Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara...suntem pe aproape inseamna...ca eu st din Jilava..si eu ma gandeam k stau departe de spital..ink de la Mario am probl asta...dar akm m-am linistit

am schimbat si noi semnatura....trebuia normal maine ,dar nu am mai avut rabdare ca am adaugat si numele la semnatura pe kre il vrem momentan...mai negociem

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -[red]Alexandra Elena[red]
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Neata burtici!

am fost si noi ieri la doctor la control...., ecografie nu mai facem decat la 32 de saptamani, pe 3 decembrie, desi eu credeam ca facem saptaman viitoare.... .In fine, doctora mi-a examinat colul, cica s-a mai micsorat un pic si ca ar fi bine sa imi iau concediu...de fapt vroia ea sa-mi dea medical, dar dupa 16 nov imi iau concediu de odihna, mai am 11 zile.Sper sa mai rezist o saptamana.A zis sa stau in pat si sa nu fac efort ca vrea sa nasc cat mai aproape de termen.Si asta pt ca am avut cateva contractii saptaman trecuta, dar nu foarte multe, oricum m-am cam speriat, nu prea luam in serios contrcatiile, nefiind dureroase si cedau imediat daca ma intindeam in pat.La mine totul e si pefond psihic....ieri dupa control m-au luat contractiile desi stateam in pat linistita....si imi faceam tot felul de ganduri negre....off trebuie sa fiu mai optimista, ca totusi nu e foarte grav !!
va pup fetelor!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Nicol, nu iti mai face atatea ganduri negre. Nu face bine la bebe si nici tie asa ca numai ganduri optimiste.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

se pare k nu-mi iesise..sper s afie ok akm

ofe bn k nu e mai grav..stai lin

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nuuuu-mi pot tine ochii deschisi! Off imi e din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata! Dorm pe mine, ce-o fii cu mine? Si cum mai e si vremea asta asa...abia imi tarai oasele... si nu vreau decat sa stau in paaaat. Aseara nu am mai intreat pentru ca am adrmit pe canapea apoi m-am mutat in pat si uite asa...si azi m-am trezit mai obosita ca ieri . Ma bucur sa vad ca toate fetele sunt bine si au bebei mari si grasani , au lichid si toate cele . eu d ebatista bebelusului stiam, am vazut-o in "actiune" la toate prietenele cu bebei, io nus tiam ca e si alta solutie de scos mucii lu bebe in afara de asta . Sa vad cum o folosesc eu...sotul cand a auzit a zis ca i s pare o BARBARIE! , e stiu ca e f buna...Noi maine avem consult la dr. si de azi intr-o sapt avem eco abia astept!. Si deja nici chef de scris nu am nu vreau nimic decat sa se faca maine orele 17 si sa plec spre aeroport

27+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Ofe...apa de gura de care zici cred ca se numeste corsodyl....e nasoala la gust dar foarte eficienta pt gingivite si parodontoza...si eu am folosit-o, la indicatiile medicului doar 5 zile pe luna impreuna cu pasta parodontax....si chiar am scapat de probleme.eu aveam inceput de parodontoza inainte de sarcina....si folosesc atat dentara zilnic...docamdata nu am mai avut nici o problema.

sanatate!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Cu toata vremea de afara eu sunt tare vesela. Si ma gandeam sa impartasesc asta cu voi. Aseara am fost la medicul de familie sa il intreb de cand imi pot lua concediu prenatal si se pare ca de pe 15 noimbrie pot sta acasa . Pfiu... abia astept!

Dana 28+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

eu mi-am sarbatorit ziua in familie cu socri ,cumnata si nepotica intr-o atmosfera tihnita de familie fara tzoale festiva,fara iz de petrecere.Si in plus cred ca jumatate din timpul cat au stat la mine eu am vorbit la tel.Adevarul ca acum ma stresez mai mult cu ziua Dariei care se apropie-ca in casa avem tot santier iar in oras parca nu ne prea permitem acum

ieri m-am simtit destul de rau -cu dureri de oase,musculare si imi simteam capul greutare.Mi-a facut sotul o frectie generala si azi parca sunt ceva mai bine dar tot cu capul cat o banita si o oboseala de parca nu am mai dormit de cand lumea.

si ca tot veni vorba de spiritul Craciunului-Daria ma tot intreaba-"mami cand vine coca?" si pt ca ea inca nu cunoaste lunile i-am zis ca odata cu Mos Craciun.Acum ma gandesc sa nu se adevereasca povestea asta ca noi avem DPN 24 ian dar fiind vorba de a 2 a ceza probabil ca va fi intre 10-15 ianuarie

si o zi buna tuituror

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Cu toata vremea de afara eu sunt tare vesela. Si ma gandeam sa impartasesc asta cu voi. Aseara am fost la medicul de familie sa il intreb de cand imi pot lua concediu prenatal si se pare ca de pe 15 noimbrie pot sta acasa . Pfiu... abia astept!

Dana 28+ Alexandra

Ce bine ca mai sunt si fete vesele. Poate ne transmiti si noua starea ta.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, ce e cu tine? Pai, asa te pregateshti tu sa implineshti cei 18 anishori si de escapada de we?? Hai, baga o cioco sa-ti revii din somnoreala si blegeala..
hai, vrei sa ne apucam de party de azi?;Binee...
uite unul care arata cum tre sa fii, chiar daca e de prin tzari calde (cica Jamaica).

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cu ciocolata o mituiesti? lasa ca am bagat eu aproape jumate cu stafide si alune si bb are acum spectacol...

26+

Mergi la inceput