Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, La multi ani si tot ce-ti doresti.
Distractie placuta si spor la cumparaturi.
Sa nu te obosesti prea mult.

29+

Mergi la inceput

Fetele, ma bag si eu la somnic. M-a cam luat somnul de la ceai. Sper sa nu fie alarma falsa si sa admir iar tavanul pana dupa Mircea Badea.

si astept cafeaua Decenuelei.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Hello!

Vin de la filmul "this is it", michael jackson... trebuie vazut. Am plecat cu un sentiment de liniste si pace... ca ceea ce a fost el pe planeta noastra, mesagerul pacii.
Va recomand sa il vedeti o data macar in viata asta. Aveti doar de castigat!

Noapte buna!pupam toti bebeii si mamicile lor

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara si de la noi!

Azi ati fost tare harnicute.
Lucia si eu merg la scoala 3 zile pe saptamana (mai am un an de master), asa ca de 2 zile am inceput sa ma imunizez....beau muuult ceai de fructe cu miere si lamaie, mananc multe fructe si mai putine legume .Incerc sa ma feresc sa stau nas in nas cu cineva si ma dezinfectez inainte sa imi ating nasul sau gura. Am inteles ca patrunjelul este mai bogat in vit C decat lamaia. Masca am si eu, dar mi-e jena sa o port la cursuri.
In legatura cu spray-ul nazal, eu folosesc tot unul naturist, apa de mare + propolis, se numeste Nazomer prop si a fost ieftin rau...vreo 7 ron.
Ce de retete de bunatati am vazut azi
Alexutzzza La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de bebelul tau! Drum bun maine!
Larisel am vazut la stiri ca au fost si in Cta cazuri de gripa noua
Satulica felicitari pt vestile bune de la eco!

pt toate burticile!

Mirela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies doctorul mi-a recomandat sa ma inscriu la cursurile de gimnastica ale Ramonei Rosu (gimnastica-gravide.ro). Avand in vedere ca nu cred ca voi putea ajunge, am facut acasa 10 minute de exercitii fizice, 10 minute de relaxare si respiratie si acum ma duc in pat sa imi fac masaj pentru stimularea circulatiei.

satulica dulce foc Marcu . Si fi-mea ma santajeaza la fel, se pisiceste, pune botic, ma "perie" pana obtine ce vrea.

Fug la masaj.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Aoleu fetelor ...ma omorati voi pe mine ...mai am putin si inund vecinii ca sa nu mai spun ca a mea familie o sa imi deconecteze internetul ca i-am innebunit cu vreau si aia vraeu si cealalta ...

Sunteti nishte fete tare harnicutze si gospodine ... ...ar trebui pus link pe prima pagina cu capitolul asta ...si sa denumim linkul Retete pentru pofticiosi

Asa ...eu azi am avut o zi destul de plina ... ... dupa 5 luni de zile taticul piticii mele (care a dat bir cu fugitii cand a aflat de bebe) ... a vrut sa ne intalnim ... si ne-am intalnit si cica ar vrea sa faca parte din viata bebelinei ... etc etc ... probabil va imaginati restul ... ideea e ca i-am spus ca nu pot sa fac ceea ce ar merita el si anume sa il las sa sufere consecintele deciziilor lui si asta pentru ca imi iubesc prea mult copilul si nu vraeu sa il privez de un tata ... asa prost si iresponsabil cum e el, dar ca va trebui sa demonstreze ca o iubeste pe bebelina si ca va stii sa fie tata ... ca altceva oricum nu vreau de la el ....si ca fetita va fi trecuta pe numele meu, iar numele va fi ales de mine...a lipsit totusi atata timp ..nu ???... ma rog ideea e ca nu stiu daca am facut bine ...m-am tot gandit ca va veni si acest moment si exact asta vroiam sa ii spun ...plus multe alte injurii de la care m-am abtinut ... voi ce ziceti ... am procedat corect pentru bebe ?

Hai ca v-am zapacit de cap cu ale mele ...dar mi-ar prinde bine nishte pareri din afara ...asa de la ai mei am tot avut ....ufff ...

Eee...atat cu asta ...bebelina e tare mishcacioasa in continuare ...

Noapte buna burtici!!!

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Hello!

Vin de la filmul "this is it", michael jackson... trebuie vazut. Am plecat cu un sentiment de liniste si pace... ca ceea ce a fost el pe planeta noastra, mesagerul pacii.
Va recomand sa il vedeti o data macar in viata asta. Aveti doar de castigat!

Noapte buna!pupam toti bebeii si mamicile lor

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Si eu vreu sa vad filmul asta...deci merita, multumim de informatie!!

Nopate buna burtici!

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Elefantica, eu zic ca ai facut bine. Mi se pare o reactie extrem de matura, demna de filmele americane. Bebica o sa aprecieze chestia asta cand va fi mai mare si o sa inteleaga ce efort cere.

Cat despre el... mi se pare ca in bancurile alea vechi, cand pleca sotul de acasa sa ia tigari si se intorcea peste 20 de ani (nu le mai stiu morala) - oricum mai bine mai tarziu decat niciodata.

Si daca accepti un sfat... eu zic sa-l treci in certificatul micutei. S-ar putea sa fie frustrant sa apara la numele tatalui :necunoscut:. Poate nu acum, dar in timp...

29+

Mergi la inceput

Multumesc mult Cristies!!!

Asa sper si eu ...ca fac ce e mai bine pentru a mea bebelina, pentru ca altfel mi-ar fi mai usor fara el in viata mea, chiar daca e doar ca tata pentru fetita ...or sa fie nishte momente mai ciudate pe care mi le imaginez inca de pe acum ....sper insa sa le gestionez cum trebuie la timpui potrivit ...

Cat despre sa-l trec in certificatul de nashtere ...ufff ..nush ce sa zic ... ma gandesc doar ca mi-ar fi mie mai usor daca el nu ar aparea pe certificat ...dar intr-adevar e un lucru la care o sa reflectez cu siguranta petnru ca nu vreau ca bebe sa fie frustrat ca pe certificatul ei apare in dreptul tatalui liniutza ... Insa nu pot sa ma gandesc ca asa cum a disparut acum 5 luni de zile asa poate sa dispara si mai incolo iar voi fi conditionata la anumite chestii de o semnatura de la el ...cum ar fi sa plec cu bebe in concediu in afara sau mai stiu eu ce ...ufff...ce simple erau lururile cand eram copii...

Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Eu am chestii la care sa relfectez, dar tu ce faci la ora asta treaza cristies sau dupa cum spuneai mai devreme a fost alarama falsa si aacum admiri tavanul ...

Aaa si daca tot m-a prins 12 noaptea bantuind pe forum ... tanananaaaaaaaaaaaaaaa .... vreau sa fiu prima care ii ureaza La multi ani!! Alexutzzzei ...poate imi da mie cea mai mare felie din tortul ei delicios de ciocolata ...Deci La multl ani!!! sa fii sanatoasa si fericita si tu si bebe din burtica

Elena, 27+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput