Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor v-am zs k e baiatul sotului l anoi si el are 9 ani si fiimiu 4 ani...si azi m-au scos din sarite...s-au certat,nu m-au ascultat dlk ... m-au facut sa plang sunt suparata rauuu

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Cris, nu te mai supara. Si eu ma mai cert uneori cu baiatul sotului, mai ales ca el locuieste cu noi si are 16 ani. E varsta tare dificila. Acum abia asteapta sa aiba un fratior si ma protejeaza destul de mult.
si nu mai fi trista.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

am nasul infundat nu e nici o gripa mereu am avut o raceala cu nasul infundat . Stiti ce picaturi avem voie acum in sarcina stiu ca unele sunt contraindicate. Si mie deseori cand imi suflu nasul este cu sange dar am citit undeva nu mai stiu unde, ca e normal acum in sarcina dar nu obligatoriu, deci nu am de ce sa ma ingrijorez.
Acum ma duc sa stau in pat ca bebelina e tare miscacioasa, poate ca azi m-am agitat mai mult la servici.
Multa sanatate si Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
29 sapt

Apa de mare e ok. Nimic altceva. Eu asa stiu...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La capitolul dulciuri gatite acasa eu fac mai rapid doar baclavale cu foi cumparate, dar imi plac tare mult eclerele sau tortul diplomat, dar preparatul astora dureaza mai multishor. Daca doriti retzete...cereti.

alexutzza Concediul medical il dai in ambele exemplare la angajator (unul va ramane la el si unul il va depune la Casa de Sanatate).

Cu gripa asta...nasoala treaba...mai ales pt noi gravidele. Eu una incerc sa ma feresc stand acasa, desi cat de curand iarasi trebuie sa ies prin magazine si mi-e cam frica...

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

oho...dar am avut ceva de citit....de la cafea...:))

m-a luat o foameeeeeeee.....citind toate recomndarile voastre. eu ma duc la tara , la ai mei...si n-am nevoie decat de ceea ce nu manac aici....adik antichitati...:))...dar ne sarbatorim toti in casa..asa ca vom petrece putin.

daca as avea invitati....mi-ar place sa fac cat mai multe chestii in casa....dar pt a scapa repede....

un platou cu :uscaciuni : 2-3 feluri de mezeluri, cabanos ,cascval, masline, ardei

se pot lua niste foi bella aluat fraged...si se pot umple cu cascaval, cabanos....mar...nuca..etc....si asa iese saleul dulce sau sarat...cu 2 pachete..adik vreo 12 lei faci...o gramada

oua umplute ( pate cu galbenus) frumos ornate, daca faci maioneza...as face si niste chiftelute....uscate puse pe platoul cu mezeluri...si marinate cu maioneza....

a....rosii sau ardei umpluti cu branza...etc

merge f bine ....gogosi de ecler...umpluti cu branza....zacusca...sau dulci

de obicei invitatii se satura din aperitive..care pot fi cate putin din fiecare dar diversificat

ca un fel de mancare....as tranti intr-o tava mare...niste cotlet de porc....+ bucati de carnat + costitza....codimentate...pusi cartofi desupta.....o nebunie...

dulciuri....ce mi se pare f simplu....iau blat din comert..insiropez sau nu..iiar crema....fineti amestecat cu un pachet unt...iese f bun.

poate...la cafea imi vine in gand si o praji care sa se faca f repede.

a...vroiam sa va spun ca azi am fost intr-un sh/...si de 35 ron am cumparat....3 salopete....2 p pantaloni...2 body....2 cosmonauti....2 caciulite...2 p ciorapei....2 bluzite...si vreo 3 salopete cu totul.sau nu stiu cum le zice....era 35 ron kg....acum...pt primele 2 luni..cam am....si oricum nu se compara bumbacul din ele..cu ce luam din hipermarket. de acu tre sa trec la ce trebuie pt mine..si ceeea ce mai trebuie..

gata m-am cam intins..mai vroiam sa spunceva...dar...imi aduc aminte dimineata......sau ..nu..:)

pup si sa dormiti bineeeeee

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Satulica, ti-am vazut baiatul si ai un Marcu tare dragut. Sa-ti traiasca.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

si eu ma simt cam obosita... si marcu tot vrea sa ma joc cu el, ca suntem singurei acasa; am construit 2 avioane din cuburi si eu am obosit sa tot zburam si sa ne "bushim" - cum zice el, si sa ne prabusim si sa ne impuscam... si i-am zis ca eu, gata, am obosit, ma odihnesc un pic - si el foaaarte dezamagit sta un pic si zice: "am si eu o mama si nu vrea sa se joace cu mine!" ce era sa fac, ne-am mai jucat un pic
acum gata, mergem sa ne pregatim de nani; va doresc un somn dulce la mamici si bebei deopotriva!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

decenuela, ce de lucrusoare ai luat... si eu mai merg din cand in cand la SH; gasesti lucruri in stare foarte buna, unele chiar noi si de calitate superioara celor de pe piata noastra; oricum la copii merita sa iei cand gasesti la pret asa mic pentru ca ei le poarta foarte putin timp... mereu trebuie luata urmatoarea marime...

danyelana, multumesc frumos! un bebe sanatos si dulce va veni curand si la tine! si va umple viata voastra cu nespus de multe bucurii si impliniri!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Fetele, deja asteptati Craciunul? Daca va aud vorbind si de cozonaci si sarmale promit ca nu mai intru pe forum. Deocamdata ma consolez cu ideea lui Vi4i ca toate cantarele sunt stricate...

Mariucasara, felicitari pentru bebe grasunel. . Ce fel de gimnastica trebuie sa faci?

Larisel, te simti bine dupa vaccin? Sper ca da, daca ai fost si la cumparaturi.

Rebiana, la cate saptamani ai facut prima doza de vaccin?

Alexutzzza vreau si eu reteta de tort. Suna...periculos.

Decenuela, de ce esti asa melancolica? Lasa ca o sa te ajute fetele si o sa pregatesti toate bunatatile moldovenesti la tine acasa. (asta daca nu stii tu deja si ne inveti si pe noi). Oricum multumim de cafeaua din fiecare dimineata.

Si apropo de dimineata, Plateea ce mai face? Mai stie cineva ceva de ea?

Andre_lina, ce de planuri de cumparaturi. Sa ne pui pozici cu ele .

Ofe, ma bucur ca e doar atat. Corsodylul stiu si eu ca face minuni. O sa fii bine foarte repede.

Cris_mario, ma bucur ca ai incercat reteta. Sper ca v-a placut.

Cris.dogarel, vreau si eu reteta de tarta sarata.

Satulica, te asteptam mai des. Felicitari pentru bebe grasunel.

Lorex, nu-i mai baga in seama pe binevoitori. Si eu cu greu imi impun chestia asta. Eu sunt foarte constienta ca nu o sa fie usor, dar cum zicea si Vikinga, cand o sa-l auzi pe bebe razand o sa uiti toate greutatile.

Nici nu am curaj sa vizualizez ca sigur m-am intins cat o pagina. Valeeeu...

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

a...vroiam sa va spun ca azi am fost intr-un sh/...si de 35 ron am cumparat....3 salopete....2 p pantaloni...2 body....2 cosmonauti....2 caciulite...2 p ciorapei....2 bluzite...si vreo 3 salopete cu totul.sau nu stiu cum le zice....era 35 ron kg....acum...pt primele 2 luni..cam am....si oricum nu se compara bumbacul din ele..cu ce luam din hipermarket. de acu tre sa trec la ce trebuie pt mine..si ceeea ce mai trebuie..

pup si sa dormiti bineeeeee

28+

ai luat o gramada de hainute cu banuti de nici un body la hypermarket, nu la zara!

Sa ne pui poze.

Si noapte buna si tie. Matinalo!

29+

Mergi la inceput

Eu pentru petreceri pregatesc cam asa:
- aperitive - branzeturi ca atare date prin susan sau patrunjel
- creme de branza (branza de mai multe feluri cu unt si smantana si diverse arome, asezate ori in castron ori pe bucati de ardei gras)
- salata de cruditati (morcovi, telina si ceapa cu maioneza, invelite in felii de sunca presata.
- ciuperci la cuptor umplute cu rosii si usturoi
- icre sau salata de vinete sau pate de ficat de casa sau ciuperci cu maioneza sau pastai cu maioneza - tot asa asezate ori pe felii de lamaie, ori in rosie, castraveti, ardei..
- masline
- salam de Sibiu
Pentru toate acestea paine toast bagata in cuptor pe post de paien prajita (ca la toaster se raceste prea repede).
Mie nu-mi plac bruschetele, dar si astea cred ca ar putea avea succes.

Felul doi - fripturi la cuptor - de toate carnurile, ca nu se stie ce doreste lumea si sote de legume. Salata in general de varza...

Si deserturi... dupa cum mi se nazare. In ultima vreme am cam exagerat cu tiramisu, dar am avut "succesuri" si cu prajituri mai putin elaborate.

Sper ca v-am dat idei pentru sarbatoritii de week-end. Eu cu santierul din dotare n-o sa am aragaz... asa ca va zic voua pofta buna de pe acum.

Acum ma gandesc ca si eu o sa petrec primul Craciun acasa la mine si trebuie sa ma organizez cu un meniu de sarbatoare. Va tin la curent.

Mergi la inceput