Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
nicolcris..........te rog nu-ti fa ganduri negre, ca are grija doamne doamne de bebele nostru al fiecareia, in burtica............
ai incredere in el, povesteste cu el, si lasa ca va fi totul ok
andrelina.......bebe grasun................sa-ti traiasca.........................
Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
danyelana spune:
Neatza burtici si multumim de cafea.
Noi azi ne-am trezit devreme, pe la 5.30 sa mergem la baie si apoi nu am mai putut adormi. Noroc ca tati e matinal si am avut partener de ca altfel. Sa ne fi vazut la 6 dimi cum puneam noi tara la cale ca doi mosi. Ne consultam cum vom face ca incepem renovatul la etaj si o sa munceasca mai mult tati dar eu sunt cu si cu pretentiile. Vreau sa facem camera noastra lavanda deschisa la culoare si apoi schimbam si parchetul. Ne asteapta zile grele.
Pupici la burtici
Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
nicolcris22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 nicolcris..........te rog nu-ti fa ganduri negre, ca are grija doamne doamne de bebele nostru al fiecareia, in burtica............ ai incredere in el, povesteste cu el, si lasa ca va fi totul ok andrelina.......bebe grasun................sa-ti traiasca......................... Poze Bea 29+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! Multumesc Bea de incurajari, asa gandesc si eu...deobicei sunt optimista si ma simt foarte bine cand sunt asa...cum mai aud cate o veste proasta cum incep sa ma simt rau.... totusi abea astept sa intru in concediu si apoi in prenatal...dar din pacate mai am niste treburi de rezolvat la servici si nu pot pleca de capul meu, nu depind numai de mine...dar le rezolvam si va fi super! |
28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
danyelana spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza burtici.....va imbii cu o cafea fierbinte... ploua in bucuresti....si nu-mi place deloc, deloc... veti rade de mine....insa ieri am simtit si eu niste miscari mai puternice de la bb si mai ales cand a pus tati mana le-a simtit si el ( cand mai punea alta data....se oprea...parca se ascundea) tot citesc despre bagajul de spital...si mi se pare ca n-o sa le am pe toate niciodata...of. in legatura cu hainele sh...eu trec pe mihai bravu pe langa un sh.."discount" si am vz f multe haine de copii...dar erau puse asa..la gramada si...nu am av rabdare....iar la vatra luminoasa...e unul..."haine vechi si noi" si acolo am luat cate ceva...erau frumos puse si destul de ok sinu doar haine..si paturici..am vz saltelute electrice...si alte chestii..care nu stiu la ce foloseau....tot zic ca mai trec...poate ajung azi. astept craciunul....de fiecara data l-am fc cu ai mei la suceava..asa imbelsugat....si cu zapada.....anul asta nu cred ca mai pot risca sa fac atata drum.....dar in bucuresti...nu stiu daca va mai fi la fel de frumos...vedem... ma ia nostalgia...de la ploaie cred... va pup ...si sa aveti o zi cat mai buna 28+ |
Decenuela, si eu sunt nostalgica gandindu-ma la Craciun. Va fi primul Craciun fara ai mei, fara miros de cozonac si sarmale de la mami, fara vin fiert si colinde... Va fi putin trist dar in acelasi timp vesel pt ca am cozonacelul meu la cuptor cre va fi gata in ianuarie si pt el uit de toate. Si mie mi-ar fi placut sa fac sarbatorile cu ai mei dar nu am de gand sa risc un drum asa lung si mai ales iarna.
Capul sus, o sa avem sarbatori frumoase si fara parinti, fara zapada si alte alea.
Charles Baudelaire
nicolcris22 spune:
Si eu abea astept sarbatorile de iarna....luna decembrie mi se pare cea mai frumoasa din an...e si luna in care m-am nascut....si acum cand ma gandesc ca o sa stau acasa la caldurica sa-l astept pe bebe in luna mea preferata e si mai bine! Sper totusi sa avem si ceva zapada in bucuresti in Ajun de Craciun....
Cei doi ani zic eu ca vor fi ce mai frumoasa perioada din viata mea.Sa fiu mama cu norma intreaga...ce frumoasa e viata totusi! hai ca am devenit nostalgica!!
28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
danyelana offf..incepe si al tn dezastrul...mai am putin si incep si eu...m-am razgandit fac verde deschis in camera..ptr k patutul e verde
andrelina nici eu ink nu am facut listuta...mai am atatea de luat...dar o sa incep cu esentialul ca sa termin mai repede cu grijile
nicolcris adevarat ca nu e grav...stai linistita
mariucasara..nici eu nu stiam de batistuta aia ...dar tu de unde esti de zici k la tn e urat k scrie Bucuresti
elefantica..oricat as incerca nu pot cu "ochii inchisi"...lol
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
se pare ca intram in spiritul sarbatorilor de pe akm...ne ia nostalgia si grijile...mai ales frica..brrrr
Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cris_mario mariucasara..nici eu nu stiam de batistuta aia ...dar tu de unde esti de zici k la tn e urat k scrie Bucuresti Mario Andrei 16.08.2005 23+ www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Eu sunt din Giurgiu. Cand am deschis contul locuiam in Bucuresti si se pare ca am uitat sa modific.
Batista bebelusului eu am luat-o de la farmacie dar nu mai stiu cat a costat.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu e ozn dar e pe aproape. E un dispozitiv care se ataseaza la aspiratorul casnic( da da, ala cu care faci curat ca eu am intrebat de 5 ori farmacista ca am crezut ca inteleg eu gresit)si cu care se curata nasul bebelusului. Suna ciudat dar la prima raceala a Sarei am constatat ca face minuni. In cateva secunde scotea tot ce nu as fi reusit in veci sa scot cu pompita clasica si nu e deloc neplacut. Seamana cu o pompita clasica ce are atasat la capat un furtun si apoi un alt dispozitiv care micsoreaza puterea de aspiratie si se ataseaza la aspirator. Mai e o varianta in care mamica aspira cu gura prin furtunas, dar eu am ametit de cat am tras si tot mai fornaia copilul. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru |
Mariucasara, chiar ca e ozn ce povestesti tu acolo. Nu am mai auzit pana acum de asa ceva, probabil ca exista si aici dar nu am vazut si nici nu am intrebat ca nu stiam. Insa aspirator de nas unde tragi tu cu gura aer am vazut. Si unde se gaseste la farmacie, cam cat costa? Merci si pupici.
Charles Baudelaire
Ofe_27 spune:
Buna dimi burtici!
Ieri nu am mai intrat, m-am luat cu altele si pe cand am terminat era deja tarziu.
Deci vizita mea la dentist a fost una scurta, mi-a zis ca am o gingivita mai nasoala pe partea stanga, ca mi-au intrat resturi alimentare intre dinti si gingie, si ea s-a inflamat si sangereaza si doare.Ca e normal in sarcina si singura solutie e un periaj mai intens si de lunga durata plus o apa de gura. Mi-a dat o apa de gura cu un gust tare nasol si care imi "arde" gingiile cand ma clatesc cu ea. Dar fac orice numa' sa nu ma mai doara. Aseara nu am mai luat algocalmin si nu m-am trezit decat de vreo 2 ori din cauza durerii care nu a mai fost asa puternica.
Sper din suflet sa nu mai dureze mult durerea, sa mi se vindece gingiile!
Acum ma duc sa-mi fac un ceai cu multa lamaie ca parca prea a inceput sa-mi curga nasul si sa stau un pic la povesti cu o colega.Pe vremea asta asa nu am nici un chef de lucru...
26+ Bogdan Christian