Fulgusori de nov-dec2009(154)-Felicitari Tinonino!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetele! sper ca nu m-ati uitat de tot.... imi pare rau ca nu prea am putut sa intru ,din motive obiective ,v-ati dat seama..si am pierdut momente frumoase...

In primul rand as vrea SA FELICIT TOATE MAMICUTELE FERICITE DE FULGUSORI ,SA LE UREZ NUMAI BINE LOR SI COMORILOR LOR..SA FIE SANATOSI ,PAPACIOSI SI NECOLICOSI ,IAR ELE SA SE BUCURE DE FIECARE CLIPA ALATURI DE EI.....imi cer scuze ca nu fac nominalizari ,dar sunteti multe si eu nu am reusit sa citesc din urma...va si va doresc tot ce imi doresc si mie...

Celor care trebuie sa nasca le urez MULT PUTERE SI SA TREACA CAT MAI REPEDE SI CU BINE! MERITA ORICE DURERE!

P.S. mi-e tare dor de voi si sper sa reusesc sa pot sa intru mai des..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Sa-i tinem pumnii lui Flavours fetele, sa stea bebe pana maine dimi cand avea programata cezariana Mi-a promis ca ma anunta , orice ar fi. Poate vine acasa asta seara si posteaza chiar ea noutati Oricum... tb sa scoatem niste agitate pt Flavours , clar! TINEM PUMNII FLAVOURS, HAI BEBE TUDORfericita mami Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cory_b, Miany, ce va fac baietii? Ma bucur ca mai treceti pe la noi... sa fiti sanatosi... si puii si voi!!

Hai Flavours!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Shtephy,Floricikacum chiar sunt si eu mai linistita si doar numar cu nerabdare saptamanile.De fapt,o sa umblu si la semnatura,chiar daca abia maine schimb
Romanitza,bine-ai revenit!Stii ca avem acelasi DPN si nastem la acelasi spital?Tu,banuiesc ca vei naste natural,nu?Dar,cine stie,poate ne vedem.

Am uitat sa felicit mamica eroina,Betty;cata tarie de caracter ai avut,bravo!Ma bucur ca acum merge bine alaptatul;ce-mi doresc si eu sa fie ok si de data asta,ca la Ducu m-am descurcat.Niste frumosi baietii tai

Gata si semnatura...
_
Laura35+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Baiatul meu scump face f bine. Papam laptic de la san din a doua zi dupa ce s-a nascut, e cumintel si momentan nu ne mai streseaza colicii. Am fost la control la Dr Culcer, un medic EXCELENT. A zis ca e un baietel de nota 20 Doresc la toate mamicutele sau viitoarele mamicute puiuti la fel de sanatosi si cumintei. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Cory_b, Miany, ce va fac baietii? Ma bucur ca mai treceti pe la noi... sa fiti sanatosi... si puii si voi!!Hai Flavours!!
35+ AMR 4+ sapt Mihneaaniversarea nuntiiPOZE
fericita mami Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Hello Lauradi! poate ne vedem pe acolo cine stie!? pai ....natural se pare ca o sa nasc, doar daca am probleme a spus dr ca imi face cezariana.Sa fiu sincera mie imi e taaaaaaare frica de naturala, deja nu se mai vad frunzele de la morcov! dar asta e, dr stie mai bine decat mine, nu?!

35+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FLAVOURS curaj!!! Iti doresc NASTERE USOARA si recuperare rapida.

Mergi la inceput

FETELORRRR...NASTE FLAVOURS. A FOST LA MEDIC SI A OPRIT-O. CREDE CA IN JUMATATE DE ORA INTRA DEJA IN OPERATIE. II ESTE CAM TEAMA, DAR AM LINISTIT-O. VA TIN LA CURENT!HAI FLAVOURS, CURAJ !!!!fericita mami Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Mai punem niste agitate la treaba:

HAI, TINONINO!

HAI, FLAVOURS!

Bine ati venit acasa, mami DYMOMO si BB MIHAIL!

Si mai avem si pt. maine gata de start!

pe burtici si alti pt. proaspete mamici si ai lor bebici!

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

DianaR deci si a doua oara a fost greu cu alaptatul,e clar ca imi faceam iluzii desarte ca va merge totul ca pe roate acum.Inca o sapt si un pic si gata,nu?Vezi cum e si cu trei bobocei.

[

Daaa, maine merg la control, o sa am 38 saptamani fix. Si tot maine hotaram pe cand cezariana, probabil luni sau joi.

CoryB, felicitari ptr bebe linistit si ptr alaptat! Tine-o tot asa!

Cami iti tin pumnii sa plecati maine acasa!

Si niste agitate ptr Flavours, Zodie de foc si Coquelicot! Hai fetelor!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput