Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

"mama si rudele sotului e din nord " aoleo scuze, grosolana mistake, scrisei mai intai "mama" si pe urma am adaugat si "rudele" dar uitai sa schimb si verbul!!..:-( rusineeee la mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Luminita. tu cand pleci in Olanda ?eu merg de pe 21 dec pana pe 6 ian,in nordul tari, in Leeuwarden, este cam ca in Ardeal acolo(lume serioasa si mai sobra,fata de Amsterdam)
Sotul prietenei mele era olandez si lui ia placut f tare la Romanica, ca isi luase un teren sa-si faca casa la Pitesti,vroia la pensie sa se retraga acolo Dar ea nici sa nu audaInsa el a murit in 2003,cand baietelul avea 6 luni.Acum el are 8 ani(baietelul) si ii place in Romanica,ca maica-sa vrea sa faca casa la Pitesti....Oricum fostul ei sot era un tip deosebit,cred ca si datorita meseriei(era ziarist), avea o deschidere mult mai mare fata de alti oameni care nu sunt ca olandezi.Stii ca olandezi au multe reguli
Asa ca cine stie, poate ne intalnim toate 3 (si cu Mayan)

lyly nu am luat biletele deocamdata! cred ca pe la 15 decem. dar nu e nimic sigur... acu pe 21 nov avem bilete de avion, dar ne ducem scurt o saptamana, sa ne uitam de case cu chirie pe langa amsterdam. mama si rudele sotului sunt din nord , mama lui e ok dar rudele sunt absolut plictisitoare, chiar si sotul ii suporta greu dar zona e frumoasa!
si lu' al meu ii place la RO, lyly, chiar ii pare rau ca pleaca...aici a apreciat senzatie de independenta, contrastele, surprizele...etc. dar acum amandoi realizam riscurile prelungirii unei situatii fara perspective..s-au schimbat vremurile fata de acum cativa ani ..si noi ne gandeam tot asa, sa facem casa sa ramanem pe aici...nu se poate ..e prea lunga istoria ...trista povestea cu sotul prietenei tale, ma inspaimanta..:-((
da' sunt aici mai "ne vorbim" pana atunci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Luminita. tu cand pleci in Olanda ?eu merg de pe 21 dec pana pe 6 ian,in nordul tari, in Leeuwarden, este cam ca in Ardeal acolo(lume serioasa si mai sobra,fata de Amsterdam)
Sotul prietenei mele era olandez si lui ia placut f tare la Romanica, ca isi luase un teren sa-si faca casa la Pitesti,vroia la pensie sa se retraga acolo Dar ea nici sa nu audaInsa el a murit in 2003,cand baietelul avea 6 luni.Acum el are 8 ani(baietelul) si ii place in Romanica,ca maica-sa vrea sa faca casa la Pitesti....Oricum fostul ei sot era un tip deosebit,cred ca si datorita meseriei(era ziarist), avea o deschidere mult mai mare fata de alti oameni care nu sunt ca olandezi.Stii ca olandezi au multe reguli
Asa ca cine stie, poate ne intalnim toate 3 (si cu Mayan)

lyly nu am luat biletele deocamdata! cred ca pe la 15 decem. dar nu e nimic sigur... acu pe 21 nov avem bilete de avion, dar ne ducem scurt o saptamana, sa ne uitam de case cu chirie pe langa amsterdam. mama si rudele sotului sunt din nord , mama lui e ok dar rudele sunt absolut plictisitoare, chiar si sotul ii suporta greu dar zona e frumoasa!
si lu' al meu ii place la RO, lyly, chiar ii pare rau ca pleaca...aici a apreciat senzatie de independenta, contrastele, surprizele...etc. dar acum amandoi realizam riscurile prelungirii unei situatii fara perspective..s-au schimbat vremurile fata de acum cativa ani ..si noi ne gandeam tot asa, sa facem casa sa ramanem pe aici...nu se poate ..e prea lunga istoria ...trista povestea cu sotul prietenei tale, ma inspaimanta..:-((
da' sunt aici mai "ne vorbim" pana atunci!!

Stai linistita,ca si eu maninc litere ca de,imi este foame!!
Nico,unde vrei sa schiezi??printre lale??ca acolo cand ninge si are zapada 5 cm este cod galben/verde/albastru Acolo este campie si ploua,ma rog lapovita..Du-te in Austria la Zeel and See unde am fost eu asta vara, acolo munti si zapada!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

"mama si rudele sotului e din nord " aoleo scuze, grosolana mistake, scrisei mai intai "mama" si pe urma am adaugat si "rudele" dar uitai sa schimb si verbul!!..:-( rusineeee la mine

Stai linistita, noi am luat-o ca pe-o ironie fina.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lyly, voi tine minte sfatul tau. Chiar avem nevoie de vacanta.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Sal gagici. Luminita, bun venit printre noi, zapacite ,,senioare cu greutate". Sfaturi, glume, poze din vacante, butoaie pt plans (sau astea parca se umplusera cu varza ), rasete, lacrimi, de toate avem pe aici.
Si o avem pe Aduta, majoreta noastra, pa galli, sefuta, pe Nico, o proaspata nasica, pe Mayan, prajiturica noastra, pe Lumy, cea mai tanara proasptara purtatoare a unei sarcini gemelare.
Tot aici 2 baby: blue, optimista totusi dupa o nereusita si flower, mamica in toata regula, adica saptamana 27, o Libra tare dulcica de felul ei pe nume Elena, o Mona, blonda si intotdeauna cu un sfat bun pentru toate si o Lyly aspiranta ca si noi, dar cam scumpa la vedere.
Si niste absente care speram ca sunt bine: Micomic (sa dea Dumnezeu sa nu fie extrauterina, Cinezee, Menics, Dandana si inca vreo 2-3 dar sunt baba si am memoria scurta.
Oricum: BUN VENIT.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

amy mersi mult pentru primire si pt. prezentarea fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Heeeeei, fetelor, ce mai capitol!!!!!!!!!!!!!!! Pacat ca nu se poate vota decat o singura data!
Am avut o saptamana de cacao la serviciu si dau sa ma linistesc citind ce au mai scris dragele mele. Cand colo: gemeni, histeroscopii, doctori si doctorii, povesti de viata, histerosalpingografii, declaratii de dragoste intra- si internationale, tratamente naturiste (originala metoda a lui Galli de a se opari), plecari in tari straine, reveniri din nirvana, laparoscopii, pariuri, meciuri si galerii, planuri de viitor, vizite, meniuri, furturi din locuinte, intalniri aranjate, lapovita si ninsoare, tzate mari si mici... Am uitat ceva? Foarte posibil!
Aveam si eu o sinapsa pe care o tineam de buna. S-a dus si aia!

Va pup cu mare drag,
Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Ada29-Bine ai revenit! Ne-ai lipsit foarte, dar sa nu ne mai lasi asa cu ochii in (nin)soare!
Amy2007-te-am declarat prezicatoare si te rog sa-mi spui (eventual pe PM) daca are rost sa fac FIV in decembrie. M-am cam dezumflat. Mi s-a pus mie pata ca le zici bine - pana acum ai cam nimerit-o. Cred ca ai sufletul mantuit deja dupa cate ai avut de tras! Referitor la HSG... nu inteleg ce-ti fac aia de 2000 ron si daca iti fac histeroscopie de ce iti mai fac HSG?????
Ancamac- speram ca lipsa ta e de bine! "Dar sa stim si noi", coana Ancuta!
Ani.G-macar la raportul saptamanal sa ne prezentam ca sa luam premiul de Craciun
Babyblue-pisicuta pis pis pis, scumpa mai esti la vedere. Bafta!
BlueFlower-respectele noastre doamnei si pt bebe Alex
Camy1002-"ochii care nu se vad se uita" daca nu scriu mult timp
Cinezee- La multi ani pt duminica! Sa-ti fie bine!
Ellyshor-scutita in perioada ovulatiei. Succes!
Galliciana-daca nu poti sta linistita trec dealul si te leg
Guzelnico-"norocul ii ajuta pe cei curajosi". Sa fii bine si sa stii ca o nepoata de-a lui Stefan Voda e alaturi de tine in confruntarea cu turcii
Libra-du-te si te culca!
Lumy_Clt- sa fii sanatoasa si sa ai grija de
Lyly_mar-faci fiv in Olanda?
MayanMistica-tare de mult nu ne-ai mai indulcit cu un tortulet!
Menics-nu ne mai fierbe, ne-ai invatat cu narav, asteptam detalii
Micomic-Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril sa te aiba in grija! La multi ani!
Mona40-multumiri, ganduri bune si week-end placut
Simonia-te-ai hotarat ce schema de stimulare iti aplici?
Sorinake- ai mai aflat detalii despre FIV gratuit? Ai inceput sa faci analize?
Soricica- pisicile noastre dorm de rup, drumul e liber!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

I am engaged!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Ada29-Bine ai revenit! Ne-ai lipsit foarte, dar sa nu ne mai lasi asa cu ochii in (nin)soare!
Amy2007-te-am declarat prezicatoare si te rog sa-mi spui (eventual pe PM) daca are rost sa fac FIV in decembrie. M-am cam dezumflat. Mi s-a pus mie pata ca le zici bine - pana acum ai cam nimerit-o. Cred ca ai sufletul mantuit deja dupa cate ai avut de tras! Referitor la HSG... nu inteleg ce-ti fac aia de 2000 ron si daca iti fac histeroscopie de ce iti mai fac HSG?????
Ancamac- speram ca lipsa ta e de bine! "Dar sa stim si noi", coana Ancuta!
Ani.G-macar la raportul saptamanal sa ne prezentam ca sa luam premiul de Craciun
Babyblue-pisicuta pis pis pis, scumpa mai esti la vedere. Bafta!
BlueFlower-respectele noastre doamnei si pt bebe Alex
Camy1002-"ochii care nu se vad se uita" daca nu scriu mult timp
Cinezee- La multi ani pt duminica! Sa-ti fie bine!
Ellyshor-scutita in perioada ovulatiei. Succes!
Galliciana-daca nu poti sta linistita trec dealul si te leg
Guzelnico-"norocul ii ajuta pe cei curajosi". Sa fii bine si sa stii ca o nepoata de-a lui Stefan Voda e alaturi de tine in confruntarea cu turcii
Libra-du-te si te culca!
Lumy_Clt- sa fii sanatoasa si sa ai grija de
Lyly_mar-faci fiv in Olanda?
MayanMistica-tare de mult nu ne-ai mai indulcit cu un tortulet!
Menics-nu ne mai fierbe, ne-ai invatat cu narav, asteptam detalii
Micomic-Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril sa te aiba in grija! La multi ani!
Mona40-multumiri, ganduri bune si week-end placut
Simonia-te-ai hotarat ce schema de stimulare iti aplici?
Sorinake- ai mai aflat detalii despre FIV gratuit? Ai inceput sa faci analize?
Soricica- pisicile noastre dorm de rup, drumul e liber!

_
made in Romania, '73

Nu fetita draga, nu fac FIV In Olanda.Sunt in vizita la o prietena,de sarbatori.Poate la anu ,daca vrea DD sa incerc sa fac FIV-dar mai aproape,prin Romanica ,dupa ce scap de fibrom.Madam Moisa nici IA nu mai vrut sa-mi faca, cand mi-a descoperit fibromul (m-a trimis la operatie).Cu toate ca imi facuse 2IA,dar nu il observase,ca de, era cam mic,avea doar 7 cm

Mergi la inceput