelele si pleaca

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput