Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Sal gagici. Luminita, bun venit printre noi, zapacite ,,senioare cu greutate". Sfaturi, glume, poze din vacante, butoaie pt plans (sau astea parca se umplusera cu varza ), rasete, lacrimi, de toate avem pe aici.
Si o avem pe Aduta, majoreta noastra, pa galli, sefuta, pe Nico, o proaspata nasica, pe Mayan, prajiturica noastra, pe Lumy, cea mai tanara proasptara purtatoare a unei sarcini gemelare.
Tot aici 2 baby: blue, optimista totusi dupa o nereusita si flower, mamica in toata regula, adica saptamana 27, o Libra tare dulcica de felul ei pe nume Elena, o Mona, blonda si intotdeauna cu un sfat bun pentru toate si o Lyly aspiranta ca si noi, dar cam scumpa la vedere.
Si niste absente care speram ca sunt bine: Micomic (sa dea Dumnezeu sa nu fie extrauterina, Cinezee, Menics, Dandana si inca vreo 2-3 dar sunt baba si am memoria scurta.
Oricum: BUN VENIT.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Maaaaa, sunt geloasa de-a binelea. Adica io am ragusit (am vazut ca e trandy in RO) invitandu-va la o "intalnire" in Ist, iar voi puneti la cale o intrunire in Olanda?!

Lyly , cum ai dedus tu ca in Ardeal sunt persoane sobre? Ca avem si noi, printre noi, ardelence, de serioase, nu comentez, dar sobre ... In niciun caz.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Luminita, pot sa iau si eu la bagaje naturiste, ca ai ai provizii!!??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fetelor, deseara e meciuri
ne vedem aici??

astept inca o minune in viata mea!!!

Cu siguranta!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Maaaaa, sunt geloasa de-a binelea. Adica io am ragusit (am vazut ca e trandy in RO) invitandu-va la o "intalnire" in Ist, iar voi puneti la cale o intrunire in Olanda?!

Lyly , cum ai dedus tu ca in Ardeal sunt persoane sobre? Ca avem si noi, printre noi, ardelence, de serioase, nu comentez, dar sobre ... In niciun caz.

adica,vreau sa zic ca nu sunt trendi-frendy ca in Bucuresti,cu burice goale, culori tipatoare pe strada, se imbrca mai clasic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

facem un bairaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam pi cinste,hai, cum zice moldoveanu
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

fata,si io sunt geloasa p-astea mici: auzi tu, sa sa vaza tocmai in holandiaaaaaaaa???????
pai,fata, si cu noi ce faceti???

Mergi la inceput

Baby, daca Galli a facut IA, teoretic e graviduta de o saptamana. DD ajuta sa se si confirme sarcina cu bb frumos si sanatos peste inca o saptamana.

Lyly, asa am zis io si de anul 2009 si uite ce mi-a adus Mos Craciun: o laparo. Sa fie cum zici tu: 2010!

Amy, ce bine ca ai intrat. Nu-i asa ca noi ti-am vazut titicile (partial, ce-i drept)? Lu' Ada ii place de tine! Lu' Ada ii place de tine!

Mergi la inceput

Ia stati asa: Maaaaayaaaaaaaan!!!
In Holandia se schiaza? Si-asa in decembrie nu pot sa fac nimic (din cauza de pauza de dupa laparo). Sotu' imi tot zice sa mergem sa schiem in Austria. Da' daca e zapada buna si in Olanda ... are sotu' un var acolo. Ce-ar fi sa-l vizitam?!

Mergi la inceput

ba,ba,ba, nu va faceti di cap!!!!

Mergi la inceput