Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!
Raspunsuri - Pagina 15
Katyuscha21 spune:
referitor la eu parerea mea e ca puteti atata timp cat nu aveti sacina cu probleme.....care sa va declanseze nasterea imediat....eu sincera sa fiu cu Andrei cat am fost insarcinata toata sarcina am avut parte de si se intampla chiar cateodata in fiecare zi sau chiar de 2 ori pe zi depinde si sau tinut prostiile de mine pana sa nasc cu 2 zile inainte de cezariana trebuie totul facut cu cap si sa te simti bine daca nu te opresti ca nimeni nu te obiga sa continui.si acum la fel intradevar a fost mult mai rar dar nu m-am abtinut daca m-am simtit bine si in stare am data bataie trebuie sa iti gasesti o pozitie care sa fie confortabila pt tine si lejera.in rest ......toate vin de la sine....
Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Katyuscha21 spune:
aaaa si inca ceva referitor la eu nu i-am folosit niciodata tocmai din cauza asta .... de a nu naste prematur ca stiam despre ca daca fac contactul unde nu trebuie nasti prematur dar acum pot ca is la termen si nu ma mai tem de nimikdar nu m-am oprit de la dar acum as incerca si pe nenea ca cine stie poate poate vine bb
Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
lylyana.ion spune:
'na seara!
deci fata de azi dimineata mentinem agitate pentru tinonino, pentru andrutza le pastram pentru sambata si adaugam unele noi pentru flavours
HAI TINONINO!
HAI FLAVOURS!
Lili 38 cu Alexandru
rgagapie spune:
Buna seara,
Am vazut ca sunt asteptati noi, iar unii se intorc manie acasa.
Abea acum am reusit sa intru sa arunc o geana sa vad ce mai faceti, sunt cu bigudiurile in cap si sper sa pot la noapte, mani mi-am facut-o si .........
Sincer, abea astept sa treaca ziua de maine .
la toate, poate mai ramn putin si eu pana panc o sa-mi vin somnul .
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +37 Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!!
roxyaly spune:
Saluti
suntem inca cu bebe in burtica.daca rezistam pana saptamana viitoare miercuri pe 11 facem cezariana.Felicitari celor ce au nascut.va pup
sambata facem 37 de saptamani.
35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI
dienutze spune:
Mai fetelor... voi vorbiti de lucruri sfinte ... si eu ma abtin de ceva vreme de frica!
Am senzatia ca toata lumea vb despre asta in jurul meu... nasa fetei pt ca incearca sa vina bebe, unei colege i s-a intors sotul din delegatie si e dupa el , sora mea zicea ca ce cald si bine e in dormitor ...numai buna temperatura pt..., eu cred ca voi toti complotati impotriva mea
Si mai am de asteptat 2 luni si ceva
Soramea radea ca o sa imi faca schema ca o sa uit cum se face
Of, cate sacrificii
36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!
dienutze spune:
Dar sa nu uit pufoasele pt viitoarele mamicute:
HAI FLAVOURS!
HAI TINONINO!
HAI ZODIE DE FOC!
HAI COQUELICOT!
36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Mai fetelor... voi vorbiti de lucruri sfinte ... si eu ma abtin de ceva vreme de frica! Am senzatia ca toata lumea vb despre asta in jurul meu... nasa fetei pt ca incearca sa vina bebe, unei colege i s-a intors sotul din delegatie si e dupa el , sora mea zicea ca ce cald si bine e in dormitor ...numai buna temperatura pt..., eu cred ca voi toti complotati impotriva mea Si mai am de asteptat 2 luni si ceva Soramea radea ca o sa imi faca schema ca o sa uit cum se face Of, cate sacrificii 36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi! |
Hai ca te consolez eu... ca se poate si mai rau ( nu mai spun de cele cu interdictie de la testul pozitiv si pana acum)... Pai sotul e plecat de peste 2 luni... vine curand... dar nu ma vad facand la dimensiunile astea... ca nu ma pot misca... si fara sa ma misc... n-are sens sa ma mai obosesc... nu mai spun ca nici el nu ar avea idei... Dupa nastere.... cateva sapt... pauza... ca la toata lumea... si apoi... pleaca sotul... deci prin luna mai, asa.... cu ceva scheme... desene.... poate mai tin minte cum se face.... Dar ma gandesc serios sa fac niste cursuri ceva... ca o sa uit la ce folosesc unele parti ale corpului...
35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
dymomo77 spune:
Vad ca vorbiti de celebrul dop. Eu una habar nu am cand si unde l-am prapadit. Cert e ca m-am internat pe 28 dim la ora 8 pt monitorizare si dr a zis ca e ff aglomerat(nici paturi nu erau) si dc BB mai sta e posibil sa ma trimita acasa. La monitorizarea de dimineata apareau contractii si au decis sa ma opereze. Seara pe la 16 m-au pregatit pentru sala si dupa monitorizare, clisma si punerea perfuziei cand am coborat din pat s-au rupt membranele. Dar de dop habar nu am. Nu am obs nimic gelatinos. Operatia a decurs bine. Noaptea a fost de cosmar dar dimineata m-am ridicat din pat relativ repede fara ameteli sau greturi. Problema a fost lactatia care a aparut abia a patra zi si el intre timp papa bibe. dar si din acest punct de vedere e o exceptie pt ca dupa 6 zile de bibe accepta san. Oricum cel mai nasol lucru a fost desfundarea canalelor la care am urlat o jumatate de ora si apoi pompa(mai ales cea electrica pe care va sfatuiesc sa o evitati pt ca e a naibii e nasoala).
mami fericit de Dan Mihail
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Saluti suntem inca cu bebe in burtica.daca rezistam pana saptamana viitoare miercuri pe 11 facem cezariana.Felicitari celor ce au nascut.va pup sambata facem 37 de saptamani. 35+ Matei Constantin roxyaly-poze AMR 3 SAPTAMANI |
Ce bine ca ai scris,nu stiam nimic de tine.Rezistati sigur,cum altfelCum te simti?
_
Laura35+ Raluca Magdalena si Radu Mihai