Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

nocom, micuta a mancat mai mult spaghetele goale, sos mai putin, dar i-au placut si ei. Am lasat-o sa-si bage mainile in spaghete, sa mananace singura si era asa de funny cum si le indesa in gura si ii mai atarnau pe barbita
laureta, ma bucur mult ca Biancu e bine, sper sa nu mai faca febra Noi facem un tratament pentru pofta de mancare + imbunatatirea digestiei si absorbtiei cu Sanzyme sirop, Kreon si Biotics baby.
dyanira, cand am fost noi raciti dr noastra ne-a spus sa-i dau 2x jumatate de tub pe zi, timp de 3 zile. Asa am facut si sa stii ca n-a luat si ea raceala.
lala, felicitari pt 2 fetite superbe! Imi plac tare mult fetitele tale si ma gandesc ca ar fi fain daca as avea si un bb2 sa fie tot fetita.
EvaF, incep sa fiu invidioasa pe cum va petreceti voi Craciunul! E sarbatoarea mea preferata si mi-ar placea si mie sa il petrec asa. Din pacate, eu am inca 4 frati, toti baieti, din care 2 sunt stabiliti in State, asa ca e mai greu cu reunirea familiei la noi
dati-mi si mie, va rog, parola de mailul comun, sa vad poze cu huni pretiosi si alti bobocei frumosi

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput