Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy_galro nu este f grav stafilococul asta, atata timp cat il tii in frau cand e activ.Mai demult mi-a trecut pe la urechi ca toti il avem in forma pasiva, poate gresesc si vorbesc baliverne.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nu mai am 'uritul', asa cum l-a numit Laura, deci ce-o fi fost nu stiu, chist / hematom de la cezariana, nu se stie, cert e ca nu mai e! Hurray!!!! Laura, angelynna, merci pt sustinere!

si ca sa nu ma mai 'oftic' ca duamna cumnata nu-mi face niciun cadou de Craciun, mi-am luat o super rochie de la Benetton in drum spre casa de la cresa. Si i-am luat si soatei o curea, ca sa aiba si el cadou de Craciun. hahaha!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

nu mai am 'uritul', asa cum l-a numit Laura, deci ce-o fi fost nu stiu, chist / hematom de la cezariana, nu se stie, cert e ca nu mai e! Hurray!!!! Laura, angelynna, merci pt sustinere!

Yupiiiii !!! Acum , la treaba !!!!! [stii tu ce emoticon e aici ...hi hi hi]

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Piolica, bravo, ma bucur ca ai scapat!

Luminita, maaaai, cum sa ma supar eu pe tine? Am vrut doar sa subliniez ca, pina la urma, s-a creat un soi de protocol pe forum (e normal sa fie asa) pe care eu nu totdeauna il respect.
De exemplu - ca sa nu ma intelegeti gresit - chiar daca stilul e sa raspunzi "nu stiu, nu ma pricep", eu cind nu ma pricep nu scriu.
Deci, chiar daca eu voi continua sa scriu si sa raspund in stilul meu, sa stiti ca le respect pe cele care-si fac timp sa raspunda intotdeauna, si mai ales pe cele care gasesc mereu o vorba buna pentru oricine.
Aa, si inca ceva, imi dau seama ca am pus, citeodata, intrebari sau am cerut pareri si n-am mai multumit. Nu-mi sta in caracter, m-am luat cu altele, deci va multumesc acum din urma.

Luminita, ce frumos scrii tu acolo de huni. Mi-e dor de ei. Pina sa o am pe Ania iubeam iarna, acum mi-e deja tare dor de parc si de labutzele ei desculte, deja imi doresc sa se faca primavara. Numai sa schiez si eu un pic, si sa-i arat Aniei zapada, atita imi doresc de la iarna asta. Apoi, duca-se!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

piolica Yupyyyyy!!!!! Ma bucur nespus!!!! Spor la proiectul BB2!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina ce scump e Radu

Ada si eu ma apucasem de cura acu 2 luni si cura a ramas o zi nici macar , eu sper sa reusesti sa continui cura
Multa sanatate lui Teo

Andy_galro sper sa nu fie nimic grav si sa scapati repede de el

Babytza mai mai ce scump e soricelul

Piolica ma bucur mult ca nu ai nimic , moa voi deja incepeti cu cadourile de Craciun , sigur vei mai lua ceva pana atunci

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lidia homeopata mea, cu state vechi in homeopatie, trainer al Boiron si alte distinctii nu da tratament fara un diagnostic initial pus de medicina alopata. De exemplu cand cu aciditatea mea la inceput de sarcina a zis ca nu se baga pana nu stie exact ce e acolo = faceti dumneavoastra o gastroscopie. Radiografia este o modaliate de diagnostic, mai invaziva ce e drept dar tot o modalitate. Daca ei iti dau remedii pentru tuse si tu ai pneumonie cum e? Bine sigur nu. In plus ea mi-a spus clar, daca o laringita de exemplu merge prost chiar cu tratament homeopat nu stai sa astepti cine stie ce minune fugi cu ei la spital si vedem noi dupa ce ai un rezultat exact ce e de facut. Sigur sunt medici si medici dar eu as fugi mancand pamantul daca homeopata mea s-ar apuca sa ne trateze fara un diagnostic prealabil. Apoi cu acest diagnostic, in functie de mine ca om, imi da ceva sa imi fie bine si eventual sa nu mai fac dar repet pe baza unui diagnostic pe care nu il pune ea neaparat. Btw a mea a fost pediatra inainte sa se specializeze in homeopatie dar cand se simte depasita (de 20 de ani a iesit din pediatrie) ma trimite la medicii alopati. Ca si la tine si la mine a se considera PARERE PERSONALA.

Dieta!!! Sa va zis sa nu va zic????
Gata ma va zic. Eu sunt la o dieta sugar low. Adica incerc sa mananc cat mai putin zahar procesat ca sa zic asa. Nu vreau sa slabesc doar ca am descoperit ca problemele cu canalele infundate de la sani, parca v-am povestit eu despre asta, pot sa fie de la o infectie cu Candida (nu am cum testa laptele matern in alte locuri testele sunt negative), bacterie ce traieste cel mai bine in mediu zaharos. Asa ca la recomandarea unui medic incerc o dieta sugar low, ideal sugar free. De sambata pana acum m-am tinut cu doua abateri (adica low am fost dar nu free). Sa vedem ce si cum se alege. Analizandu-mi istoricul de dupa nastere si pana acum am constatat ca aportul de dulce a crescut semnificativ - eu nu mancam dulce deloc inainte si pare logic sa fie o infectie cu Candida la san, asimptomatica. Deci sunt si eu cu voi in grupul de sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci, abia am venit de la dr
cand am plecat avea deja 38.9...acolo avea 39 fix
faza e ca a facut diaree si nu ami putem pune supozitor
dr a zis ca e o viroza urata....mai are un caz
l-a aspirat, aerosoli, injectie cu nu stiu ce sa nu mai afcaa febra mare la noapte

regim pt diaree, plus debridat, furazolidon, lapte fara lactoza....

a urlat rau la aspirat, dr a zis ca sunt multe secretii dar nu sunt urate....
in gat nu mai e asha rosu

nu avem inca 24 ore de la inceperea tratamentului, deci mai avem de asteptat...

s-a mai confruntat cineva cu asha ceva?? adica mai multe zile febra, sa scada si iars a creasca, desi suntem pe antitermice din 4 in 4 ore? cat tine treaba asta???

si sa va zic de soacra: de dimineata nici nu a venit sa-l vada (stam in aceeasi casa, cica relatii bune)
matusa care e in vizita la prima ora era la noi si socrul la fel
a trebuit sa-l duc pe R la ele in camera sa aspir, sa aerisesc,....ca altfel nu cred ca-l vedea
de atunci n-a maid at prin camera!!!!!!!!!!!!
o zice ca ne odihnim, ca en punem poalele in cap.....
dar i-o voi zice intr-o zi, n-o las asha, ca asa imi face la greu si cand are nevoie se pisiceste pe langa mine

nu aveam envoie decats a o stiu alaturi, de o vorba buna!!
daca nu era sotul, nu stiu ce am faceam!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Miruna iti doresc sa reusesti sa ti cura asta cat iti doresti tu!!!!

Cristina Radu e un scump. Iti vine sa-l mananci!!!

Babytza ff tare soricelu. Nu va e mila de el ca inghite atata apa?!?! O sa ajunga sa faca baie pe uscat!!

claudinna Offf mai mami, prin ce trece Razvanel!!!! GROAZNIC!! Noi nu am fost in aceasta situatie, nu stiu ce sa zic... Nici de data asta nu ati primit un diagniotic sigur? Banuiesc ca nu!! De soacra, nu te supara, mai ales acum cand ai atatea pe cap!! i-o fi frica ca aveti gripa si nu vrea sa ia..... zic si eu... se gandeste ca ea, femeie batrana o duce mai greu pe picioare decat voi.... Un mare pupic din partea noastra pentru Razvanel cumintel

ange, lumi, nikolici

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom va urez dupa acum Noapte buna,ca nush cum apuc sa intru

Miruna exact la fel e si homeopatul nostru,daca nu se poate altfel ne recomanda consult la dr.de fam.Succes pe mai departe in cura de slabire.

Cristina cat de dragutz e Radu

Babytzace scump e David..inghite bine la apa,da si pe tati il pune...Andy s-a obisnuit cu scoala ,ii place tare mult,noi avem probleme cu d-na din pacate,sunt suparata pe chestia asta

Claudinna offf ce rau imi pare ca aveti asa probleme,ici multi lu'Razvanel,cat despre soacra no comment.

Ange ati facut temele?

Lumi

Nikolici ce mai fac vecinii?Au terminat?Uite iti urez dupa acum si tie somn usor si liniste maine.

Piolica super,super,super..acuma go,go,go

Andy_g si Andy a avut si i-a trecut cu antibiotic,tot asa mic era,parca si mai mic.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput