Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mai stii, poate ne si cunoastem....
in ce sector stai? sau ai stat, ce scoala, liceu??,

fata, de mergeati in spania, spuneam ca e don quijote
da asaaaaaaaaaa.........
are dreptate,oricum!!

speram ca nu esti suparacioasa!!
fata, da sor-mea e nebuna raaaaaaaaaaau!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

am sa ma documentez cu plantele, stiam de branca si de zmeur si chiar e o idee buna sa-mi fac stoc, dar la naiba cum trec granita cu atatea sticle :-(( mai vedem poate rand pe rand :-))) ar fi o chestie, pana una alta sa ma duc la un medic cunoscator in ale naturistelor...

In bagaju' de cala. Si apoi o sticluta de BU, spre exemplu, iti ajunge o luna. Deci vei avea 3 sticlute. Celelalte nu stiu cum sunt ambalate, unele sunt pastile si probabil,iti e suficienta o cutie.

Sa ne anunti si pe noi daca vei gasi un medic naturist. Si sa ne dai detalii despre tratamente.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

luminita,ar fi bine sa faci analizele,deja, ca acolo, pana te duci la dct,tre sa mori, asa zice mayanul nostru.
in ce oras mergi? si fata ta merge?

Mergi la inceput

fetelor, deseara e meciuri
ne vedem aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mai fetelor, ia faceti si lui baby un rezumat: galli e gravi si eu sunt ultima care aflu????

amy, eu pe 12 fac HSG, sunt programata, gata tot tacamu. nu ma gandesc ce anestezie imi face, cev sigur imi face. altfel ii iau la bataie pe toti. si in decembrie vreu sa fac stimulare si IA.

luminita, bine ai venit!

guze, mona, libra, lumy si toata hoarda de fete un pupic la toate

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

nu,ma, baby, cine ti-a zis tie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

mai stii, poate ne si cunoastem....
in ce sector stai? sau ai stat, ce scoala, liceu??,

fata, de mergeati in spania, spuneam ca e don quijote
da asaaaaaaaaaa.........
are dreptate,oricum!!

speram ca nu esti suparacioasa!!
fata, da sor-mea e nebuna raaaaaaaaaaau!!

ba sunt "suparacioasa' :-))) ca don quijote era uratel si batran si al meu e frumusel !!! :-))) si...are si el destule mori de vantoase pe acolo :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Sa ne anunti si pe noi daca vei gasi un medic naturist. Si sa ne dai detalii despre tratamente.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

negresit!..:-)), daca am sa ma mobilizez sa merg, bineinteles... imi amintesc ca am pe undeva un numar de telefon al unui naturist, dar l-am ignorat mult timp! o sa ma gandesc la tine sambata!... tin pumnii cu laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Luminita. tu cand pleci in Olanda ?eu merg de pe 21 dec pana pe 6 ian,in nordul tari, in Leeuwarden, este cam ca in Ardeal acolo(lume serioasa si mai sobra,fata de Amsterdam)
Sotul prietenei mele era olandez si lui ia placut f tare la Romanica, ca isi luase un teren sa-si faca casa la Pitesti,vroia la pensie sa se retraga acolo Dar ea nici sa nu audaInsa el a murit in 2003,cand baietelul avea 6 luni.Acum el are 8 ani(baietelul) si ii place in Romanica,ca maica-sa vrea sa faca casa la Pitesti....Oricum fostul ei sot era un tip deosebit,cred ca si datorita meseriei(era ziarist), avea o deschidere mult mai mare fata de alti oameni care nu sunt ca olandezi.Stii ca olandezi au multe reguli
Asa ca cine stie, poate ne intalnim toate 3 (si cu Mayan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Nico, ne gandim la tine sambataO sa vezi ca o sa fie bine!!!
2010 este anul nostru norocos!

Mergi la inceput