Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Felicitari mami Tino!

Felicitari mami Flavours!

Sa aveti bebei sanatosi si norocosi, fara colici si mancaciosi!

Many_bani sa fii iubita si fericita alaturi de familiuta ta draga! La multi ani!

Stef, dar tu chiar nu dormi deloc! In timpul zilei inteleg ca printesica nu doarme, deci nici tu... Cum rezisti doar cu 2 ore din 24?! Of, acum cand ar trebui sa iti reincarci bateriile!!

Ionela, bafta la dr!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami FLAVOURS! BB TUDOR!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ma bag la facut capitol nou, ok? Cu felicitari pentru Flavours 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buuunnn... m-am intors cu vesti....
Bebe e MARE are 3572g... si dupa eco DPN-ul 17.11
Din pacate nu prea mai are loc el acolo... dar trebuie sa mai stea vreo 2 sapt... Daca nu declansam pe 21 nasterea... atunci pe 27 cel mai tarziu. Din pacate doctorita mea pleaca saptamanal la Bucuresti la un curs... cate 3 zile... deci am emotii sa nu se hotarasca el sa ma cunoasca fara d-na dr. oricum... m-a prezentat unui coleg al ei care va veni de acasa daca ea nu e in oras... dar spera sa fie ea. Bebe e cu fata spre toata lumea... adica nu e cea mai buna pozitie... si mai are si circulara... poate chiar dubla dar nu a reusit sa vada bine. Sa speram ca va vrea si el natural sa iasa... dar nu imi garanteaza ca vom folosi anestezie daca are avansul prea mare si cordon si pozitie mai putin buna.... sper sa fie ascultator.
Pana pe 21 ( cand teoretic merg doar la control) mai e tare putin... eu nasteam prin decembrie la anu' .... si mai sunt numai 16-21 zile
Placenta gr 3, 160 b/minut

Gata... am spus tot ( cred) dar incoerent....

( Cuscra, am intrebat si a spus ca sunt mai multi medici care pleaca la Londra pe 4.... nu stia exact lista... deci poate e bine sa intrebi )

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FELICITARI TINONINO SI FLAVOURS

LORELIX
DANIEL 38 +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput