Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 18
babymom75 spune:
Bitza, 37,4 masurata intrarectal e temp. normala; daca ai masurat-o periferic e subfebrilitate. Deocamdata nu-i da nimic, dar daca vezi ca-i creste temp. sari cu antitermicul.
Ada, imi pare rau ca Teo a facut febra. Sper sa va treaca repede. Cum e starea lui generala?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
bitza2008 spune:
Babymom
intrarectal i-am luat.Offf,sper ca nu i-am dat vreun virus!!!Acum se fugareste cu tati,sper sa fie bine.
Ma duc sa-l pazesc....revin
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
Buna diminetile, Profit de o pasa studioasa a Andei si astept sa ni se incalzeasca iaurtul de dimineata si va mai citesc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro stphylococul asta e rezistent la multe antibiotice....acum asta este...il tratam si gata.... ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
cred ca rezistenta asta la antibiotice este consecinta anilor de tratat dupa ureche cu astfel de substante. Uite o tulpina care deja n-are reaba cu substantele noastre chimice. Au afuriseniile astea o capacitate de adaptare fantastica. Si totusi, fara penicilina cati ar fi murit? Cum o dai nu e bine.
Andreea sper sa va treaca repede si sa nu-l mai faceti. E foarte des intalnita gangania asta.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
JulyMorning spune:
Asaaaaaaa..... sper sa nu ma injurati si pe mine, ca scriu aproape la fel de rar ca Lucutta
Laureta Multa sanatate, sa aveti grija de voi! Sper ca sunteti acasa si mai bine.
Multa sanatate picilor bolnaviori, ca multi mai sunt.
Andy.p sa stii ca am intrat special sa-ti spun sa nu te agiti, sa nu te ingrijorezi, ca "mie-n suta" nu ai nici un motiv. ADHD-ul este un "diagnostic" la moda acum, de cativa ani, cum un copil nu intra in standardele profesorului, este catalogat ca avand ADHD. Si vorba fetelor, mai bine spune-i profesoarei sa se informeze mai bine: si cum e treaba cu ADHD si cum ar putea sa stimuleze, sa se comporte fata de un copil care termina inaintea celorlalti sarcinile. Si daca printr-un absurd al absurdului psihologului ii trece prin cap sa confirme ceva din ce zice invatatoare, te rog eu mult sa nu-l bagi in seama, il schimbi si gata ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica nu mai am 'uritul', Mamica fericita de bebelina Elsa |
Supeeeer! Ma bucur tare mult! Sa fii sanatoasa in continuare.
Nausica nici eu nu scriu cand nu ma pricep. Si nu spun mereu cand vad pozele lui X sau Y. Dar cu foarte mici exceptii le vad. Chiar mi-am pus semne de carte de pe mobil sa nu cumva sa le ratez. Ei si? pe forum intri sa te relaxezi si nu se raspunde in timp real. Forumul nostru seamana mai mult a chat - vad ca suntem cel mai bogat thread (in capitole). Si ma bucura tare ca suntem asa unite, ca ne vedem cand ne permite timpul si vremea de afara. Ce mai, suntem o gasca de fete active. Deja asta nu mai e o comunitate virtuala. Ne-am vazut, atins, copiii nostri s-au jucat impreuna si da doamne s-o mai faca.
Profit sa multumesc Paulei si lui Elly pentru PM.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
300 spune:
Miruna, eu candidoza la san sigur am avut si poate inca o duc ca nu am luat cine stie ce tratament, am urmat doar n protocol care sa ma scape de simptome cand a avut Anda candidoza bucala. Spui deci ca de la zahar printre altele? Mie nu mi-e greu sa renunt, ca si tine nu prea mncam dulciuri inainte de sarcina. Iar acum, in afara de zaharul din cafea, rar balotez cate-o prajitura sau ciocolata. (fetelor cu dieta ma scuzati!).
Pe vremuri beam cafea fara zahar (si fara indulcitor). Cred ca ma voi apuca si eu. Mie nu mi se infunda canalele (cred...
desi uneori laptele vine cam greu, vad ca isi revin la primul supt max al doilea). Dar daca asta contribuie la un mediu sanatos candida free ma bag si eu in grup!
One more to go!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
andreutac spune:
Neata, aproape de pranz asa![]()
Dau si eu o
proaspata, aburinda si mai tarziu va invit la ciorbita de perisoare si mancare de fasole verde cu vita. Momentan fierb.
Ada, Claudinna, Laureta, Andy_g, multa sanatate puiutilor!
Nikolici, si mie imi cade destul de rau parul. Din pacate Supradynul n-a functionat la mine, iar altceva n-am mai incercat. In schimb se regenereaza la greu, am funtea si tamplele pline de carlionti![]()
Eva, super tare ce povestesti tu acolo despre familia, de fapt familionul vostru. Cred ca va fi super de Craciun, ca-n filmele americane (dupa care ma topesc) in care se strange toata familia cu mic cu mare in jurul bradului si a mesei de Craciun. Referitor la gripa porcina si venirea din tara, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc. In general pe mine ma sperie bolile si mai ales cele care se raspandesc rapid, insa acum impresia mea este ca fenomenul este mult amplificat si de mass-media. Ca idee, prietena mea din Franta vine cu copilul si sotul de sarbatori in tara. Nu stiu daca vor calatori cu masina sau avionul, insa nu si-au pus problema gripei porcine.
Piolica, ma bucur ca ai scapat de urat. Acum nu-mi ramane decat sa-ti urez succes sa vina cat mai repede bb2.
Referitor la postarile de pe forum, recunosc ca mereu uit cate ceva, niciodata nu reusesc sa raspund la toate temele si asta pentru ca in general se scrie intr-un ritm ametitor, caruia nu-i pot face fata. Alfel, am toata admiratia pentru mamicile care reusesc sa se descurce si cu copilul/copii si care au mereu un raspuns, o vorba buna pentru toata lumea. Jos
si o 
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
gaia.nevia spune:
Multumim. Teo e ADHDeic ![]()
i-a scazut febra, dupa Novocalmin la ora 7 si Nurofen la ora 8.30
urmatoarea doza, panadol, la 12.
Mascatii de la salvare l-au auscultat si au zis ca nu are nimic-nimic la plamani...
sper sa nu se insele, ca in rest mi s-a parut cam dusa tantia aia...
nu i-a facut absolut nimic, eu i-am luat temperatura, i-am zis ca i-am dat Nov si ca sufoca, mi-a zis de antitermice si s-au carat.
Pediatra zice ca le-a zis sa ii dea ventolin inhalator si era f mirata ca nu i-au dat nimic.
acum ma cert cu el sa stea linistit, urla, tipa, sare, joaca, alearga, se tavaleste si, bineinteles, tuseste ca naiba...
Babymom, spune-mi te rog daca ai mai intalnit asa: ne-a dat Ventolin sirop, 3ml la 12 ore, si peste asta... Flixotide, solutie de nebulizat, pentru aerosoli... E ok?? Eu stiu ca salbutamolul e fix pt crisele de astm, doar sora mea cu asta s-a facut mare... si flixotide cam aceeasi chestie, deci nu e prea mult?!
Sarumana
si va multumesc tuturor pentru sprijin.
LAureta, cum e Biancu?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
preety spune:
Ada mie ptr aerosoli mi-a dat sa-i fac Sorinei direct adrenalina 1 ml la 2 ml ser fiziologic... si asta repetam de 3 ori pe zi...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
andreutac spune:
Laura, si eu, ca si celelalte fete, sunt convinsa ca la Andy nici nu poate fi vorba de ADHD. Din pacate, cadrele didactice de la noi nu sunt nici pe departe atat de bine pregatite si motivate sa stimuleze copii cu o putere de concentrare mai mare sau cu o minte mai ascutita. E mai usor sa bagi parintii in sperieti aiurea. Cand am citit postarea ta m-am gandit cu groaza, ce-ar fi tras prietena mea, stabilita in Germania, daca ramanea cu copiii in tara. Baietelul este foarte inteligent, precoce, intotdeauna te lasa masca cu replicile si intrebarile lui. La fel de plictisit si nerabdator a fost si el in primul an de scoala, numai ca acolo se evalueaza psihologic copiii chiar in cadrul scolii, iar in urma evaluarii au descoperit ca are un coeficient de inteligenta foarte ridicat si ca atare a absolvit 2 ani scolari intr-unul. Figura s-a repetat si anul urmator, iar in conditiile in care el a fost stimulat intelectual suficient de mult nu s-a mai intamplat sa deranjeze orele sau sa se plictiseasca. De asemenea, lor le-a recomandat psihologul scolii sa il duca la un sport pentru a-si consuma si energia fizica intr-un fel. 
Ange, imi pare rau ca ati avut o noapte grea. Si Eva s-a frichinit la greu, a tot plans...eu pun asta pe seama faptului ca ieri s-a odihnit foarte putin si numai in cursul diminetii, altfel n-a vrut deloc. M-am chinuit cu ea din ora in ora sa adorma si ei ii ardea de joaca.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria