Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

HAI FLAVOURS!!!!

HAI TINONINO!!!!

Tocmai m-am intors de la dr, gogoasa e bine, 2700 g, e pe pozitii...mai ramane sa asteptam clipa cea mare .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

HAI FLAVOURS!
HAI TINONINO!
HAI ZODIE DE FOC!
HAI COQUELICOT!

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Hai FLAVOURS!
Hai TINONINO!
Hai COQUELICOT!
Hai ZODIE DE FOC!

Krelia pe unde esti ? Sper ca nu ai nascut fara sa dai de veste.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cuscra - ma pui pe ganduri... ca de obicei la conferinte din astea se pleaca in grup... te pomenesti ca pleaca si-a mea... o sa vad...

andrutza - cred ca tie si lui bebe va place sa va facem galerie

E super sa ti se faca galerie si va multumesc mult la toate, problema este ca am trecut deja prin doua reprize de emotii mari, doua nopti dormite prost inainte de zilele fixate de medic, doua controale locale nu foarte placute... Numai cand ma gandesc ca pana nasc isi mai baga cativa degetele prin colul meu si mi se face rau... De-aia spun ca e mult mai bine cand nu stii si incep durerile, sau stii ca faci cezariana si ai scapat... Eu sunt tocmai intre ciocan si nicovala acum, ma incapatanez sa vreau sa nasc normal, copilul creste si creste si creste si doctorul ma tot cheama.... Sambata daca nu ma opreste cred ca fac o criza de nervi, sunt si eu om si nu prea mai rezist.

Altfel cu psihicul stau destul de bine avand in vedere...

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Betty nu imi vine sa cred ce te-ai putut chinui cu sanii. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut pana s-a desfundat sanul. Stiu si eu de la sora-mea ca desfundatul sanilor este foarte dureros. Ma ia cu fiori.

Stephy si Dienutze ma bucur ca nu sunt numai eu asa mancacioasa.

coquelicot foarte bine ca ai luat nr meu de tel. Chiar mi-ar face placere sa fiu reporterul tau special, daca timpul imi permite. Cand sunt la scoala, nu prea pot intra pe net chiar daca am calculator in clasa. Spionii aia mici m-ar "da in gat" acasa.

Cory ma bucur sa aud ca bebe este bine si e mancacios.

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Fetelor,tocmai am citit la pepenasi ca maine vin acasa Camy,Flavius si tati

_
Laura35+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mai fetelor, sa inteleg ca de pe la 38 de saptamani incolo sa ma apuc sa fac sex "ca la tinerete" ca sa imi provoc nasterea? Eu as face, dar nu ma vrea neamtu'. Pt ultima partida a trebuit sa ma rog ceva timp de el. Au trecut vremurile cand ma alerga cu "fitilul aprins". M-am rugat aproape 2 saptamani de el. A avut numai scuze de fata mare: ma doare capul, mi-e rau, sunt obosit, e meci .... Cand l-am strans cu usa, mi-a zis ca lui nu-i mai vine cheful de alea-alea stiind ca am un locatar non-stop, care se poate trezi si chiar speria. Ca ii e frica sa nu ma loveasca, sa nu ma apese, sa nu se lase pe mine, sa nu ... si sa nu .... Dar parca nici nu as vrea sa il pierd pe Haiduc care nu e exact pe 22 si 23 decembrie. Cred ca daca ii dau un pahar de vin..... Neamtului, nu lui Haiduc

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

HAI FLAVOURS
HAI ZODIE DE FOC
HAI COQUELICOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

SA INTELEG CA EU LA 34 DE SAPT NU AS AVEA VOIE SA FAC PROSTIOARE????

de-abia mi-a ajuns si mie barbatelu acasa, de vreo zile.. si sa-l mai tin pe tusa???

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianeAli

SA INTELEG CA EU LA 34 DE SAPT NU AS AVEA VOIE SA FAC PROSTIOARE????

de-abia mi-a ajuns si mie barbatelu acasa, de vreo zile.. si sa-l mai tin pe tusa???

34+ Lorin Edward

Pai cica facand poti provoca nasterea... ( metoda naturala pt nastere indusa, orgasmul poate provoca ceva contractii... tot asa si nu's ce substanta din... dar si contactul efectiv) Dar nu merge la toata lumea,.... Unele dintre fete deja fac pt a naste ca-s la termen ... si nimic... dar la altele merge din prima. Cum crezi.... tu stii cel mai bine... Eu as astepta pana pe la 37+ si pana atunci as saliva... daca mai mult nu pot... Alte cupluri nu pot din 1000 de motive... altele decat cele medicale... iar altele fac in pana in ziua nasterii...

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput