Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudina imi pare rau de micut Tina a fost asa cu febra mare , chiar si la 2 zile dupa ce intrasem pe antibiotic. Dar ea a avut angina acuta. Nu stiu ce sa zic , tu spui ca nu mai are asa rosu in gat... Sper sa scapati cu febra , sa nu mai faca deloc
De soacra nici nu mai zic...uratel din partea ei

Miruna bagam galerie si pentru tine

Galerie pentru mamicile la dieta !!!!

Laura nasol daca deja aveti probleme cu invatatoarea , e si de durata ...aveti 4 ani sa o suportati. Dar daca nu esti multumita , il poti muta la alta clasa ?

Feli am primit si eu mail azi, despre vitamina D care este foarte buna in mai multe remedii. Iti dau forward. E interesant .

Roxi nici eu nu am primit mail de la firma cu pastilutele ...nu inteleg de ce ...

Bitza

Wooow Lavinia dar a papat piciul nu gluma !!!! E cumva saptamana buna a lor ? Ca si David a papat tot

sabinelule am ras cu lacrimi femeie I-am citit si sotului cu sughituri de ras
David il apuca de degetele de la picioare uneori il si musca de ele si el moare de ras

Laureta offfffff mami , sper sa nu fie iar cu drum de seara Si stai departe de butoi , ca are dreptate Miruna , tre sa ai grija de fata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

multumesc mult de tot tuturor pentru incurajari, un buchet mare de pentru voi ca aveti intotdeauna o vorba buna pentru fiecare
dya nu am banuity nimic dar eu ar trebui sa incep lucrul si atunci pe Andei trebuie sa-l duc la cresa ca nu am cu cine sa-l las si se cer aceste analize
babymom multumesc mult pentru lamuriri...nici eu nu sunt de parere ca trebuie tratat un purtator sanatos dar avand in vedere ca va merge la cresa atunci trebuie tratat ca nu se poate duce cu Dl. acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

claudinna multa sanatate lui Razvi
laureta sper sa nu mai fie nimic de data asta...d-ne ajuta sa fiti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Abia acum am vazut
Laureta capul sus, mamico, Biencuta are nevoie de tine... -ici... sper sa nu fie nimic...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, merci mult.
Sa nu-i mai dau homeopatele deloc, sau sa las distanta vs aerosoli si siropul Ventolin?

Oricum, mi se pare ca se simte mai bine, a tusit un pic mai rar si mai fara patos acum la culcare. Nu l-am putut culca pana acum, cred ca e tot de la dexa....
Mai ciudat e ca nici Radu n-a vrut sa adoarma tot pana acum, la el de la ce o fi?! (or fi ajuns din aburii de la inhalator si pe la el???)

In orice caz, subscriu la vorba Evei...cine n-are Babymom...

Piolica ma bucur tare ca a disparut hapsanul! Multa sanatate si succes la bebedoi.

Claudinna eu am patit cu Teo cateva episoade de febra 39.9
Atunci cand a avut roseola/rubeola clar i-a revenit febra de cateva ori, cum trecea efectul antitermicului, pac peste 39... Atunci am invatat ca daca e febra mare, tii tratamentul cu antitermice din 4 in 4 ore, macar 3 zile... iar in caz ca nu reactioneaza la antitermice imediat sau revine febra mai repede de 4 ore, poti interveni cu desitin sau controversatul novocalmin.
Similar am avut la laringita anul trecut in noiembrie... si totul a evoluat extrem de rapid.
1) obraz rosu pe la ora 14... Nurofen si la culcare ca era ora lui de somn... niciun alt simptom
2) luat temp la trezire (ora 17)- 39.9 / dat novocalmin ca asta aveam in casa si sunat pediatra...
3) venit pediatra pe la 6, gasit copil cu 40grade, sufocandu-se... (daca nu se uita in gatul ei nu stiam nimic, pentru ca nu dadea niciun semn)...
4) in timp ce era ea acolo si il consulta si-a pierdut vocea... asa ca l-a trimis pe sotz la farmacie dupa dexametazona si i-a facut imediat o injectie.
Ne-a dat tratament cu prednison, antibiotic, aerosoli cu dexa si adrenalina...
De atunci sunt cam speriata de bombe si de cate ori raceste mi-e frica de mor si ma mir cand scapam fara antibiotic....
Acum spre seara mi-a facut febra moderat, 37.6 rectal.

Odata inceput antibiotic nu mi s-a intamplat sa revina febra.
Multa sanatate!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

La multi ani Maxx !!!!! Sa cresti mare si frumos , sanatos si norocos !!!! Illia sa iti traiasca puiul , sa te bucuri de el !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Amalia e de-a Mikului spre dimineata, aprope de ora de trezire Mikul se foieste, se suceste si apoi se urca cu partea superioara a corpului (in somn) si doarme pe tati, cu tati e mai dragastos, intr-o noapte m-am trezit ca ma tragea cineva de par, dar sistematic nu gluma, bineinteles ca in somn facea asta
aa si mai are o faza amuzanta, vorbeste in somn, adica spune cuvinte gen: DA, TATA..si mai zice d-ale lui neintelese dar le zice destul de clar, nu zice mai mult de 2 o data, dar e tare amuzant

in seara asta pe la 8.30-9 l-am lasat pe tati sa-l adoarma pe pici si d-atunci n-am mai azuit nimic din dormitor (decat un plans scurt) acum am fost la ei si dormeau ca purceii, l-am hranit pe \Mik mai mult in somn, iar tati nici nu si-a dat seama ca am trecut p-acolo

Rox nu-i bai, am inteles eu gresit cred, cum ca ai fi dat deja mailuri la datornici stau linistita

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hehe, rox, amalia doarme cu picioarele in gura lu tac-su si cu capul in coastele mele. ce zici ca-ntr-o noapte dadeam san unui bulan pufos si nu stiam de ce amalia mea inca scanceste.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Fetelor am gasit o stire la dovlecei : au dat astia la stiri ca lotul 3033 de al solutia Nazomer de 15 ml ar avea ceva dezinfectant prin el si ar cam fi trebuit retras dupa piata. Daca aveti asa ceva prin casa, verificati lotul.

Va pup si fug in pat , sigur nu PPC , dar mi-e somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ada si voi obraz rosu?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput