Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ada29- Z2 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z3 CM, se pregateste de laparoscopei saptamana viitoare
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z?? CM; asteptam vesti!
Babyblue- Z3 CM, se pregateste de HSG pe 12.11.2009
BlueFlower- +27
Camy1002- Z26 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z15 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z21 CM; Z10 de la IA
Guzelnico- Z6 CM
Libra- Z19 CM; a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +6
Lyly_mar- Z8 CM
MayanMistica- Z25 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z20 CM; a fost acceptata pt. FIV
Simonia- Z27 CM
Sorinake- Z21 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z23 CM

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o ajute pe sora noastra, MICOMIC, sa fie sanatoasa si sa treaca cu bine peste toate problemele!

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor. Va astept cu mult drag la . Sa va spun si eu ca va iubesc virtual asa de dimineata?!
Sa aveti un inceput de week-end minunat.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra
Amy2007-te-am declarat prezicatoare si te rog sa-mi spui (eventual pe PM) daca are rost sa fac FIV in decembrie. M-am cam dezumflat. Mi s-a pus mie pata ca le zici bine - pana acum ai cam nimerit-o. Cred ca ai sufletul mantuit deja dupa cate ai avut de tras! Referitor la HSG... nu inteleg ce-ti fac aia de 2000 ron si daca iti fac histeroscopie de ce iti mai fac HSG?????

Elena mea draga, cica sa nu mai fac HSG ca daca am facut una si tot nu am ramas inseamna ca e alta problema. Asa ca dr.ginecolog mi-a propus sa fac laparoscopie. Am sunat la cabinet la dr. Tutunaru si mi-a spus: 15 mil laparoscopie si daca va face si histeroscopie costa 20 mil. Vedem noi ce-mi fac astia saptamana viitoare.
Cat despre FIV-ul tau eu zic ca e pacat sa nu incerci. Trebuie sa se prinda.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata inimoase!

Poftiti la cafeluta

Aseara am avut musafiri,n-am mai putut intra,maine inca o tura de musafiri,am inteles ca a fost seara de meciuri,mai bine ca n-am tinut scoru'ca cica au luat romanii o gramada de goluri,Nico iar i-au batut turcii pe romani

Fetelor sunt trista,am aflat ca Jon s-a despartit de Kate,stiti voi,Jon &Kate+8,Jon cica umbla cu educatoarea,mama lor de patrupezi,pe sotul meu cica-l doare-n patina de Jon

O sa citesc din urma si revin,

Ada

Mergi la inceput

Mai Aduto, care Jon soro?

_

Mergi la inceput

Amy,multumim de cafeluta,o zi minunata sa ai

Luminita,ma bucur ca ai intrat la subiectul acesta,nu de alta dar imi era greu singurul berbec printre inimoase,era f greu sa le tot explic cum le iubesc eu pe toate ,neconditionat si in egala masura,asa cum berbecii o pot face.
Referitor la foliculii tai incapatanati,care se sparg prea repede nu stiu ce sa zic.Eu o sa incep sa iau vitex fruit,pt.un progesteron mic si prostut si pt Lh din faza ovulatorie care e destul de tampitel si nu creste foarte tare nici el.Sa-ti traiasca fata de 20 ani,sa fie sanatoasa,fericitelor cu copii.

Nico

Babyblue(12nov)

Amy-laparo

Galli II

Despre nepoata lui Stefan Voda,ce sa mai zic,fete de fete la acest subiect,tinem pumnii sa fie bine cu Marinescu.

Soricica mi-a dat o pisicuta,unde esti fata frumoasa?

Elly ce mai faci? Iei si tu vitex? Cum te simti?

Lumy ce fac pruncii?

Ada

Mergi la inceput

Amy,Jon draga,Jon.Ala de pe travel & living,care are doua gemene plus inca sase dintr-o lovitura=8.No lasa ca n-ai pierdut nimic.Sotul zice ca de aia e criza si gripa porcina ca s-au despartit astia.

Ada

Mergi la inceput

Pfff, barbatii astia. De aia s-a raspandit asa repede gripa porcina, ca tare multi porcusori pe lumea asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Amy,Jon draga,Jon.Ala de pe travel & living,care are doua gemene plus inca sase dintr-o lovitura=8.No lasa ca n-ai pierdut nimic.Sotul zice ca de aia e criza si gripa porcina ca s-au despartit astia.

Ada

In sfarsit m-am luminat, ca trecea ziua si nu stiam cine este JON
Ada, tu Vitexul il iei tot timpul? sau dupa ovulatie?Ti l-a recomandat cineva(dr)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

I am engaged!!!

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nebunatico,
n-ai dormit toata noptea,nuuuuuuuuuuuuuu????
FELICITARI!!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput