Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (212)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
angelynna82 spune:
Clau off ce rau imi pare ca treceti prin atatea, va dorim multa multa sanatate si speram sa treaca cat mai repede de viroza asta
Las-o in pace pe soacra, daca atat crede ea ca tre sa faca atunci asta e…asta mai lipseste sa te superi si din cauza ei
Laura le-am facut temele la romana, mai ramane maine la mate
Nocom de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angelynna82 spune:
Laura de ce esti suparata pe doamna lui Andy? de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
iepurila spune:
pt Gruia (dar sa nu spui la nimeni) Device-ul e un Alaska luat de mami din Metro la 44 ron. Si asa for fun am vazut chiar asta seara in Kaufland unul de jucarie cu bilute de polistiren pe care sa le aspiri (probabil ca Elena le-ar manca) la 48 ron. pai nu mai bine ne luptam cu Alaska lu' mami?
claudinna spune:
suntetin dragute!
ma bucura ca Razvan nu si-a pierdut veselia, mananca bine, bea lichide la greu si sper sa trecem repede peste asta
nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva!
l-a invatat matusa cum o doare capul si el pune mainile in cap si misca semnificativ din el...acum, daca-l intrebi ce l-a durut, face la fel!
cat despre soacra...eu sunt o persoana destul de independenta si oricum nu o lasam sa stea cu Razvan ca in astfel de situatii trebuie sa fiu conectata 100%, nu ma pot desprinde, nu pot sa mananc, nu ma pot odihni... dar daca-i era teama ca ia ceva (Nocom, asta ar fi singurul lucru plauzibil si m-am ganditm si eu la asta), putea macar sa vina sa intrebe din cand in cand daca avem nevoie de ceva...ma rog, imi spusai si eu oful aici, dar noi sa fim sanatosi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Piolica, zanatica cumnata-ta asta. Cum ma sa comunice in scris??
Monyca, multa putere sa mergi mai departe cu burtica si alaptatul. De ce nu delegi o parte din treburi lui tai? De ex sa faca el micul dejun... cat iti faci tu unghiile. O mare ca reusesti sa fii si cocheta, probabil si iesitul in lume are un cuvantd e spus aici. oricum, toata admiratia.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
felicic76 spune:
claudina: va dorim sanatate multa Nu te mai enerva acum cu soacra, las' ca ai tu grija de ea mai tarziu
(in legatura cu persoane mai in varsta, ma gandesc la mama, care-i topita dupa Vlad si celelalte 3 nepoate, oare in sinea ei nu s-o fi saturat? A crescut 4 copii si mai este si educatoare.... Io am zis ca ma gandesc de doua ori inainte de a i-l pasa pe Vlad intr-o vacanta. Azi a fost la mine si mi s-a parut un pic deplasat cum imi atragea atentia la fiecare lucru (normal pentru mine
) pe care il facea Vlad si care ei i se parea usor interzis: seratre, aragaz, oale, stecuratori furate si duse la locul lui de joaca, butoane si tranteli de DVD etc, lucruri pe care nu i le interzic lui Vlad in speranta ca-si va potoli curiozitatea, pentru ca daca apuc sa-i spun" nu-i voie" parca i se aprinde un beculet care nu se stinge decat atunci cand pune mana/gura/limba pe lucrul interzis. L-am lasat sa se joace/plictiseasca pe la congelator pana l-am prins ca vroia sa-si puna limba pe sertarele inghetate
. Am spus nu este voie si de atunci, de fiecare data cand deschid congelatorul el il priveste cu limba scoasa
ma rog, ideea ca eu ii acord circumstante ca-i mama, daca era soacra probabil acum ziceam altceva
multumesc pentru sfaturile cu porcina(nerantula chiar nu stiam de vitamina D, multu'), cred ca ma rog sa nu iau nimic, incerc sa stau mai mult pe acasa, dimineata am fost intr-o institutie a statului unde de obicei sunt cozi iar acum era NIMENI
Am pus-o totusi si pe vremea de afara, parca nu-mi vine sa cred ca nu se mai bulucesc oamenii din cauza porcinei
In alta ordine de idei: am o durere surda in urechea stanga, care se acutizeaza pentru cateva secunde, ma doare gatul si am probleme cu masticatia pe partea stanga. Giuli help
bitza2008 spune:
Buna seara!
Piolica,Luminita,Andy.p sunteti niste dragute!
Eu sunt mucoasa noroc ca e tati si ma ajuta...la noi a nins
azi dimineata era totul alb afara!!
Piolica ma bucur ca a disparut uratul!
Claudinna noi am patit asa! In a 3-a zi a disparut febra si nici in ziua de azi nu stiu exact ce afost...dar a fost groaznic,febra 40-ambulanta-spitalizare 2 nopti in niste conditii de groaza nu manca,lichide ii dadeam cu seringa de la Nurofen,noroc cu tzitzi.
Multa sanatate lui Razvanel!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Vroiam sa zic...a nins si nu la-m putut scoate pe Lucas afara ca nu are decat niste ghete de pele intoarsa
Din cauza porcinei nu mai mergem sambata la mall cizme ii voi lua copilului cand se topeste zapada cred
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
CD27 spune:
claudinna si la noi a fost asemanator in vara cand l-am avut internat, febra mare cateva zile, cu toate antitermicele, chiar si intravenos, febra tot crestea, dupa ce i-au pus supozitor la spital a facut diaree, la noi diagnosticul dr lui a fost enteroclita virala, in spital au zis doar ca e o viroza urata, cam 4 zile cred ca a durat
cat despre soacra....foarte urat din partea ei, hai sa fim seriosi ce putea sa ia de la copil in afara de o mica raceala/viroza ehh voi sa fiti sanatosi
multa sanatate si o noapte fara febra
piolica ce cumnata mishto ai dar fii atenta la a mea, i-a adus acum si cadoul Mikului de ziua lui (la care n0a venit ca era ocupata la mare
) si i-au adus niste hainute, incaltari, un trenulet si....se zice ca ar exista si o geaca, dar sotzul meu i-a zis ca Mikul are multe geci asa ca nu ne mai dau si geaca, poate o dau la altcineva
a intors-o frumos cum numai ea stie si poate ca de fapt nu a mai adus geaca sa nu ocupe locul aiurea daca mai avem altele, dar daca o vrem neaparat ne-o da
andy_g multa sanatate, am vazut pozele noi cu smecherelul tau cu ochelari
Rox eu n-am primit niciun mail cu pastilutele
Mami de Mikul Robert Constantin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Piolica, pai cu asa vesti bune poate vine si bb2 curand
Claudinna, imi pare rau ca ingrosati si voi randul bolnaviorilor.Multa sanatate lui Razvanel
Laura.Ce probleme aveti cu doamna ?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)