Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 17
Didididi spune:
Multumesc de raspunsuri; eu am vazut numai falsurile pe care nu le as pune nici pe mine, dar pe copil, pt ca transpiri in ele ca la balamuc.
Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori. Tare stresante sunt situatiile astea. Ca ? Claudinna, temperatura poti face chiar si sub antibiotic mai multe zile. Noi am patit o data sa ii dam 24 ore antitermice, sa il culcam de pranz si cand s-a sculat sa ne trezim ca are copilul temp 39. I am dat novocalmin, i am facut o baie calduta si am fugit la spital. Acolo fiind cald era si aer conditinat si in cele 10-15 min cat am asteptat (ca era duminica dupa amiaza)pustiul avea sub 38. Si nici nu i a mai crescut. Tin minte ca m am speriat cat de repede ii creste temp unui copil. Dr mi a zis clar ca in cond de temp mare faci tot ce poti sa o scazi acasa si apoi fugi la medic, ca se pot intampla multe pana ajungi acolo.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
si
proaspete
Claudinna ma bucur ca ati avut o noapte buna
ici multi si multa sanatate, multumesc de cafea. Crina ultima oara a avut 2 nopti la rand febra 39.6 si 39.1, apoi ziua aproape de 39.0 cu toate ca a luat antitermice si antibiotic
Laureta nu ai voie la butoi deloc, tre sa ai grija de Bianca, sper ca ati avut o noapte buna 

Maxx

multa sanatate si fericire, numai bucurii pentru parinti. Illia sa te bucuri de puiul tau toata viata 
300 am facut asa: am taiat cate doua felii de paine si am pus pe una putin unt si cascaval, le-am facut gen sandvis si le-am trecut prin ou si lapte, la fel si cu dulceata de capsuni si le-am prajit in unt, au iesit super bune 
Felicic niste Otocalm e bun dar totusi cel mai bine ar trebui sa te duci la dr
ici si multa sanatate
Bitza si tie iti dorim multa sanatate,imi pare rau ca nu il poti scoate afara 
Babymom ma bucur ca v-ati intors cu bine si ca a papat Dragos 
Cristina 
Elly
, ce mai faceti voi?
Sabinel Crina mea il trezeste pe tacsu asa: ii baga degetele in urechi daca nu reactioneaza atunci in nas daca nici atunci nu reactioneaza il trage de nas sau ii da direct cu piciorul in fata 
Rad cu gura pana la urechi de “intr-o dimineata alaptam un bulan pufos”
Babytza super tare soricelul, i-a fost pusa bine porecla
, am sa ma uit si eu pe sticla de Nazomer 
Lavida ma bucur ca va reveniti si voi cu papa 
Ada offf, sper sa va reveniti cat mai repede
ici multi
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Azi noapte la 03.00 noi ne duceam la diso
, pana pe la 4 nu a mai vrut sa doarma si toata noaptea a tinut-o intr-un plans

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
babytza spune:
Neata 
Claudina multumim de cafea
Ma bucur ca sunteti fara febra 
Ada cume Teo ? I-a scazut febra ? 
Laureta Biancu e bine ?
A sosit si mail-ul de la firma cu pastilutele. Taxa de transport este de 39 dolari. O sa fac socoteala cat vine de fiecare si va anunt 
lavida, elly 
Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Buna dimineata...off ce rau imi pare ca avem bobocei bolnaviori.
Claudinna ma bucur ca ati avut o noapte linistita.
Ada va
..off,cum sunteti?
Laureta cum a trecut noaptea??
Nocom,Lavida
Lavinia cum ati dormit??Excursie la schi ..ce frumos![]()
LA MULTI ANI MAXX!!
Noi suntem k,Andy tot cu muci si parca l-am auzit si tusind,aseara eu muceam la greu acuma vad ca n-am nimik,doar gatul ma ustura.
Cu invatatoarea lu'Andy...pai de cand a inceput scoala,numa asat aud ca nu e cuminte,ca e rau,ca detanjeaza,nu e singurul ,dar ele e cel mai cel...acasa cuminte,eu vad un copil plin de energie,da'ea mi-a spus ca precis ca arae ADHD,asa ca ne-a trimis la psiholog sa-i faca o evaluare psihologica.Merg azi si sper sa am eu dreptate...adica cred ca mi-as fi dat seama pana la varsta de 7 ani daca copilul meu are asa ceva sau nu.Ea spune ca-si termina rapid si bine sarcinile si apoi se plictiseste.Nu mai detailez ca sunt multe de spus....acuma ma
ptr boboceii bolnaviori sa fie bine,
Va 
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lala77 spune:
Sabinel, bine ca va vine a radeti. Anna il trezeste pe tati delicat, tragandu-l de parul de pa maini.
Doar ca el nu prea rade; eu da.![]()
Si mie imi cade parul de-mi vine sa mor. Toata casa e numai par de-al meu; eu am parul lung pana la fund deci cateva fire de-ale mele se vad de la o posta. Asa a fost si prima data, dupa Alice; vreo cateva luni, apoi s-a oprit-poate din cauza ca am ramas gravida cu Anna.
Mie mise pare ca nu mai cade cand ma spal cu Revalid insa imi face parul cam sarma si nu pot sa ma pieptan.
Noi n-am reusit sa scapam de pneumococ in nas;

Alice e ok insa la Anna au iesit rare colonii.
Mai tragem o tura de Colbiocin.
Laureta, pupici si de la noi!

Si multa putere!
Hai sa va spun de copiii mei si febra: amandoua daca verifici tempereatura in stare de perfecta sanatate au 37.7-37.8.Niciodata mai putin. Asa ca atunci cand fac febra sa vedeti actiune si palpitatii ca la ele 2 grade inseamna aproape 40. Si cand au vreo infectie...s-a intamplat la Alice sa vad 40.5. Deci urasc febra!

Babyta, tare Davidutz!
Fug ca a venit veterinarul la unul din catei si revin.
babymom75 spune:
Claudinna, Desitinul e sub forma unei creme intr-un tubulet ce contine o singura doza, cat pt. 1 administrare ( la copiii mici se poate administra 1/2 de tub, deci 2 doze ). Tubuletul are varful rotunjit pt. ca se introduce in fundul copilului si se goleste acolo prin stangerea tubului. Este facut astfel ca sa poata fi administrat de urgenta in caz de convulsii. Actioneaza deci ca un supozitor, dar fiind mai lichid, are viteza mai mare de absorbtie si, implicit, de actiune.
Din experienta mea, atat Desitinul cat si Fenobarbitalul nu se dau preventiv. Se dau doar ca medicatie de urgenta, adica atunci cand copilul face deja convulsii si in acest caz Fenobarbitalul se administreaza intotdeauna injecatbil i.m. sau si mai bine se da Diazepam i.v. De aceea Desitinul e foarte bun de avut la indemana, ca poate fi administrat si de catre mama in caz de forta majora.
Nu se dau preventiv pt. ca sunt totusi medicamente sedative, cu efect pe SNC si nu toti copiii care fac febra mare fac si convulsii. Mi se pare mult mai intelept sa tii febra sub control prin orice mijloace si sa actionezi cu Desitinul atunci cand e cazul. Efectul lui e spectaculos - in cateva secunde se opresc toate manifestarile convulsive.
Deci ATENTIE, Desitinul nu e pt. scaderea febrei, ci pt. cuparea convulsiilor.
Si inca ceva foarte important: sa nu confundati frisoanele care nsotesc frecventa febra inalta cu convulsiile!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
bitza2008 spune:
Neata!!
Lucas a stranutat ieri toata ziua,azi dimineata mi se parea cald...are 37.4.Sa-i dau ceva???Please
mooor daca a luat ceva de la mine
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata...off ce rau imi pare ca avem bobocei bolnaviori. Claudinna ma bucur ca ati avut o noapte linistita. ![]() Ada va ..off,cum sunteti?Laureta cum a trecut noaptea?? ![]() Nocom,Lavida ![]() Lavinia cum ati dormit??Excursie la schi ..ce frumos LA MULTI ANI MAXX!!![]() Noi suntem k,Andy tot cu muci si parca l-am auzit si tusind,aseara eu muceam la greu acuma vad ca n-am nimik,doar gatul ma ustura. Cu invatatoarea lu'Andy...pai de cand a inceput scoala,numa asat aud ca nu e cuminte,ca e rau,ca detanjeaza,nu e singurul ,dar ele e cel mai cel...acasa cuminte,eu vad un copil plin de energie,da'ea mi-a spus ca precis ca arae ADHD,asa ca ne-a trimis la psiholog sa-i faca o evaluare psihologica.Merg azi si sper sa am eu dreptate...adica cred ca mi-as fi dat seama pana la varsta de 7 ani daca copilul meu are asa ceva sau nu.Ea spune ca-si termina rapid si bine sarcinile si apoi se plictiseste.Nu mai detailez ca sunt multe de spus....acuma ma ptr boboceii bolnaviori sa fie bine,Va ![]() Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Spune-i doamnei invatatoare ca un copil cu ADHD nu apuca sa termine nici o sarcina, nu poate sta sa o duca la capat. Si dupa ce psihologul iti da rezultatul mergi si spune-i sa puna mana sa dea macar un google cu ADHD. Off, iti tin pumnii. Apoi intreab-o pe ea ce pazeste de se plictiseste copilul iar daca ea poate spune de un copil ca e rau atunci sa se lase de meserie, sa se apuce de tricotat sau de traduceri sau de ce vrea ea dar sa nu mai chinuie copii.
Edit ca facusem o cacofonie.
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Azi noapte la 03.00 noi ne duceam la diso ![]() , pana pe la 4 nu a mai vrut sa doarma si toata noaptea a tinut-o intr-un plans![]() ![]() |
Si noi, si noi, numai ca ma inceput mai devreme - pe la 2. Nu i-a placut deloc la el in camera - plangea in hohote, cum il scoteam cum se oprea brusc, il adormeam, il duceam din nou in camera lui si de cum treceam pragul reincepeau urletele si tot asa de vreo 5 ori, pana cand n-am mai putut si l-am dus in dormitor pe salteaua unde dormea tati si acolo am dormit toti mai bine; cu treziri frecvente, dar macar fara urlete si plans.
Nici nu ma mir ca a dormit asa prost azi-noapte, ca la cat a dormit pe masina... 2 ore la dus si 2 ore la intors, deci 4 ore in total!
Laura
, deci ti-am raspuns cum am dormit.Lasa-l incolo de ADHD! Ti-am spus ca si eu am trecut prin asta cu Victor. Asa m-am saturat de cadrele astea didactice care in loc sa se adapteze cand au un copil mai istet, peste medie, si sa-i dea de lucru suplimentar sa-i starneasca interesul, repede ii gasesc o hiba. Mie mi se pare ca nu le tradeaza decat incompetenta lor.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor