Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

o sa-ti poarte noroc.Cum sa faci IA Nico cu hidrosalpinx pe trompa?nici gand,tot pe trompa are loc intalnirea gigeilor cu ovulul si la IA,exact ca la natural,acolo si mediu toxic la tine nu facea bine deloc.Doamne ajuta! Pai daca dr.e tinerel si frumusel o sa iasa super laparo,face bine la pisic treaba asta.N-ai nici o treaba daca faci cu anestezie generala,eu polipul la fel l-am scos tot cu generala si eram ca o floricica,nu stii nimic,nu vezi nimic.Fii barbata Nico,ca o sa fie super ok.Punem pariu?

Ada

Ada, si Mona imi spusese ca e musai sa ai trompe bune pt IA. Io calculasem si ma gandisem sa fac IA luna asta, ca ovulez pe dreapta, unde trompa e curata. Fara sa privesc si din perspectiva embrionului, fara sa stiu ca trompa cu hidrosalpinx o sa-l "scuipe" pe bb cu "otrava".

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Lumi,
Inseamna ca odata eliminat stresul cu , uite fata , nu e fata, poate se rezolva chiar natural...ce bine ar fi...

Mona
:)

as vrea eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

pai,fata e acolo,mona, are 20 de ani!!!
tre sa vina baiatu!

luminitoooooo, te trecui pe lista,
daca mai e ceva, sau nu place ceva,
claxoneaza-ma!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

adutoooooooooo,,multumim pt vot!!!

Mergi la inceput

Luminita, daca pleci in Olanda, poate te intalnesti in avion cu Lyly parca ea merge de sarbatori acolo. Si poate te vei intalni si cu Mayan, ea e deja olandeza ... si doamna, ca are birou propriu. Iti povestim noi gluma.
Asadar, inainte de a pleca, fa-ti rezerva de naturiste, daca vrei sa incerci cu ele (cel putin 3 luni, ca sa se vada efectul):
- Ellyshor spunea ca extractul de muguri de zmeur e f bun
- altcineva a folosit Branca Ursului
- mai folosesc fetele Vitex, dar vor veni ele cu detalii
- am mai citit pe alte subiecte de napraznic, cretisoara, lemn dulce pt stimularea ovarelor

E bine sa citesti despre fiecare si sa vezi ce te aranjeaza.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

fata,luminita,auzi, da voi de ce vreti sa plecati acolo??

Mergi la inceput

vezi ca mayan are biuroul plin de prajituri si torturi!!!

Mergi la inceput

Daca te hotarasti la FIV, cred ca-ti va fi mai indicat protocolul lung (cel cu inhibare hormonala ovariana, pt a preveni ovulatia precoce). Pt stimulare, orienteaza-te catre Puregon (este un f bun stimulator). Si mergi catre stimularea cu injectii, nu cu pastile. Se pare ca organismul raspunde mai bine si mai repede decat la tratamentul medicamentos. Si neaparat, injectii de sustinere a sarcinii.

Bineinteles, nu trebuie sa iei de etalon ce ti-am spus, eu ti-am impartasit din propria experienta. Fiecare organism raspunde in felul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fata,luminita,auzi, da voi de ce vreti sa plecati acolo??

pai fete,glumesti tu da; eu tot iti zic: asta al meu e olandez si cica s-a saturat de RO a stat saracu doi ani pe aici pentru noi si s-a luptat cu morile in stilul lui olandezesc, in final a ajuns la concluzia ca mai bine iese la pensie din tara lui..eu ce sa zic, nu prea mai am argumente contra, institutia la care lucrez isi da duhul, tara pare ca-si da duhul ..:-(( suntem prea saraci si intelectuali :-(( suntem prea dezgustati si prea batrani sa mai asteptam progresul :-((
ce sa mai zic, contextul nu ma ajuta ...asa ca vom vedea, nu umbla cainii cu covrigii.. nici pe acolo, dar ne-om descurca noi.

BTW si io am o sora luminita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Daca te hotarasti la FIV, cred ca-ti va fi mai indicat protocolul lung (cel cu inhibare hormonala ovariana, pt a preveni ovulatia precoce). Pt stimulare, orienteaza-te catre Puregon (este un f bun stimulator). Si mergi catre stimularea cu injectii, nu cu pastile. Se pare ca organismul raspunde mai bine si mai repede decat la tratamentul medicamentos.

Bineinteles, nu trebuie sa iei de etalon ce ti-am spus, eu ti-am impartasit din propria experienta. Fiecare organism raspunde in felul sau.

mersi mult guzelnico, cu puregonul n-a tinut figura, slab raspunsul !!! cu menopur la fel. singurul medicament la care am avut un raspuns bun a fost clostibegytul ala banal. este culmea ciudateniei!..
am sa ma documentez cu plantele, stiam de branca si de zmeur si chiar e o idee buna sa-mi fac stoc, dar la naiba cum trec granita cu atatea sticle :-(( mai vedem poate rand pe rand :-))) ar fi o chestie, pana una alta sa ma duc la un medic cunoscator in ale naturistelor...

Mergi la inceput