Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(39)
Raspunsuri - Pagina 18
amy2007 spune:
Ada29- Z2 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z3 CM, se pregateste de laparoscopei saptamana viitoare
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z?? CM; asteptam vesti!
Babyblue- Z3 CM, se pregateste de HSG pe 12.11.2009
BlueFlower- +27
Camy1002- Z26 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z15 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z21 CM; Z10 de la IA
Guzelnico- Z6 CM
Libra- Z19 CM; a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +6
Lyly_mar- Z8 CM
MayanMistica- Z25 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z20 CM; a fost acceptata pt. FIV
Simonia- Z27 CM
Sorinake- Z21 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z23 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o ajute pe sora noastra, MICOMIC, sa fie sanatoasa si sa treaca cu bine peste toate problemele!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Buna dimineata, dragelor. Va astept cu mult drag la . Sa va spun si eu ca va iubesc virtual asa de dimineata?!
Sa aveti un inceput de week-end minunat.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
amy2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Amy2007-te-am declarat prezicatoare si te rog sa-mi spui (eventual pe PM) daca are rost sa fac FIV in decembrie. M-am cam dezumflat. Mi s-a pus mie pata ca le zici bine - pana acum ai cam nimerit-o. Cred ca ai sufletul mantuit deja dupa cate ai avut de tras! Referitor la HSG... nu inteleg ce-ti fac aia de 2000 ron si daca iti fac histeroscopie de ce iti mai fac HSG????? |
Elena mea draga, cica sa nu mai fac HSG ca daca am facut una si tot nu am ramas inseamna ca e alta problema. Asa ca dr.ginecolog mi-a propus sa fac laparoscopie. Am sunat la cabinet la dr. Tutunaru si mi-a spus: 15 mil laparoscopie si daca va face si histeroscopie costa 20 mil. Vedem noi ce-mi fac astia saptamana viitoare.
Cat despre FIV-ul tau eu zic ca e pacat sa nu incerci. Trebuie sa se prinda.
_
ada29 spune:
Neata inimoase!
Poftiti la cafeluta
Aseara am avut musafiri,n-am mai putut intra,maine inca o tura de musafiri,am inteles ca a fost seara de meciuri,mai bine ca n-am tinut scoru'ca cica au luat romanii o gramada de goluri,Nico iar i-au batut turcii pe romani
Fetelor sunt trista,am aflat ca Jon s-a despartit de Kate,stiti voi,Jon &Kate+8,Jon cica umbla cu educatoarea,mama lor de patrupezi,pe sotul meu cica-l doare-n patina de Jon
O sa citesc din urma si revin,
Ada
amy2007 spune:
Mai Aduto, care Jon soro?
_
ada29 spune:
Amy,multumim de cafeluta,o zi minunata sa ai
Luminita,ma bucur ca ai intrat la subiectul acesta,nu de alta dar imi era greu singurul berbec printre inimoase,era f greu sa le tot explic cum le iubesc eu pe toate ,neconditionat si in egala masura,asa cum berbecii o pot face.
Referitor la foliculii tai incapatanati,care se sparg prea repede nu stiu ce sa zic.Eu o sa incep sa iau vitex fruit,pt.un progesteron mic si prostut si pt Lh din faza ovulatorie care e destul de tampitel si nu creste foarte tare nici el.Sa-ti traiasca fata de 20 ani,sa fie sanatoasa,fericitelor cu copii.
Nico
Babyblue(12nov)
Amy-laparo
Galli II
Despre nepoata lui Stefan Voda,ce sa mai zic,fete de fete la acest subiect,tinem pumnii sa fie bine cu Marinescu.
Soricica mi-a dat o pisicuta,unde esti fata frumoasa?
Elly ce mai faci? Iei si tu vitex? Cum te simti?
Lumy ce fac pruncii?
Ada
ada29 spune:
Amy,Jon draga,Jon.Ala de pe travel & living,care are doua gemene plus inca sase dintr-o lovitura=8.No lasa ca n-ai pierdut nimic.Sotul zice ca de aia e criza si gripa porcina ca s-au despartit astia.
Ada
amy2007 spune:
Pfff, barbatii astia. De aia s-a raspandit asa repede gripa porcina, ca tare multi porcusori pe lumea asta.
_
lyly_mar spune:
citat din mesajul lui ada29 Amy,Jon draga,Jon.Ala de pe travel & living,care are doua gemene plus inca sase dintr-o lovitura=8.No lasa ca n-ai pierdut nimic.Sotul zice ca de aia e criza si gripa porcina ca s-au despartit astia. Ada |
In sfarsit m-am luminat, ca trecea ziua si nu stiam cine este JON
Ada, tu Vitexul il iei tot timpul? sau dupa ovulatie?Ti l-a recomandat cineva(dr)?
galliciana spune:
citat din mesajul lui MayanMistica I am engaged!!! |
tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nebunatico,
n-ai dormit toata noptea,nuuuuuuuuuuuuuu????
FELICITARI!!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!