Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Pentru fetele de la iasi: -in maternitate aveti voie cu halatul si papucii vostri, camasa de la ei -pt BB aveti voie(si chiar e indicat) sa aveti hainute de acasa(pelinci va dau ei) -in afara de prima toaleta a copilului care se face cu produse de la ei nu prea veti mai vedea mare lucru asa ca va sfatuiesc sa aveti la voi: -spirt pt buricut si deasemenea baneocin pudra; -bepanten pt fundulet: -fiole de ser fiziologic pt ochisori si nasuc: -vata atat pt voi cat si pt BB(nu se recomanda servetelele umede ci vata umezita cu apa calda pt fundulet) si la al meu ii merge f bine asa; -scutece pt BB; -supozitoare cu glicerina si analgezice pt voi ca sa nu va rugati de ele pt un calmant dc e cazul(algocalmin sau piafen fiole). Eu una am fost dezamagita de multe in spital dar pt pt voi va fi mai bine. ![]() mami fericit de Dan Mihail |
Multumim pt informatii

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
zuza_zuzi spune:
fetelor,
bebica al vostru sughite des in burtica?
la mine are program de 2-3 ori pe zi. Tresare regulat, sper ca asta sa fie sughitat...nu altceva 
poop
36+
bebelinda Andrada Ioana
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui zuza_zuzi fetelor, bebica al vostru sughite des in burtica? la mine are program de 2-3 ori pe zi. Tresare regulat, sper ca asta sa fie sughitat...nu altceva ![]() poop 36+ bebelinda Andrada Ioana |
la mine sughite, se partzaie,si face si balonase...bolboroseste...

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
zuza_zuzi spune:
my lady si eu simt bolboroseli, am inteles ca e lichidul amniotic care se misca.
p.s: si noi am avut nunta in august, am fost miresica insarcinata de asemenea. Casa de piatra si bebici sanatosi!
36+
bebelinda Andrada Ioana
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui zuza_zuzi my lady si eu simt bolboroseli, am inteles ca e lichidul amniotic care se misca. p.s: si noi am avut nunta in august, am fost miresica insarcinata de asemenea. Casa de piatra si bebici sanatosi! 36+ bebelinda Andrada Ioana |
mersic gagica

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui shtephy Katy nu m-am prins deloc ce ai vrut sa zici aici ,asa ca mai bine ma lamuresti ca sa nu-mi las imaginatia sa zboare
Rgagapie iti doresc casa de piatra si multa fericire! ![]() _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+![]() |
pai ce e asa de greu de inteles
ca de cate ori am facut dragoste ,sotul niciodata nu a ejaculat in mine pt a nu declansa nasterea .....dar acum ca sunt la termen si vreau sa nasc mai repede am sa ii zic sa ejaculeze.... binenteles daca va vrea si va simti nevoiae pe inteles ? sau mai explic inca o data

Alexandra
38 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 KATY nu mai fi necajita...Hai...mult a fost putin mai e ....Pupici multi ![]() ![]() ![]() Lidia ![]() |

incerc sa rezist cat pot de mult

Alexandra
38 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

My_Lady0091 spune:
mamaaaaaaaaaa..........a dat pofta sexului peste voi....![]()

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
shtephy spune:

A nascut Tinonino!!!Radu Stefan are 3200g si 50 cm .Felicitari draga noastra mamica!!!Spune ca nu a fost greu,doar ca au venit mai tarziu contractiile.Bine ai venit pe lume Radu !Sa fii sanatos si sa ai numai zile frumoase.

PS Transmite tuturor pupici si intreba cine a mai nascut![]()
Te pupam si noi mamico![]()

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+

dar acum as incerca si pe nenea