Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 14
babymom75 spune:
Si am mai uitat sa va spun ca am aflat ultimele vesti despre quadrupletii clujeni. Sunt mari, sanatosi, misuna toti 4 in 4 labe prin casa, fac caca de-o data
, mananca de-o data, plang de-o data. Au 2 bone, 2 bunici si... o mama... epuizata, terminata, stoarsa. Deci, din perspectiva asta munca noastra de mamici cu un singur bebel pare floare la ureche, nu? Chiar si Luminita e de invidiat.
Lumi, mi-au placut mult vorbele tale despre hunii iubiti. Esti o mama innascuta!

Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
laureta spune:
Is iarasi cu inima stransa sa nu ajungem din nou la spital, Biancu are un obraz rosu cum l a avut si sapt trecuta
Unde e butoiul?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Is iarasi cu inima stransa sa nu ajungem din nou la spital, Biancu are un obraz rosu cum l a avut si sapt trecuta Unde e butoiul?SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
E pe aici dar nu ti-l dam ca trebuie sa stai cu ochii pe copil nu in butoi. Sanatate multa.
sabinel spune:
v-am povestit cum isi trezeste amalia taticul dimineata? ea e desteptatorul casei, n-ai cum sa dai gres cu ora, la ora 8 e in picioare. ei si de bine ce e treaza, are grija sa ne trezeasca si pe noi. de 2 zile amalia mea il trezeste pe tac-su cu... degetul in nas. il baga finut, ca sa fie sigura ca nu da gres la nimerirea gaurii si apoi impinge de sare al meu de pe perna si din pat. iar asta e un motiv de mare hlizeala pentru ea, de-mi sare si mie somnul. si uite-asa radem ca prostii la 8 dimineata...
Sabina si Amalia
elly_16 spune:
claudinna multa sanatate lui Razvanel! Cand a avut rosu in gat, nestiind ce avea, crezand ca e o reactie la vaccin, ii tot dadeam antitermice, ziua ii scadea temperatura, iar noaptea ajungea aproape de 39... a durat vreo 3 zile, pana am mers la spital si am aflat ca are amigdalita si dr. i-a prescris antibiotic... au fost cumplite zilele acelea... eu tot credeam ca ii trece, mai ales ca ziua scadea f. mult temperatura. 
nikolici super frumoase cizmulitele Karinutzei... si la un pret f. bun... noi i-am luat de la Babyexpo cu 140 RON. 
Angelynna
-ici pentru Crinuta sa doarma bine in noaptea asta
Mai e loc in grupul de slabit? Ca vreau sa intru si eu... am de dat jos vreo 6 kg, sper sa reusesc pana la primavara, ca nu mai am cu ce sa ma imbrac si parca e pacat de atatea hainute. ![]()
babytza super tare soricelul... ![]()
lumi
-ici pentru o super mamica
piolica ma bucur ca a disparut "uratul"... acum go... iar faza cu cumnata m-a lasat masca... eu chiar nu pot intelege astfel de oameni care nu-si dau seama ca devin penibili 
andy_galro ce dulce e Andrei ca va apropie sa va pupati... multa sanatate 
EvaF mi-a placut tare mult "procedura" pt. sarbatori... f. interesanta... pe principiul toti sunt egali si nimeni sa nu se supere 
laureta ma bucur tare mult ca ati venit acasa si ca tizutza e mai bine 
andy_p mult succes cu Andy in descifrarea buchiilor 
nerantula felicitari pentru Gruia cel papacios. 
baby_boy super tare Raducu cel mergaret 
Multa sanatate tuturor boboceilor si
-ici pentru toata lumea!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel v-am povestit cum isi trezeste amalia taticul dimineata? ea e desteptatorul casei, n-ai cum sa dai gres cu ora, la ora 8 e in picioare. ei si de bine ce e treaza, are grija sa ne trezeasca si pe noi. de 2 zile amalia mea il trezeste pe tac-su cu... degetul in nas. il baga finut, ca sa fie sigura ca nu da gres la nimerirea gaurii si apoi impinge de sare al meu de pe perna si din pat. iar asta e un motiv de mare hlizeala pentru ea, de-mi sare si mie somnul. si uite-asa radem ca prostii la 8 dimineata... Sabina si Amalia |

Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
bravo amalia![]()
Mikul se trezeste si ne baga degetele in ochi, noroc ca dormim si ii avem inchisi
, ne mai baga si in gura degetele dis de dimineata, dar asta e chiar floare la ureche, cred ca a vazut ca nu prea da roade![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

sabinel spune:
stiti ce-i culmea? ca pe mine nu ma calareste
numai si numai pe tac-su. ador co-sleeping-ul
Sabina si Amalia
elly_16 spune:
Toata chestia asta cu gripa porcina e exacerbata... si eu cred ca e o isterie in masa creata si alimentata de mass media. Chiar astazi am fost intr-un supermarket si am vazut o tipa cu masca la gura... ma simteam ca intr-un film SF...
Si eu am avut probleme cu caderea parului la cca 3-4 luni de la nastere... m-am tuns si de atunci n-am mai avut probleme... imi mai cade, dar in limite rezonabile. O prietena imi spunea ca a folosit fiolele de la Vichy si ca n-a mai avut probleme... eu n-am incercat, am recurs la solutia tunsului.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
sabinel te-ai scos... si noua ne face la fel, dar pe mine nu ma iarta, si eu am parte de acelasi tratament 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca