Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 16
dymomo77 spune:
Pentru fetele de la iasi:
-in maternitate aveti voie cu halatul si papucii vostri, camasa de la ei
-pt BB aveti voie(si chiar e indicat) sa aveti hainute de acasa(pelinci va dau ei)
-in afara de prima toaleta a copilului care se face cu produse de la ei nu prea veti mai vedea mare lucru asa ca va sfatuiesc sa aveti la voi:
-spirt pt buricut si deasemenea baneocin pudra;
-bepanten pt fundulet:
-fiole de ser fiziologic pt ochisori si nasuc:
-vata atat pt voi cat si pt BB(nu se recomanda servetelele umede ci vata umezita cu apa calda pt fundulet) si la al meu ii merge f bine asa;
-scutece pt BB;
-supozitoare cu glicerina si analgezice pt voi ca sa nu va rugati de ele pt un calmant dc e cazul(algocalmin sau piafen fiole).
Eu una am fost dezamagita de multe in spital dar pt pt voi va fi mai bine.
mami fericit de
Dan Mihail
krelia spune:
'elo burtix!
am ajuns si eu la ceas de seara.....sunt cu voi in gand....cu 

alaturi de toate fetele care se pregatesc pentru marea intalnire
.....si sa va spun ca maine voi fi la spital cu toate "halea" dupa mine...insa, fara nici o certitudine...ma opreste, nu ma opreste...nasc, nu nasc...
Dau de stire la orice modificare in program si Cuscrelu' va transmite, ca doar e de meserie!![]()
nopti linistite si sa ne povestim cu bine cat mai curand!

ps. Capri e puternic si spera sa nimereasca buzunarele ![]()
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
DianeAli spune:
of of mai fetelor!
multumesc pentru sfaturi! noi nu avem interdictii.. sa vad cum stam cu nivelul hormonasilor,dar daca intrec limita..cred ca o sa ne tinem de prostioare

.
deci dienutze eu zic sa nu disperi ![]()
!
34+
Lorin Edward
lylyana.ion spune:
succes maine, asteptam vestile 
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia Dau de stire la orice modificare in program si Cuscrelu' va transmite, ca doar e de meserie! |
am fost si eu azi la dr....mi-a zis ca mai sta bebe acolo vreo 10-12 zile
si care speram sa scap zilele astea
. ma duc iar peste o saptamana la control, asta daca nu se intampla minunea pana atunci...Lili
38 cu
Alexandru
mihamora spune:
Sunt in urma rau, nu reusesc deloc sa tin pasul,si cum se mai si latesc paginile de la majorete deabia ma chinui sa citesc.
Vreau sa felicit toti fulgusorii nascuti si mamicile lor! Sa fiti sanatosi cu totii!
Dienutze - foarte frumos numele.
Betty - ti-am admirat si eu baietii frumosi. Felicitari pentru perseverenta cu alaptatul, deci pot samaastept si de data asta la dureri groaznice,ma gandeam ca scap mai usor a 2a oara.
Monis -felicitari mamico!!! L-am vazut pe frumosul Iulian , sa va traiasca!!! Felicitari si taticului!
Dymomo - bine ati venit acasa! Felicitari pt bebe cumintel si frumos.Multumim tare mult pentru informatii 
Ramona - incearca si cu lapticul tau pt ochisor, nu ii face nimic rau, nu iti fa griji.
Speranta - sa iti traiasca comorile,felicitari!
Tinonino - nastere usoara! 
Cory - mabucur ca sunteti bine si ca lui bebe ii place lapticul lui mami.
Flavours - nastere usoara! 
Lidia - faina reteta , multumim.
Zodie de foc - 
COQUELICOT - 
Nasteri usoare si bebei sanatosi va doresc.
Gata,am reusit sa ajung la zi.
Michelle
36 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lalu_79 spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Pentru fetele de la iasi: -in maternitate aveti voie cu halatul si papucii vostri, camasa de la ei -pt BB aveti voie(si chiar e indicat) sa aveti hainute de acasa(pelinci va dau ei) -in afara de prima toaleta a copilului care se face cu produse de la ei nu prea veti mai vedea mare lucru asa ca va sfatuiesc sa aveti la voi: -spirt pt buricut si deasemenea baneocin pudra; -bepanten pt fundulet: -fiole de ser fiziologic pt ochisori si nasuc: -vata atat pt voi cat si pt BB(nu se recomanda servetelele umede ci vata umezita cu apa calda pt fundulet) si la al meu ii merge f bine asa; -scutece pt BB; -supozitoare cu glicerina si analgezice pt voi ca sa nu va rugati de ele pt un calmant dc e cazul(algocalmin sau piafen fiole). Eu una am fost dezamagita de multe in spital dar pt pt voi va fi mai bine. ![]() mami fericit de Dan Mihail |

pt informatiile pretioase!!! Nu ma asteptam sa avem voie cu hainute pt bebe, o sa le adaug in bagaj.Mai am putin si car cu mine toata casa Daca mai sunt lucruri bune de stiut si daca bebe Dan iti lasa putin timp sa ne mai scrii, asteptam mai multe informatii.Ce anume te-a mai dezamagit?
Pupiiiici

37+
douradoudou spune:
helloooooooo....noi nu avem nimic nou de raportat...doar ca mai sta putin maryouma in spital...eu nu stiu cum sa mai rezist fara ea...anyway...fetelor mai stie cineva ceva de adriana??? va
pe 
Alexa, mami de
Maryam buburuza (17.09.2009)
miany75 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou helloooooooo....noi nu avem nimic nou de raportat...doar ca mai sta putin maryouma in spital...eu nu stiu cum sa mai rezist fara ea...anyway...fetelor mai stie cineva ceva de adriana??? va pe ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009) |
Multa sanatate buburuzei si sa mergeti cat mai repede acasa!!
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
shtephy spune:
Miany ma bucur tare mult ca ai gasit timp sa vorbesti cu noi.Ne e dor de tine
.Te astept sa ne povestesti despre David cand mai gasesti tu un pic de timp.

Acum am vazut ca ai revenit cu noutati.A crescut bine minunea ta .Eu cred ca va prinde multe puteri dupa ce va trece de 3kg si un pic.Va tin pumnii sa resiti sa papati numai san.
Cory felicitari inca o data pentru alaptat,banuiesc ca ti-a dat mult curaj dna dr Culcer
.
Multumim ca ne tii la curent cu situatia lui Flavours.
Lidia mi-a scapat reteta de papanasi,stiu ca am vazut-o dar am zis ca revin si apoi am uitat.Poate o mai postezi o data,please
Laurag sa vii cu ce vesti vrei tu de la medic ![]()

Smaranditza ,da,eu te intrebam.Se pare ca mai ai putin de asteptat ,sper sa fie atunci cand vrei tu![]()

Lalu bravo ca ai vesti bune,sa vina micuta cand e pregatita![]()

Dankutza esti tare simpatica cu vinul si Neamtul
.Tin pumnii sa lase "aerele de fata mare" (
si sa puna mana sa faca treaba(de fapt nu mana,altceva![]()
)
Katy nu m-am prins deloc ce ai vrut sa zici aici ,asa ca mai bine ma lamuresti ca sa nu-mi las imaginatia sa zboare![]()
| citat din mesajul lui Katyuscha21 aaaa si inca ceva referitor la ![]() eu nu i-am folosit niciodata tocmai din cauza asta .... de a nu naste prematur ca stiam despre ca daca fac contactul unde nu trebuie nasti prematur dar acum pot ca is la termen si nu ma mai tem de nimik dar acum as incerca si pe nenea ca cine stie poate poate vine bb![]() ![]() |
Rgagapie iti doresc casa de piatra si multa fericire!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui shtephy
Miany ma bucur tare mult ca ai gasit timp sa vorbesti cu noi.Ne e dor de tine
.Te astept sa ne povestesti despre David cand mai gasesti tu un pic de timp.

Acum am vazut ca ai revenit cu noutati.A crescut bine minunea ta .Eu cred ca va prinde multe puteri dupa ce va trece de 3kg si un pic.Va tin pumnii sa resiti sa papati numai san.
multumesc de incurajari..esti o dulce ,ca intotdeauna...
sper sa ai dreptate si sa nu raman fara laptic pana atunci....
O sa incerc sa intru si eu cat pot ,ca si mie mi-e dor de voi si as vrea sa va fiu alaturi in aceste momente..
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI

dar acum as incerca si pe nenea