Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Andre_lina spune:

LA MULTI ANI ALEXUTZAA!!! 

AL DOILEA SCORPION CARE ITI UREAZA LA MULTI ANI...DUPA ELEFANTICA!
SARCINA FRUMOASA SI NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI REFACERE RAPIDAAA!!!
32+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
carmita_baby spune:
La multi ani Alexutzzza
Distractie placuta azi 

La multi ani cu intarziere Dastefa
sa aveti parte de o sarcina frumoasa in continuare!
Sa va traisca sotii gravidutelor si sa-i sarbatoriti asa cum se cuvine! 
Salutari fetelor dragi, eu am fost o buna bucata de vreme din motive de lipsa de net, abia ieri am reusit sa ne punem si noi net, aici in casa cea noua, in tara cea noua, spun in tara cea noua deoarece de o luna ne-am mutat in Spania. Nu stiu cum am supravietuit atat fara net, insa iata ca spun si eu prezent aici. Mi-a fost tare dor sa va citesc.
M-ati innebunit cu atatea retete care de care mai delicioase, tare gospodine mai sunteti voi, eu sunt o incepatoare in ale gatitului, insa mi-am promis sa fac ceva in privinta asta, mai ales ca acum vom fi 3. Am sa iau exemplu de la voi si am sa ma pun pe treaba ![]()
In legatura cu gripa porcina, sunt de asemenea tare ingrijorata. Insa nici vaccinul nu m-as risca sa-l fac. Doamne ajuta sa fie bine si sa nu afecteze pe nimeni gripa asta nenorocita, cateodata ma intreb de ce trebuia sa se intample exact acum cand sunt gravida. Dar asta e si nu avem ce-i face.
Ca sa va pun cat de cat la curent cu evolutia noastra, la ultima eco pe care am facut-o la 21s1z aveam 438g si eram in avans cu 4 zile, adica masuratorile aratau ca am avea 21s5z. Chestia asta m-a facut fericita, pentru ca noi eram mereu in urma cu o saptamana. Lorena este perfect sanatoasa din ce au vazut ei acolo si il saluta pe tati de fiecare data cand pune urechea la burtica ca sa vada ce ii face odorul. In mare deci suntem bine. Aaa si am facut programare pentru o ecografie 3D si 4D pentru cand vom avea 27s. Cand am sunat la cabinetul unde vom face eco, ni s-a recomandat sa o facem la 27s pentru ca spun ei ca se va vedea cel mai bine. Aveti idee de-i asa?
Danyelana am vazut pozele de la kara si vreau sa iti spun ca esti o graviduta super draguta
Din cate am citit eu acum muuuuuuuuuuuulta vreme pe forum ziceai ca bebe Arthur cantarea mai mult de 700g cand erai in 23-24 de saptamani, mi-aduc aminte bine? Eu ma tot minunez cum poate fi asa de mare in burtica ta mica 
24+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
decenuela spune:

alexutzzza 
sa fii fericita si ssa dea domnu sa faci un bb sanatos si sa va bucurati de el.
eu te astept la cafea...ca de obicei fierbinte la ora asta...
fetele daca va zic ceva 

....parca e banc cu prosti , pe bune...
citeam ce scria miremia..cred c-am botezat-o dar...na intelegeti cum e cu neuronul...si mi-am adus aminte o faza de 2 lei de ieri...
merg la farmacie...cumparce aveam de cumparat dupa care farmacista ma intreaba.." masca nu vreti" ? ...eu NU....ciudat toata lumea cumpara...NU, multumesc ( ma mai vede si gravida).
ajung acasa si-i spun la al meu...uite mai...pe langa faptul ca nu stia ce sa--=mi recomande ca sirop de tuse ( pt el) ...imi mai baga si o masca pe gat...
citind acu mi-am dat seama ca femeia imi vb despre acele masti pt..gripa...eu crezand ca-mi recomanda masca de...FATZA 

tocmai mi-am fc niste cartofi la cuptor...cu usturoi...
imi ploua in gura...
sa aveti o zi super...alexutzza...hai cu tortul....
28+ 
sagetutza spune:
Alexutzzza
Decenuela ma gandeam ca azi dau eu cafeaua dar se pare ca mi-ai luat-o inainte
. Super faza cu farmacista hihiihi...
Ma gandesc ca daca m-au apucat insomniile de pe acum.... 
Vad ca si Carmita e pe aici...
Ma bag si eu la recuperat... de pagini
... ca am ramas cam in urma...
29+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
lia_2009 spune:
satulica chiar aseara am vazut la stiri despre picaturile de nas cu apa de mare ca au gresit un lot iar o fetita a fost dusa la spital din cauza asta. Si directorul admisese ca s-a gresit la reteta ref la acel lot. Ma mai gandesc. Multumesc oricum.
lia_2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Apa de mare e ok. Nimic altceva. Eu asa stiu... 29+![]() |
cristies multumesc acum nu stiu sa nu nimeresc lotul acela gresit de care vb la tv ref la picaturi cu apa de mare. Sper ca l-au scos de pe piata.
29+
Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI ALEXXXXUTTTTTTTTTTZZZZAAAAA
TOT CE ITI DORESTI.............
SANATATE, IUBIRE FERICIRE SI BEBE SANATOS,.............MAI PRESUS DE TOATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris.dogarel spune:

ce de fete la schimbul III. e prima data cand se intampla asta si la noi la odisee si taaare ma bucur. mi se pare insa ca e de la gandul la ciocolata Alexutzzei![]()
![]()
![]()
Asadar, chiar daca nu-s prima, asa cum speram![]()
, draga noastra ALexutzza, iti doresc o viatza frumoasa, plina de umor, iubire si ...surprize placute, alaturi de "baietzii" tai. Sa nashti ushor, in 15' cu tot cu travaliu![]()
(da' sa ajungi la spital, totushi
), sa ai bb sanatos, frumos si destept.

Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
cris_mario spune:

Alexutzzza sa ai un bb sanatos si sa va bucurati de el.....sa fii fericita si sanatoasa

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
neata si de la noi...sunt fff suparata,dupa ce k m-au suparat copii ieri toata ziua si m-au facut sa plang.....m-am certat si cu sotul si am plans iarasi...dimineata nu a mai stat nici sa bea cafea a plecat glont........

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze