Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange cum friganele cu cascaval si dulceata???

Mie nu-mi prea cade parul [sic] Dar nu va enervati, al meu a inceput sa re-devina casant si sa se incurce in draci. presupun ca de la avtaminoza si de la hormonii mei jucausi. Ne-om repara noi in 10 ani...

Cris, super alearga Raducu! Ma regasesc la fazele cu bebe agatat de picvioare. Anda face un adevarat sport, si cand sunt la bucatarie nu fac nimic fara ea agatata la propriu de pantalonii mei. Mi i-a si dat jos odata si aveam mainile pline de clabuci asa ca am prestat ce-aveam semidezbracata :). Felicitari alergatorului!

Ada sanatate multa! Lui Teo of course .

Babytza am vazut filmul fara sonor dar e mortal David.

Ih, tati i-a pus Andei apa pana aproape de umeri si micuta e moarta sa stea asa cufundata! Sta cu fundul pe suport si cand ii e cald se ridica in picioare. Cand am vazut ca n-o tine in ditamai apa inghetasem dar cred ca sunt eu prea protectiva, copila isi tine foartebine echilibrul si soata oricum sta mai bine ca mine la capitolul reflexe.

Eu va cam pupicesc, recuperez restul maine, ma asteapta soata la un PPC. Nu inainte de a opri cuptorul (speeer sa nu mai trebuiasca sa mai stau dupa mancarea aia)!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia ma bucur mult pentru cei 4 nazdravani Cred ca mamica e extenuata , dar merita

Gata, acum chiar ma duc in pat puuuuup bobocimea Azi sarbatorim ultimul bobocel din listuta ....sunt toti mari

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, poti sa-i dai remediile dupa principiul ca rau nu fac, dar amestecate cu cortizonul... nici bine. Asa ca daca ai ales ( pt. moment ) drumul allopatiei tine-l "curat" nu-l amesteca, nu de alta, da' te complici tu inutil. E adevarat ca in situatii de astea iti trebuie rabdare si nervi tari si e musai sa ai un homeopat cu care sa poti tine legatura constant zi si noapte si asta, din pacate, e cam greu.

Si eu am patit-o cu Victor acum 2 ani - a facut brusc un episod de laringita edematoasa subglotica; s-a trezit in toiul noptii plangand si sufocandu-se, era deja cianotic si chiar nu putea respira mai deloc.
E bine de stiut ca in astfel de cazuri cel mai rapid remediu e sa duci copilul de urgenta la aer rece, sa deschizi fereastra, sa-l scoti afara. In contact cu aerul rece se reduce edemul astfel incat respiratia se amelioreaza si nu risti sa-ti moara copilul in brate pana sa ajungi cu el la spital. Din pacate, stiu un astfel de caz care s-a sfarsit tragic.

LE: Noi am avut avantajul ca l-am sunat pe homeopat atunci noaptea ( era trecut de ora 1 ) si de urgenta s-a dus la cabinet sa ne dea remediile potrivite, deci... suntem chiar privilegiati, asa ca am scapat fara cortizon care e tratamentul standard in astfel de situatii.

Claudinna, febra poate sa creasca si dupa cateva zile de antibiotic. Mai ai rabdare si mai mergi sa va consulte pediatrul. Sanatate!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Abia acum s-a dat batut si Dragos - a adormit in sfarsit la mine in brate.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Claudinna, imi pare tare rau ca Razvan e bolnav! sa se faca bine cat mai repede
babytza, e super dragalas David la baita, cum face el bulbuci
laureta, sper din tot sufletul sa nu se agraveze iar starea lui Biancu
piolica, mult succes in proiectul bebedoi
nerantula, ma bucur ca Gruia mananca mai bine!
babymom, fa excursii mai dese, mama, sa pape baiatul!

nocom, in seara asta am prestat reteta ta de spaghete cu sos de cascaval (am mai adaugat un piept de pui afumat de la caroli taiat cubulete). A iesit yummiiii iar sotul a zis ca m-am intrecut pe mine insami Noi suntem fani paste.

Eliza a inceput si ea sa pape mai bine, se pare ca incepe sa-si faca efectul tratamentul. Sunt bucuroasa, pt ca mi-era teama ca dureaza mai mult.
Sanatate la toti prichindeii!

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

buna dimineata!
proaspata!!

am avut o noapte buna, se pare ca acea injecte facuta de pediatra a functionat
deci n-a mai facut deloc febra
continuam tratamentul cu antibiotice si cu antitermice

va multumesc tuturor pentru raspunsuri! pentru mine e foarte important sa am cu cine vorbi, iar voi imi sunteti alaturi. va multumesc!!

Laureta, ma gandesc la voi, sper sa fiti bine in dimineata asta!! sanatate multa si stai cu ochii pe ea, da-l incolo de butoi, ca ne scaldam dupa ce trecem de situatia asta!!

cum adica e obrazul rosu??? tot obrazul sau doar o pata???? ca parca si Razavn are o pata rosie pe obraz de aseara. dar e cat unghia de la degetul mare
la voi e la fel???

Ada, desitinul cum arata? e solutie sau pastile, supozitor??

babymom, un raspuns avizat e totdeauna binevenit! multumesc!

va intrebam cum au stat lucrurile pentru a vedea daca asta e cursul firesc in astfel de situatii.
sper sa trecem cu bine prin asta
sa aveti o zi buna!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si de la noi.

39.4 a facut Teo acum la ora 7am... la 5 inca nu avea, nici la 6, brusc acum. I-am pus novocalminul, astept rezultatele.
Am stat toata noaptea cu ochii pe el la cea mai mica miscare.... l-am tot verificat.
Acum are obrazul drept rosu ca focul, si urechea, in rest e alb ca varul.

Laureta, sper ca voi ati trecut noaptea cu bine, Claudina vad ca da...

Sunt varza de somn...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

off, Ada!
eu nu-i mai puteam pune novocalmin, ca a facut diaree...
dar acum suntem bine
sanatate multa!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!!

LA MULTI ANI PENTRU CEL MAI MIC DINTRE BOBOCEI!!!! SA FII SANATOS SI SA AI O VATA MINUNATA!!

MAXX

GATA, boboceii au terminat petrecerile de 1 an!! Acum le asteptam pe cele de 2 ani 3, 4......

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna multumim de cafea! Ce bine ca nu a mai facut Razvi febra!!! Ma bucur. Sper sa scapati de tot cat mai repede!!

Ada cum e TEO? A scazut febra? Off ce nasol e cand tusesc... Pupa-l din parrtea mea!!!!

Laureta cum e Biancu? Sper ca obrajorul rosu nu a fost nici un semn rau!!

Lavida ma bucur ca v-a placut reteta de spaghete. Puiutza nu a papat? Ca ai mei s-au batut pe ele..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput