Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Doamne ,dar rau mai merge forumul asta
Ma intreb cum o fi peste cateva ore cand se aglomereaza daca acum abia face fata.

Katy ok,m-ai lamurit .Nu intelegeam termenul "nu i-ai folosit" si ma gandeam la ce-o folosi fata asta chestiile inotatoare ...

Diana te asteptam cu vesti

Andrutza parca vad ca pana sambata ti se declanseaza singura nasterea.Hai relaxeaza-te,nu te mai stresa asa te rog.

Roxyaly ma bucur ca ai aparut,imi faceam griji pentru voi.Poate ne povestesti ce s-a intamplat

Dienutze fir-ar sa fie de complotisti .
Eu nu am pofte de-astea

Ionela zici ca o sa te bagi la cursuri ...si practice sau doar teoretice?
Sper ca nu te deranjeaza ca fac haz de necaz(al altuia evident ,ca de era vorba de mine nu stiu daca imi mai ardea )

Dymomo mai nimic nu se mai pune la dispozitie in spitale in ziua de azi ... surorii mele cand a cerut un algocalmin i s-a zis ca nu e farmacie acolo

Krelia ne vom gandi la voi
Esti tare ca de obicei cu Ps-ul ala

Lyly uau ,asa mult mai sta?...ii place la tine in burtica mult.I-a mai estimat greutatea?

Alexa trebuie sa mai rezisti putin,greul a trecut.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Fetelor am o mare rugaminte...poate incercam sa nu mai latim paginile,se citeste tare greu asa.Mai punem spatii intre majorete,cantareti & co,ok? Please nu va suparati.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Tinonino! Sa-ti traiasca baiatul!

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Hai Coquelicot!!!

Hai Flavours!!!

Hai Zodie de foc!!!

Nasteri usoare fetelor si va asteptam cu vesti bune!

_

Mergi la inceput

La multi ani frumosi si sanatosi draga noastra Many_bani!!!Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de familia ta ,mai ales de noua minune din viata voastra,Vladut!

_

Mergi la inceput

Daca mai bantui un pic pot sa pregatesc cafeaua ca acusi voi va treziti si eu am dormit in vreo doua reprize 2 ore jumate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Felicitari noilor mamici!

Tin pumnii pentru azi la fetele care merg la doctor!

Offf, Shtephy, stiu cum e ca si eu fac destule nopti albe...
Dar tu de ce nu poti dormi? Mie mi se pare uneori ca ba nu pot respira, ba ma iau atacurile de panica, nici nu le mai enumar pe toate. Uneori insa ma ajuta daca ma mut din dormitor pe canapeaua din sufragerie.

Eu sper (si ma tem) ca nu mai am mult: azi am fost la doctor si a spus ca Sophia e acum foarte-foarte jos; capsorul ei e ca un dop... nici nu m-a putut controla bine ca ea bloca calea Cred ca a si deranjat-o un pic cand i-a scarpinat capsorul cu gelul rece,ca urmatoaele ore fetita mi s-a tot foit prin burtica.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, burtici si mamici, FELICITARI TINONINO , sa-ti traiasca puisorul! Many Bany La multi ani, draga noastra, cred ca e cea mai implinita zi de nastere a ta. Roxyaly Nu ne mai lasa fara vesti ca ne-am gandit la tine. Ma bucur ca sunteti in 2, e bine pt bebe. Ionela Si tu prin mai deci. Facem chef dupa prima partida? Coquelicot, Flavours, Zodie de foc Nasteri usoare, bebei sanatosi! Laura B, Laura G tineti-ne la curent, va tinem pumnii stransi. 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata !
Poftim la cafea... laptic, ceiut...
Am reusit sa adorm asa... pe la 3 3 si ceva... si acum ma pregatesc sa merg la medic... Am un arsenal de chestii de vb cu ea... sper sa aiba timp ca e asa o nebunie acolo incat uneori ma simt prost sa o rapesc prea mult.... chiar daca ea are rabdare

Felicitari Tinonino!
Bun venit Radu Stefan!!

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ionela zici ca o sa te bagi la cursuri ...si practice sau doar teoretice?
Sper ca nu te deranjeaza ca fac haz de necaz(al altuia evident ,ca de era vorba de mine nu stiu daca imi mai ardea )

Cum sa ma supar, draga mea? Nu stiu daca si practic.... adica na... poate ceva teorie si explicatii gasesc oficial... cu chitanta sa justific sotului... dar practic...hmmm...

Laura B, multumim pt urarile de bafta la medic

Andre, mare chef facem....( editat ceva mai tarziu mesajul... iar mi-a fost lene si am dat copy/paste

Coquelicot, Flavours, Zodie de foc, sa aveti nasteri usoare!!

Gata, facut teme... am plecat!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami TINONINO! BB RADU!

Pt. cine se trezeste mai tarziu, poftiti aici la si !

Pt. de azi:

HAI, FLAVOURS!

HAI, ZODIE DE FOC!

HAI, COQUELICOT!

Pt. sarbatorita zilei:

MANY_BANI!

Si de restul, pt. toate si !

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput