Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
Raport de dimineata despre Monis Totul e bine, o supara un hemoroid fara de care spune ca ar fi "fluturas". Bebe e bine si el, un pic de icter acolo, dar in limite normale. Azi spera sa plece acasa. spune ca foarte utile ii sunt absorbantele pregatite acasa si chilotii de unica folosinta. Cam atat am tinut minte desi am vorbit mult, esentialul e ca sunt bine amandoi. Ionela Bafta la medic azi. 
35+
Chiara Ada
andrutza spune:
A nascut cineva racita cobza??? Sunt rupta, acum m-am gasit, cat a fost Simona racita nu am patit nimic, acum, din senin, durere in gat, nas infundat si stranuturi repetate. Ma credeti ca asta a fost frica mea si la prima nastere, sa nu fiu racita cand nasc??? Dar pana nasc eu.... trece si mama racelii 

Simona deja e innebunita, toata lumea o zapaceste cu venirea fratiorului, desi eu nu am vrut asta si nu i-am mai vorbit in ultima vreme ca sa nu se simta data la o parte, si in concluzie n-a mai vrut sa o duc eu azi la gradi si nici macar s-o imbrac. Dupa care mi-a spus sa ma duc si la serviciu 

Asta e, suport, ca doar eu sunt vinovata ca sunt purtatoare de bebe, tati nu 
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrutza A nascut cineva racita cobza??? Sunt rupta, acum m-am gasit, cat a fost Simona racita nu am patit nimic, acum, din senin, durere in gat, nas infundat si stranuturi repetate. Ma credeti ca asta a fost frica mea si la prima nastere, sa nu fiu racita cand nasc??? Dar pana nasc eu.... trece si mama racelii ![]() ![]() |
35+
Chiara Ada
Flavours spune:
Buna fetelor,
am intrat fuguta sa va spun ca am nascut aseara la 19:52, bebe tudor, 3 kg, apgar 10.... mai intru eu ca am laptopul cu mine, dar acum sunt ametita.
pupici
39 sapt 
Tudor
AMR 2 zile!!!
andrutza spune:
Ma bucur tare mult pentru Monis, cred ca e in al noualea cer !!! Problema cu hemoroizii am avut-o si eu la prima nastere, o au cam toate fetele, care nasc natural cel putin, la ceza nu stiu. Asa ca e bine sa aveti la spital un unguent sau niste supozitoare, ca pot fi foarte durerosi. Eu am folosit data trecuta Ultraproct si mi-a trecut durerea instantaneu, plus niste supozitoare de la plafar.
39+ Daniel Stefan
andrutza spune:
Felicitari, Flavours, sa-ti traiasca printisorul, sa te bucuri de el si sa te refaci repede repede !!!!
Si, bineinteles, felicitari si pentru Tinonino, abia astept sa aflu detalii, ca a nascut indus si a fost ok !!!! Multa sananate tie si bebelusului tau si mult mult laptic !
39+ Daniel Stefan
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours Buna fetelor,am intrat fuguta sa va spun ca am nascut aseara la 19:52, bebe tudor, 3 kg, apgar 10.... mai intru eu ca am laptopul cu mine, dar acum sunt ametita.pupici |
35+
Chiara Ada
lylyana.ion spune:
Neata!
Felicitari Tinonino! Refacere usoara si sa veniti repede acasa!!
Bine ai venit pe lume RADU STEFAN!!
Felicitari Flavours! Recuperare grabnica si asteptam mai multe detalii 
Bine ai venit pe lume TUDOR!!
Shtephy, nu are ecograf la cabinetul ala, nu stiu nimic despre bebe
decat ca ii place in burta si nu da semne sa iasa
EDIT: azi implinim 39 de sapt
Lili
39 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
si acu' cateva agitate: 

NASTERE USOARA COQUELICOT!!!