Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!
alexutzzzasa ai o viata frumoasa si sa fii implinita!
moaaam fetele dar ce matinale.....hmmm beau si eu o cafea cu voi pana plec la lucru.
o zi frumoasa va doresc!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

carmita baby, bine ai ajuns "acasa" si bine ai revenit pe la noi. ma bucur ca bb e bine si esti linistita. o sa nasti in Spania?

elefantica, tre'sa fie tare greu sa iei decizii, mai ales in perioada asta hormonata... insa ai facut bine, dupa parerea mea, ca ai decis sa il "lasi" sa aiba un rol in viatza fetitei. atat timp cat intelege ca gestul lui de acum cateva luni ii cam anuleaza "drepturile" de a decide in viitor ce si cum sa faci cu fetita, e ok. d'aia cred ca e bine ca te-ai gandit sa nu-l pui "oficial si legal" tata, ca sa nu depinzi de toanele lui in viitor. intereseaza-te insa daca nu se poate face asta oricand in timpul vietii fetei (in cazul in care ti se pare ca ar avea de suferit la un moment dat). Stu ca sunt cazuri cand tatal "recunoaste" copilul mai tarziu, deci cred ca se poate. oricum, mie mi se pare ca daca ii explici copilului ce si cum, daca sunteti "doua prietene" adevarate, ceea ce e ff probabil, avand in vedere ce mami curajoasa si responsabila are bb, nu va fi frustrata de chestii ce tin de ... hartii. sa iei cea mai buna decizie pentru voi 2.

off, mai aveam idei de raspuns cand am citit, dar constat ca am un neuron din ce in c mai anemic

revin

Cris, 28+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

cris mario, imi pare rau ca si hormonii tai isi fac de cap si te lasa cu garda jos la conflicte. zici ca ma vad pe mine saptamana trecuta eu mi-am propus sa nu plang, dar tare "tensionata" m-am simtit si cred ca tot rau ii facem lui bb, asa ca mai bine plangi un pic si te descarci, zi-le si copiilor si sotzului ce iti vne, dar nu uita sa precizezi (sotzului..,nu copiilor) ca tu esti gravi si sensibila, iar datoria lui e sa te menajezechiar daca ii ceri "prea mult" sau exagerate... off, hai, la tort la Alexutzza, poate uiti sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel..ms mult,din suflet...dar este ff suparat ptr k el crede k pe mn m-a deranjat prezenta baiatului lui si nu este deloc asa...JUR

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

elefantica...sper sa faci alegerea potrivita cu privire la certificatul lui bb...eu am trecut prin asta acum 4 ani si cv...cu Mario si ex...a fost ingrozitor toata lumea imi spunea sa nu ma impac si eu nu si nu ca el e ptr mn si ca e tatal copilului meu(pe kre nu l-am trecut in certificatul lui ptr k at nu eram impr,dar pe kre nici mai tarz adik tmp de 4 ani nu l-a trecut din lipsa de "tmp" )....in sf ne-am impacat si am facut cea mai mare gresala din viata mea...TIMP PIERDUT,au trecut ani aiurea pe langa mine...dar in sf anul trecut mi-a venit mintea la cap si am zs gata si bineinteles k au urmat "ti-am zs eu"...de care imi era tare frica,dar apoi am fost atat de linistita apoi l-am int pe actualul si a fost suuuper si ink este,dar mai sunt momente ca peste tot....offf nu vreau sa va plictisesc,dar sunt supi si pate de asta mi-am amintit

Mergi la inceput

danyelana ms mult, ..la mn nici mkr nu sta cu noi,nu ar putea sa ma deranjeze,vine o data pe saptamana,dar akm fiind in vacanta a stat la noi.....nu ma deranjeaza,dar am cedat nervos si am plans ....

Mergi la inceput

carmita bine ai revenit ..trebuie sa dai de baut ptr noua casa/tara

andre_lina eu chiar nu am fost fan MJ,dar as fi curioasa sa vad filmul k am auzit numai de bn de el

decenuela suuper cate ai luat....

fetelor terminati cu felurile astea de mancare k moooorrrr

miremia si eu sunt la fac anul 3,dar ma duc doar la examene

satulica felicitari ptr rez de la eco

Mergi la inceput

cris mario, deci inteleg ca nici Mario nu e baiatul actualului sot. Banuiesc ca tu nu i-ai reproshat vreodata ca se poarta altfel cu el ptr ca nu e baiatul lui, asa ca e incorect sa iti reprosheze asha ceva. Cand v-ati "gasit" stiati cu ce vine fiecare si chiar daca pot fi momente cand va supara copiii, indiferent care, nu trebuie sa puneti reactiile voastre de parinti pe seama faptului ca "nu-i al meu", ca va faceti rau. explica-i ca nu-l poti "scuti" pe baiatul lui de pus la punct doar ca sa nu creada ca o faci din cauza ca nu-i altau. asta e ff rau pentru copil, va profita din plin si de tine si de tatal sau. eu zic sa discutati totusi azi aspectul, sa lamuriti si sa va impacati/

Mergi la inceput

cris asa este fiecare are cate un baiat din alta casatorie....nu i-am reprosat...trebuie lamurita problema stiu,dar mai rau este k el(al lui) m-a vazut plangand aseara si ma intreb ce crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatzaaaaaaaaaa!!!

M-am trezit si eu sa prind cafeluta calda ...si sa nu ratez tortul alexutzzei ....

Cris.dogarel merci mult ...sper sa fac ceea ce este mai bine.

Cris.mario eu nu am de gand sa ma impac cu fostul si nici el slava Domnului nu a venit cu astfel de pretentii... tot ce vrea e sa faca parte din viata fetitei, e adevarat ca nu stie si sunt convinsa ca o sa o dea in bara de multe ori, dar ma gandesc ca si pentru bebelina mea e mai bine sa stie care ii sunt originile...cat despre certificat nu prea vreau sa apara in el ...sper ca el a inteles asta ieri ca parea ca un copil care isi invatase poezia pe derost si se cam balbaia daca il intrerupeai...Sper ca tu sa te impaci cu sotul, nu se merita sa stati suparati pentru o neintelegere, e adevarat ca lucrurile sunt mai ciudate, dar amandoi stiati asta si trebuie sa incercati sa depasitit momentele astea ...imi pot imagina si la mine cam cum o sa fie cand o sa apara altcineva in viata mea ...ca sa numai spun ca nu pot sa ma gandesc inca la ideea ca fetita mea ar putea sa intre in contactat cu eu stiu actuala sau viitoarea iubita a tatalui ei...viata e complexa insa si sper ca la timpul potrivit sa iau decizia potrivita ca daca stau sa ma gandesc acum la toate ...se lasa cu dureri de cap.

Carmita baby bine ai revenit ...ma bucur ca esti bine sanatoasa, muuulte schimbari in viata ta ...sper sa te acomodezi cat mai repede .

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput