Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

GO FLAVOURS!
TRIMIT AGITATELE PENTRU INCURAJARE!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hai Flavours!
Hai Tinonino!
Miany, ma bucur ca ne-ai scris.Sa ne povestesti mai multe despre voi cand ai timp.
Lidia, ce bine ca ai scris,caci mi-am amintit ca vroiam sa-ti multumesc pt reteta de papanasiN-am facut niciodata si-mi plac tare mult ,iar reteta asta e chiar simpla.Vreau sa incerc in we ,ca e ziua copilului si or sa se perinde rubedeniile pe-aici.

_
Laura35+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Cory_b, Miany, ce va fac baietii? Ma bucur ca mai treceti pe la noi... sa fiti sanatosi... si puii si voi!!

Hai Flavours!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

multumim de intrebare ,Ionela...am si uitat sa postez noutati despre noi..suntem bine ,bebe creste (pediatra a zis ca a pus bine in greutate ,avem 2800 acum) ,dar e cam lenes ..nu prea vrea sa suga de la san ,motiv pt care mie mi-a si scazut laptele plus ca nici eu nu m-am simtit grozav( am racit ,m-am si depresat din cauza laptelui)...pe ansamblu suntem k...cu colici ,dar ne place baita si suntem tare activi(cand nu e vb de masa)...

Pt.cele care vor sa alapteze ..puneti-i cat mai repede la san si incercati sa nu folositi tetina...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURADI daca faci papanasi sa ne spui cum ti-au iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Offff Katy, imi pare tare rau ca te chinuie operatia.
Cred ca esti nerabdatoare sa scapi, asta si pt ca pe mine a inceput sa ma cam ia cu acest fel de sentimente si eu nu am operatie sau alte probl, ci doar greutate la miscare si hormoni.
Sa dea Dumnezeu sa ai putere sa treci cu bine si peste asta, si cu siguranta cand il vei vedea pe bb, toate astea vor fi uitate

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

multumesc mult de incurajari le trecem noi ca de asta suntem facute sa le trecem pe toate

LACRAMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari noilor mamici si multa sanatate lor si puisorilor!

Tinonino, Flavours, nasteri usoare si sanatate! La fel ne doresc tuturor!

Shtephy Nu mi s-a adeverit prezicerea. Vad ca mai avem de asteptat. Mergem maine la dr, sa vedem ce mai aflam.

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele eu astnoapte nu am dormit mai deloc ca de obicei numarat calciul de pe pereti cu usoare contractii dar acum sunt bine maine mergem la medic la controlul de rutina speram sa avem vesti bune si de la analizele de sange si paote imi trage si mie o consultatie mai de doamne ajuta.maine schimbam si semnaturica facem 39 de sap deci suntem bine asteptam bb sa vina dar e asa de incapatinat ca mine ca nu vrea sa iasa ii place acolo

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

HAI FLAVOURS! HAI TINONINO!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

HAI FLAVOURS!

HAI TINONINO!

HAI ZODIE DE FOC!

HAI COQUELICOT!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

HAI, TINONINO!!!

HAI, FLAVOURS!!!

NASTERI USOARE, FETELOR!!!

miany, ne bucuram sa stim ca sunteti bine

dymomo si cory, BUN VENIT ACASA CU BEBEII!

Cred ca stephy ma intreba de contractii Nu pot sa deschid inca o pagina sa ma uit in urma, ca merge ff greu DC-ul si am si probleme cu netul astazi
Am mai avut contractii, dar nu regulate...cam la 2-3 ore asa...Sa vedem cum va fi noaptea asta...si maine cred ca il sun pe doctorul cu care voi naste, macar sa ma vada, sa nu stau asa ca pe ace

Lasam agitatele in functiune pe maine:

GO, ZODIE DE FOC!

GO, COQUELICOT

38+

Mergi la inceput